Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Videcemo kako ce serija izgledati u Atlanti. Na ove dve utakmice su Knicksi imali ozbiljan vetar u ledja i fenomenalnu energiju, a realno su nadigrani u oba meca. Na momente igraju bas na silu. 

 

Young je najbolji igrac na terenu i njega ne mogu da cuvaju. Ili ce napraviti poziciju ili ce ostaviti nekoga samog.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Drakaris said:

Koja ekipa mu bude dala max ce se debelo zakopati. Ne znam ni zbog cega je on uopste u prici za taj veliki ugovor.

 

 

Odgovor isti kao i za sve gluposti u NBA u poslednje vreme - trendovi.

 

Gađanje ogromnim ugovorima, pa onda i ovakvi igrače koje bih opisao kao kvalitetne sidekick-e, misle da vrede toliko.

Link to comment
Share on other sites

Sad gledam nesto ove plate u Niksima, za sledecu sezonu samo Beret od vaznijih igraca ima garantovan ugovor. Ima da se preplate igraci Niksa na leto, proigrali u najgorem trenutku, a klub nece imati drugu opciju, nego da im da veliki novac, tipa, Bulok, Burks, Rouz i to sve igraci sa 30+ godina. Ne verujem da Niksi mogu da ponove ovakvu sezonu i vidim ih tamo negde u borbi za 10. poziciju. Ova sezona je anomalija.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, realno *w said:

 

Sprema se za max na leto, pa nije skoncentrisan.

 

 

Povratkom Mičela, gotova serija Juta Memfis. Možda još jednu da uzmu ovi, ali ne verujem. 

Vjerujem da je malo njih anticipiralo da ovo Memphis dobija. Nakon prve ovdje se doduše pisalo već o budućoj dinastiji Grizlija. I to ćemo još vidjeti ali Utah je neusporedivo bolja ekipa od njih. Iako bih i volio da Dallas izbaci Klipane ne bih stavio ruku u vatru da oni ovo neće okrenuti.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, realno *w said:

 

Povratkom Mičela, gotova serija Juta Memfis. Možda još jednu da uzmu ovi, ali ne verujem. 

Ne bih se slozio sa ovim. Sinoc je Juta imala i dobro sutersko vece i domacinsko sudjenje, pa je Memfis opet imao sut za izjednacenje na kraju trece cetvrtine. Memfis podseca malo na proslogodisnji Denver, u smislu da nema razlike niti utakmice na kojoj se predaju.Memfis itekako ima kvalitet da igra sa njima, Juti fali bocni stoper, Ja radi sta zeli po terenu, a i Bruks. Malo bolji sut i veci doprinos od JJJ, kao i da Bruks da se sacuva od faulova i Memfis moze da napravi cudo.

 

Vise sam bio ubedjen pred pocetak serije da Juta prolazi nego sto sam sada.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Zvezdinho said:

 

Miki igrao sam AD 26,5 i 8.5 skokova vise i Dzimika 23.5p over, sta mislis. Mislio sam se Adebajo skokovi i Lebron 9.5 asistencija vise al sam odustao.

Ne mogu se sastavit, promasio bi i okean😁

13 minutes ago, bodo said:

 @Miki28znaš kako reču tu poli nas vajk( uvijek). Al ne znam za @delgado da li se resio one svoje kolegice sa dela 😁.nakon toga ni viti ni čuti ga je.

Hoodovac je to, ne da se on tako lako. Vise se brinem za koleginicu dal je izdrzala😂😂😂

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Stvarno Milvoki tesko da moze suterski jadnije od ovoga i deluje kao ih odradjuju.

 

Majamiju mora barem 2/4 igraca iz grupe Herro,Robinson,Dragic,Nun da imaju ludacko sutersko vece sto je moguce samo ako igraju. Zato mi nije jasna ovolika minutaza lesine Arize.

Link to comment
Share on other sites

Bukvalno se posr'o Spoelstra na sve dobro što je uradio lani. Iskopao ''pokojne'' Arizu i Dedmona, dok istovremeno šilji patku na Herro-u, najbitnijem igraču lanjskog plej-ofa. Svakako me ne pomažu ni sramotne partije Bama koji pored Brook-a i Janisa bukvalno ne vidi koš. :ajme: Manje jadno, ali slično nemoćno je djelovao i lani u finalu protiv visokih, atletski jakih centara Lejkersa. Ili je poletio ili, što je realnije, ima znatno niži plafon od onog koji mu predviđaju. Dobar je Barkley sa metlom, ne vidi se ovdje mogućnost preokreta. I jedan veliki naklon za Jrue-a, on je bio ta karika koja nedostaje Bucksima. :Hail::Hail::Hail: Još se sjećam kad je prije nekoliko sezona bukvalno stavio u džep Lillarda.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...