Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

7 minutes ago, Barkley#34 said:

U dresu File? :classic_sleep:

Ja ga iskreno ne pamtim iz Phile. Čak ni iz velikog finala sa Bullsima osim onoga šta sam gledao preko YouTubea. Ja ga pamtim iz 93/94 kada sam u stvari i počeo navijati za Sunse i više pratiti NBA i  čiji sam navijač ostao do danas. 

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Drakaris said:

Kakav li je to DPOY koji u eliminacionoj utakmici primi 80+ poena u drugom poluvremenu. Ovoliko ni Jokic ne bi primio. Ajde sto je bio inferioran u odbrani, nego sto je apsolutno beskoristan u napadu, bacanje ne zna da ubode, range ne postoji. Miljama je on iza Ejtona napadacki, koji ce svoj potencijal u narednim sezonama tek pokazati i to ne u regularnoj sezoni, vec u plej ofu!!!

 

Još uvijek je košarka timska igra, koliko god bio dobar jedan igrač ne može sam da dobija protivnika. Može biti tas na vagi koji presudno utiče na ishod i to je to. Cijelo drugo poluvrijeme Gobert je bio u nebranom grožđu, apsolutno je krivica Snyder-a što nije umio da se prilagodi i nešto promijeni kada je i najvećem laiku bilo jasno da onako više ne ide. Bez plana B put do uspjeha je nemoguć. Lue :thumbsup: je drugo poluvrijeme odigrao na sve ili ništa, još je snizio ionako nisku petorku, uveo Beverley-a umjesto Morrisa. U odbrani mnogo energije i stalno switch-ovanje (napadačka impotentnost Gobert-a svakako je bila od pomoći), u napadu kombinacija šuta spolja i slash-a i sve to u ludačkom ritmu. :Hail: I opet da bi preokret uspio trebalo je imati dosta sreće - šutirati 70% trojke ni na treningu nije lako, ubaciti solidnoj odbrani 80+ poena za poluvrijeme je još teže. Džezeri i Snyder su ovo izgubili, sa +25 do -12 za poluvrijeme contender za prsten ne može sebi da dozvoli. Zasluženo Clippersi, nadam se kvalitetnom finalu sa Sunsima...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Gaga said:

Sve istina sto je rekao

Pa da, ali istina je i da on ne propušta priliku da mune laktom protivničkog igrača, kako u napadu tako i u odbrani... Tako da malo je glupo što se žali na ono što njemu recimo daje prednost na terenu u odnosu na druge. A ono napadanje Kolinsa jer ga je posterizovao u nekom od prethodnih napada, a njegova sujeta to očigledno ne može da podnese - to je bilo za više od tehničke. Veliki je talenat Embiid, ali takođe i nezrelo derište.

 

@Miki28drž' se, ne daj na sebe 😄 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...