Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Ako Juta napravi brejk, gotovo je to. Jutu je tesko poraziti u Solt Lejk Sitiju. Ono sto je jos fascinantnije je da je Juta povela sa 2:0 bez Konlija. Sada sa ovim rezultatmo ne moraju da ga pozuruju sa oporavkom, imaju sansu da bez njega dobiju cak i seriju.

Link to comment
Share on other sites

Videćmo Jazz kad im stane trojka, ja ih stvarno gotivim i navijam za njih od preostalih timova, ali trenutno i Mitchell i Clarkson sipaju nemilice, upadaju trojke preko ruku i to, ne znam koliko je održivo. Atmosfera u Salt Lake Cityu je stvarno gotivna, takođe.

 

Videćemo kad se Kawhi malo razgoropadi, za sada igra tanko u ovoj seriji. Nemoj posle opet da bude Mitchell truba, divljak itd. kao što se stvara neki narativ sa kritikama na račun Dončića, što je smejurija. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

utah kao i brooklyn ima 'srecu' sto su conley i harden vec bili povredjeni tokom sezone i ekipe su razvili gameplan bez njih. nisu ih te povrede iznenada uhvatile u sred serije.

 

zubac je opet poceo mec, tu sam se iznenadio. koliko sam pratio utah je sutirao 5-5 kada su switchovali na njega iz picka. sve je uslo preko njega. nije ni realno njegova krivica posto je covek sporiji nego sto treba a mitchell je sve pogadjao. nisam siguran ni da je cousins dobar izbor za back-up peticu. morace opet ici na nisu petorku imo. morris kao petica i batum na cetvorku. vise bih koristio i mann-a.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kapela ukljucio svoj PO mod, promasio je vec 4 zicera

 

edit : Daj izbacite ovo smece Solomona Hilla iz igre, em nista ne zna em je opasnost da nekog povredi lozac degenirsani

 

  Svit Lu treba da udje, ovo su za njega tekme. Lep potez ovaj aleap Embiida za Simmonsa...

 

 Sve u svemu cvrsta, dobra, prava PO tekmica.

Edited by delgado
Link to comment
Share on other sites

Nema ko da poentira, jednostavno. Ali odbrana je jednostavno kriminalna. Denver krv propiša dok radni koš, a Feniks opušteno sa poludistance i ulaza...jbg. Fali Džamal baš puno. MPJje zaista igrač manje u odbrani.

Link to comment
Share on other sites

Ne osvaja se titula sa Campazzom i Riversom u startnoj petorci, with all due respect. Očekivao sam neko kombinovanje stručnog štaba Denvera (više minuta za Shaq-a i McGee-a) da iščupaju pobedu danas ali izgleda ništa od toga. 

Link to comment
Share on other sites

Jokic imao 30-20-10 a ovi izgubili ubedljivo...sta reci.

 

Gordon razocaranje opasno u PO, ocajan je...za ostale nemam reci.

 

Jbg, ne moze da se pobedi Finiks sa 2 igraca, odbrana je tek katastrofalna..svaka cast Jokicu sto ih je i ovoliko izvukao.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...