Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Barkli je u emisiji rekao da očekuje prolaz Denvera tako da Nugetlije mogu da se oproste od WCF. :classic_biggrin: Bez obzira na dalji tok PO, veliki uspeh ovakvog Denvera, a takođe i potvrda za Jokićevu auru superstara.

 

U svakoj od četiri pobede Denver je šutirao preko 40% za tri. U oba poraza oko 30%. S druge strane, Finiks je sinoć imao 51% i još jednom 38% (i to u porazu), ostalo znatno ispod. Biće zanimljivo videti kako će se procenti preneti u međosubni duel. Ako se posmatra samo taj parametar, Denver je uspeo da pobedi Portland iako su ovi u četiri meča (tri poraza!) šutirali trojke iznad 40%. Reklo bi se da je Denveru bitno da ima čime da odgovori, nezavisno od toga kako gađa protivnik. Ako bi Denver preživeo nesumnjivo jaču odbranu Finiksa (u odnosu na Portlandovu), a da ovi ne iskoriste prostor koji im otvara poslovično slabija odbrana Denvera spolja, to bi mogla da bude jedna od šansi za Denver.

 

Kroz maglu se sećam da se Ejton naigrao pored Jokića u RS a da je Pol dodavao kako je hteo. Zato je meni on (ako je zdrav) opasnije oružje za razjebavanje reketa iz pika u odnosu na Bukera, a neće Jokiću biti nimalo lakše što ne prangija spolja kao ovi malci PTB. Opet, sećam se i da je Jokić radio šta je hteo. MIslim da će mu prijati manje guranja u odnosu na rvanje sa Nurkićem. PTB se ograničio da mu brani dodavanja, ali kada bi odustali od toga i pokušali da ga udvoje u 90% slučajeva je lopta saigračima slata na tacni. Da li bolja odbrana Sansa to može efikasnije da neutrališe?

 

Da li će Kampaco ići na Bukera ili ipak na Pola? Ja sam bliži drugom scenariju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Horium said:

Kampaco je ko stvoren da smara Pola. Moris i Rivers ce verovatno na Bukera, pa koliko ga uspore - uspore.

lol, nisu mu mogli KCP i Karuzo ništa, a moći će mu nešto ovaj dvojac. Miriše mi na dve partije Bukera sa 50+ poena. Tamo imaš dva igrača koja su spremna u svakom trenutku da zavrte pik na Jokiću. Portland je imao samo Lilarda za to.

Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da ga stvarno interesuju. Malo površno, ali prosto zbog toga što je uključen u mašineriju od srednjoškolskih dana teško je drugačije.

 

Ima on to nešto đokovićevsko u sebi. Ne u smislu tretmana medija i tih odnosa, već nešto dublje, unutrašnje.

Edited by MilošVB
Link to comment
Share on other sites

I opet hejteri našli takvu banalnu stvar da ismevaju, lol. Niko neće reći koliko je on ovim slikama pozitivno uticao na fanove da čitaju knjige, pre svega deca kada vide kako Bron čita knjigu, jedna takva veličina, pa taman da nijednu knjigu u životu nije pročitao, veoma je bitno u zivotu šta se promoviše. Jos je to u crnačkoj zajednici veoma bitno, jer nekim mladim crncima tamo teško da se ne okrenu kriminalu i u teškom su položaju.

Edited by Drakaris
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Horium said:

Kampaco je ko stvoren da smara Pola. Moris i Rivers ce verovatno na Bukera, pa koliko ga uspore - uspore.

Booker je sporiji od Lillarda, vrlo je moguce da ce Gordon da ode na njega po potrebi. Tu bi MPJ isao na Crowdera a Rivers/Barton (ocekuje se da igra vec od prve utakmice) na Bridgesa.

 

Koliko god su CP3 i Booker opasni, lakse ce ih braniti Denverova spoljna linija nego sto su branili uzasno brz backcourt koji ima Portland. Ni Denverovoj spoljnoj liniji ni Jokicu ne odgovaraju ekipe koje imaju takve bekove. Kljuc ce biti kako ce braniti pnr i koliko ce uspeti da sprece previse otvorenih suteva za 3 jer ce i MPJ i Rivers/Barton morati da pomazu dosta. Glavna borba ce tu biti izmedju trojki CP3/Booker/Ayton i Campazzo/Gordon/Jokic.

 

U napadu, najzanimljivije ce biti videti da li ce Jokic da resi Aytona koji ga je odlicno cuvao u 3 utakmice ove sezone. Jokic ima obicaj da popravlja matchup vremenom i ako Ayton bude imao problema sa licnim greskama to ce otvoriti krater u reketu jer bilo ko drugi ce proci gore nego Kanter. On bar ume da dobro uhvati poziciju za skok.

 

Da dodam, ako se PJ Dozier vrati tokom serije, to ce biti ogroman plus za Denver. Mislim da ljudi nisu bili svesni koliko je odbrana Denvera bolja s njim na parketu a moze da cuva sve od 1-3.

 

Jos jedan dodatak. Sunsi su dosta 'lagani' na cetvorci, Green i Millsap su im pravili dosta problema u regularnoj u reketu, ocekujem isti slucaj i u ovoj seriji u minutama kad se starteri odmaraju. Uopsteno ocekujem prednost Denvera u skoku.

Edited by Radalek
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Drakaris said:

I opet hejteri našli takvu banalnu stvar da ismevaju, lol. Niko neće reći koliko je on ovim slikama pozitivno uticao na fanove da čitaju knjige, pre svega deca kada vide kako Bron čita knjigu, jedna takva veličina, pa taman da nijednu knjigu u životu nije pročitao, veoma je bitno u zivotu šta se promoviše. Jos je to u crnačkoj zajednici veoma bitno, jer nekim mladim crncima tamo teško da se ne okrenu kriminalu i u teškom su položaju

 

Slazem se, pogotovu je svojim politickim delovanjem dao dobar putokaz crnackoj zajednici  😁

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Povreda koju vuče LeBron uopšte nije naivna, niti može da se sanira bez dužeg odsustva. I ovo sto je odigrao je nadljudski. Smešni su ovi sto ga pljuju za banalne stvari.

Delovalo je zajebano tokom treće četvrtine. Lakers-i su izašli s dobrom energijom i delovalo je da mogu da stignu Phx, e onda je Bron seo na klupu i ćao.

Meni utisak večeri promašen zicer Payne-a. Skoro nisam tako nesto video.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...