Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Ala pegla odbranu Gordon, bice tezak Denver za nadigravanje u plej ofu.

 

MPJ je bolji, nego prosle sezone, Milsapara ce odraditi dobru rolu kao i uvek, Grin takodje. Kampaco je produzena ruka Jokica i Dozir dobar defanzovac sa klupe. Nema sta Denver ima 3 ultimativna skorera i dva koja uskoce po potrebi (Gordon i Barton). Ostali sljakasi odradjuju sjajan posao. Kad bi se sada igrao plej of, Denver bi pregazio Kliperse. LAL-u ce najveci konkurent na zapadu biti Denver.

Link to comment
Share on other sites

Dosta je dugačka prva petorka Denvera, baš dobro deluju pri čemu Jokić nije imao veče i Dzaval je npr.večeras nedostajao primetilo se na skoku kad je Jokić na klupi.

Treba napomenuti da su Klipersi igrali bez Beverlija, Ibake, Ronda i da je PG izašao iz povrede i oni mi deluju smislenije nego prošle godine

Ovaj Man im je dobar ubod.

Edited by Milos 3.14
Slovna greška
Link to comment
Share on other sites

 

Mali sample size u 3 utakmice, mada su to bile dobre ekipe. Atlanta, Philadelphia i Clippersi. Veoma obecavajuce. Pritom im itekako nedostaje Morris sa klupe, propustio je 6-7 utakmica vec a Javale ce tu da pomogne. Imace veoma jaku playoff rotaciju od 8-10 igraca, zavisno od matchupa.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ozbiljan podatak. Ja baš komentarišem sa drugom kako je u sve tri tekme bio ponajbolji sa -/+;

 

 

Mnogo lepše sada to sve izgleda.

 

*******

 

Gledam Bogijeve hajlajtse, kako dobar curl čovek ima, baš ozbiljno oružje za NBA.

Edited by realno *w
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Sector said:

Cini mi se da je Jokic malo usporio sad kad se lomi za MVP-a.

 

Ima srece da su glavni konkurenti povrijedjeni inace bi ga ova slabija serija skupo kostala.

Mislim da ga savršeno zabole. Sanjao je ovo, da bude dirigent i uskače po potrebi, a da kidaju kao besni. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sad gledam nesto statse, MPJ je neverovatno napredovao od prosle sezone. U svojoj drugoj sezoni lik sutira tacno 45% za 3 i ima 54% iz igre. TS neverovatnih 66. Kakav skorer, a bice sve bolji i bolji. Koliko je bilo samo nipodostavanja prosle sezone, a decko igrao svoju prvu sezonu niti je u regularnoj sezoni dobijao neku dobru minutazu, pre te sezone nije igrao 2 godine. Kazem ja, novi Durent, pa cak ni Durent nije imao ovakav sut za 3, on je uvek bio tu negde oko 40%. Sta reci kada glavna 3 igraca imaju lagano preko 40% za 3. Gordon ce biti taj Drejmond Nagetsa.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Hoces reci u stanju smo da bilo koji tim odvedemo do 4. utakmice..?

 

tako je, nema svrhe da se nesto guramo u playoff, bolje da nekom drugom prepustimo mesto u doigravanju. evo memphis, warriorsi i pelicansi super igraju.

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Nije Porter Durent, nije uopste takav tip igraca, tesko on moze sebi da kreira poene sa tim hendlingom. Bolja komparacija koju sam procitao je oversized Klay Thompson. Inace igra zaista sjajno.

 

Denver je pogodio na vise strana sa ovim trejdom. Dobili su MPJ-a na cetvorci, sto mu je najbolja pozicija, spustili su Bartona na SG sto je njemu prirodna pozicija(uopste se ne slazem sa uvrezenim misljenjem da je trebalo pre njega trejdovati nego Gerija), Milsap je premesten na klupu sto deluje da i njemu najvise prija u ovoj fazi karijere. I na kraju dobili Gordona koji je bolji igrac od Dzeramija Grenta. Prva petorka je mlada, ima duzinu i atletiku, poene unutra i spolja, dobro ide lopta, defanziva nebo i zemlja u odnosu na pre. Tier 1 na zapadu su i dalje zdravi Lejkersi, odmah iza njih po meni poravnati Klipersi i Denver.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ma, tri Durenta...

 

Cela priča je u tome da je nabacio o-pa-san šut i da ga dosta dugo održava na visokom nivou. Pre par dana je izašao podatak da je imao svega četiri driblinga za datih 27 poena. Kreće se, zabada i prangija. Takav je savršen dodatak na ovaj tim, koji je generalno dosta orijentisan na asistiranje. U nekom periodu mu je šut bio na off i igra u kompletu mu je izgledala užasno. Ako nastavi da dobro šutira i ne izlazi iz opanaka, biće odlična opcija za svaki tim koji ima kreacije i potrebno mu je zatrpavanje obruča.

3 minutes ago, Anton Chigurh said:

Bolja komparacija koju sam procitao je oversized Klay Thompson.

Sjajno. :classic_smile:

4 minutes ago, Anton Chigurh said:

odmah iza njih po meni poravnati Klipersi i Denver.

Ne bi trebalo podceniti Ljutu i Sunca, ni slučajno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Moze MPJ sebi da kreira poene, nego se podredio ekipi i ceka svoj sut. Kao da ste zaboravili kako je probijao odbranu Klipersa. Sada se i bolje krece, ne vidim zasto bol hendling ne bi bio bar malo bolji, nego tada.

12 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne bi trebalo podceniti Ljutu i Sunca, ni slučajno.

Juta je ispred ovih ekipa, ljudi malo potcenjuju kakav se basket igrao izmedju Denvera i Jute proslog plej ofa. Cenim da bi i Juta izbacila Kliperse prethodne sezone.

 

4 minutes ago, Miki28 said:

Ma kakvi Lejkersi, oni ce se vcrs napatit sa Kigsima a kamoli da se prica o nekom pohodu na titulu🤦‍♂️

 

Da se izbori PO i puna kapa

Videh malo pre sliku kako je Bron opalio selfi sa aparatom na nozi. Ne znam kada ce se vratiti, ali mislim da to nece biti skoro. Treba biti optimistican za pocetak maja.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...