Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Минесота добила Хјустон серијом 22:0 у последњих 7 мин меча. 

 

Има Денвер карактер, не одустају лако. 

Не знам може ли да извуче Јокић цијелу сезону и ПО с оваквом потрошњом на овом нивоу. 

 

Бостон ме изненадио вечерас, да ако коначно направе неку серију. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Čim je oduzeta organizacija Bartonu mnogo bolje je izgledalo. Čovjek treba da dobije ulogu defanzivnog specijalca, u napadu neki spot up šut ili cut i da iz tih cipela ne izlazi. Jokić na kraju po običaju najbolji. :thumbsup:  Zion je brutalan - nisko težište, ogromna masa, super eksplozivnost, to je građa koja nema pandana u NBA. Njega jedan na jedan oko obruča niko ne može da čuva. Stvarno bih volio da se sačuva od povrjeda, čisto da vidimo koliki mu je plafon. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Iskreno mislim da bi Barton mogao da bude neki x factor za Denver, ako bude igrao kao veceras. Bez silovanja, pametno i veoma angazovano u odbrani. Samo je jedna utakmica u pitanju ali je bitan momenat kad se desila, dan posto je prosao trade deadline. Zna da ostaje u Denveru do kraja sezone, zna da moze da pojuri bolji ugovor na kraju iste i zna koja mu uloga sledi da bi najvise pomogao timu. To je uloga cetvrte ili pete opcije sa vecom slobodom kad su Murray i Jokic na klupi i da sljaka odbranu za koju je itekako sposoban ali se do veceras nije nesto preterano cimao. On kao takav kompletira jednu izuzetno jaku petorku bez vecih slabosti.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 

19 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Zion sila naravno. Na 26ppg ima 62%fg. Posle kažu ne dominira, svašta.

 

Jeste stvarno, naročito protiv Denvera, gde em nema ko da ga čuva direktno, em nema strane pomoći u smislu zaštite obruča.

 

Ja sam ovde čitav rat vodio oko njega i čuvene priče kako ne može da igra bez šuta. Dokle god su mu fizikalije na ovom niovu, naravno da može.

 

Nego, jedna interesantna činjenica - pade mi na pamet da vidim kako je izgledao neki duel Gordona i Zajona, pa skontam da Zajon u ove dve godne koliko je u ligi, nikad nije igrao protiv Orlanda!

 

__________

Ja ne verujem da je Adams u karijeri primio ovoliko poena od nekog igrača, kada je u pitanju igra 1 na 1 na niskom postu.

 

Dobra je i ova situacija sa napadom na Zajona, na niskom postu. Toliko je lako to rešio, kao da je ostao sa nekim bekom.

 

Ovo prosipanje cele odbrane na minut od kraja je posebna priča.

 

 

Edited by realno *w
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Za 7 minuta koliko je Nikola bio na klupi, -18 su napravile legende. Jedva čekam da vidim koliko puta po tekmi će Gordon lomiti obruče posle njegovih asistencija.

 

Blejk Grifin je novi idol, u Detroitu nije zakucao poslednjih godinu i po dana koliko ga je bolela ona stvar, sada već i upove hvata. 

  • Like 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Ja se baš začudio kad pročitao ovde standardno pljuvanje po Bartonu, sinoć je odigrao dosta dobro i racionalno, bez nekog forsiranja. Njemu je uloga šestog čoveka taman. 

 

Timelord sinoć par puta i Janisa prilepio, isto tako je sećam se i Ziona koji mu nije mogao ništa na bullyball. Baš ne bi bilo fer da je još i neki bistar tip s obzirom na fizikalije. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

GSW bez Karija najgora ekipa u konferenciji, neki egal sa Raketama 

 

Razbio mi se san, pa sam pogledao i to. Mati mila, koji horor, Atlanta bukvalno ništa nije odigrala, a dobili su ih 20 razlike, bez da su se puno iscimali.

 

Jedino mi je bio simpatičan ovaj Menion, čovek izgleda kao sve, samo ne kao NBA igrač. A gledali su ga keva i ćale prvi put, pa ga Neš pustio malo više. Sa obzirom da mu je majka italijanka i to bivša odbojkaška reprezentativka, vidim ga kao buduću metu Milana recimo :D

Edited by realno *w
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kakav je trener Nate McMillan zaista je preporodio Atlantu, ako se ne varam u poslednjih 11 utakmica imaju 9 pobeda i dva poraza od Kingsa i LAC-a.Nikad mi nece biti jasno zasto ga je Indijana otpustila

Portland odlican i bez Lilarda.Kanter nastavlja da przi

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...