Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

3 hours ago, Betolingar Misdongard said:

Bogdanović nije ni top50 igrač u NBA. Možes sigurno u skoro svaku ekipu pronaći 2-3 bolja igrača od njega. Njemu je idealno da bude neki 3-4 igrač ekipe, što je slučaj u Atlanti.

Sram da ga bude

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nerealne su percepcije većine u vezi naših igrača u NBA. Recimo većina bi svršila da Bogdan dođe umesto Bartona u Denver, a suštinski ne bi bilo neke razlike. Jedan je bolji u jednom segmentu igre drugi u drugom, suštinski bi Denver bi na istom ako ne i na gubitku, a ovde bi se to doživljavalo kao top potez.

 

Sve na stranu Bogdan je kul tip, fenomenalan košarkaš , odličan i na NBA nivou ali nema potrebe da u ovom stadijumu karijere juri ring, Atlanta mu je baš po meri.

Link to comment
Share on other sites

Rondo polako ulazi u formu i  ozbiljno diže vrijednost Clippers-a. S njim na terenu prestaje bjesomučna ISO košarka, igra postaje nemjerljivo fluidnija i opasnija po protivnika. Odličan je matori! :thumbsup:

Edited by Ječmendo
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Poslovno saradjujemo sa momcima iz Novog Sada, koji drze agenciju i skolu za kosarku, tj individualne treninge, i radili su sa Pokusevskim.
Bio sam na nekoliko treninga. Nikad nisam video da neki trener ikoga bolje uci bilo cemu nego ti treneri tamo svoje mlade kosarkase, pogotovo glavni trener.
Odatle ce garant da izadje jos brdo brutalnih kosarkasa.

Cist futurizam od kosarke.

Sve je progresivno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...