Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

1 hour ago, LayupFromTheMidget said:

Monk je uvek bio mikrotalasna. Covek je kompletan napadac ima sut, ima ulaz, ima i pas iz tog ulaza i tu je verovatno najbolji u Sarloti.
Majami je urnisao ove sezone.

I meni se igrački dopao ovaj  "monah" Monk

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Del Piero said:

Kako se Beal pogubio u poslednja dva poseda.

 

Jbg. Napad pre toga se okliznuo, iako mislim da je bio faul od strane Tatum-a koji ga lagano gurkao sa strane. Nakon toga prilicno neizradjen napad gde je bas bilo evidentno da lopta ide njemu i urucili su mu je dosta u uglu gde su Tatum i Semi uspeli da ga odlicno udvoje, pa je ovaj morao neki hero ball preko ruku. Doduse zamalo da udje. 

 

Steta da ga takav igrac trune u kanti kakav je Washington. Sem njega, Westbrook-a i Berte, tu nema NBA kosarkasa. 

 

Na ruku im islo sto nisu igrali ni Smart ni Brown, pa Beal-a zaista nije imao ko da cuva. 

 

Ono sto meni zapada za oko, je da Stevens ima bas odustvo mozga u rotacijama. 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, đubrivo. said:

gledao sam kraj prvog poluvremena lakersa i dubsa dok je bilo poluvreme na knicks@pistons

 

iskreno ne kontam lebronovu logiku da igra na 25-35 razlike. kapiram ja da je mvp zelja jaka u njemu i da je on jak k'o tri konja ali opet nekako to neodgovorno izgleda iz moje vizure. namerno kažem lebronovu logiku jer verujem da se niko ne bi bunio da je presedeo ostatak utakmice od pola druge četvrtine pa do kraja

 

lepo izgledaju lakersi ali ne samo zbog šodera, i marc gasol diskretno organizuje igru, ovi sidekicksi iako ne naročite reputacije u 2021, fino rade svoj posao i u napadu i u odbrani. 

 

iako lakersima i bostonu uvek želim da propadnu gde god je to moguće, moram da priznam da mi se dopada ovaj njihov revival visokih postava, čisto kao dokaz da ni jedan trend u pristupu igri nije moderan ili zastareo, već da je skoro svaki pristup validan ako imaš igrače koji to mogu da odigraju dobro.

Sinoc je bilo okej, ostao je na terenu u 3/4 da zadrze prednost i sprijece neki nalet GS. Odigrao malo jace od pola 3/4 i klupa.

Meni bi i da je egal igrao svega jos 5-6 minuta u 4/4 i to je to. Nema potrebe da igra vise od 32+ minuta.

 

Opasnu odbranu je ova ekipa sposobna da igra, bas opasnu a vidjecemo dal ce ovaj pristup toplo hladno da im se isplati i da li su toliko jaki da mogu da budu na on/off prekidac.

 

Naravno da nije zastareo ovaj model sa visokim ali kao sto kazes imas potrebne igrace za to.

Link to comment
Share on other sites

nisu ovi celticsi nikakva lepa sporcka priča izvan tatuma i browna

 

delom zaista nisu imali sreće (irving, hayward), delom tržište (maga krew) i klub (isaiah thomas case) plaćaju svoje postupke i to je to.

ako je tačan rumor da nisu hteli da trejduju haywarda za miles turnera, onda taj momenat čini da front office nekako nije imao najbolji reality check na temu šta se može dobiti da unaprediš tim.

 

ja mislim da je ainge dobar menadžer i da je stivens dobar trener a franšiza legendarna s'razlogom ali što su ambicije bliže tituli, to je margin of error sitniji, tako da i te propuštene šanse za akviziciju leonarda i valjda butlera, takođe imaju neku težinu, možda i presudnu u konačnici.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa nisam bas siguran da je u stanju da odbija ovako nesto. Dugo vec nakon one povrede nije relevantan i 20 milki nije malo. Ali sa druge strane i razumem. Kakvi su sve panjevi dobili 20+ miliona, sto i on da ne proba. Naci ce se neki Klivlend, Sarlot, Minesota da ga preplate. 

 

Ali aj buraz pre nego sto potpises sta god vec hoces, dodji ti u Kelte za TPE pa da uzmemo titulu ove godine, pa onda juri 30+/y.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dobice Oladipo dobar dugogodisnji ugovor 99%

 

Nadolazeca free agent ponuda je jednostavno slaba.

 

Uostalom, nije pitanje da li on objektivno vredi velikih novaca. Imho ne vredi, ali to je nebitno skroz.

 

Bitno je samo da li ce neko biti spreman da mu iskesira to sto trazi, a mislim da makar jedan tim od 30 hoce.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, greenenvy said:

Ali aj buraz pre nego sto potpises sta god vec hoces, dodji ti u Kelte za TPE pa da uzmemo titulu ove godine, pa onda juri 30+/y.

 

a ako ne uzmete titulu, da oprosti pola ugovora

 

postoje ti neki lekarski izveštaji, koji jasno govore da li je zdrav na leto ili nije. dečko ima 28 godina, ne vidim neku naročitu prepreku da nađe tim za 4 x 20 milki

nije da bih ga naročito želeo, jer mislim da oko rj barretta treba boljih šutera od oladipa ali eto knicksi imaju cap spacea koliko hoćeš. ne pratim druge ali sigurno ima još neke ekipe koja ima prostora. mavsima valjda ističe timmy hardaway jr, koji trenutno ima skoro 19 miliona za sezonu

Link to comment
Share on other sites

Mozda ce zvucati glupo, ali ajde recimo ovako. 

 

On je igrac cija igra zavisi u ogromnoj meri od njegovih fizikalija i eksplozivnosti. Ako bi recimo prihvatio ugovor na 2 godine tokom kojeg bi igrao odlicno, nakon te 2 godine imace 30 sto ga stavlja u poziciju da ga neko potpise na te 4 godine (i da se najverovatnije zajebe). Da potpise ugovor na 4 godine, u njegovoj situaciji 32 i 30 godina mogu praviti znacajnu razliku. Cak i da sasije prve dve godine ugovora, ako zajebe poslednje 2 ili samo poslednju, to je to sto se tice nekih ozbiljnih para do kraja karijere. 

 

Mozda ovo nema logike, ali mislim da mu je Houston dao izuzetno korektnu ponudu, koju je on olako odbacio. 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, greenenvy said:

Mozda ovo nema logike, ali mislim da mu je Houston dao izuzetno korektnu ponudu, koju je on olako odbacio. 

 

ako su mu ponudili ugovor na dve sezone a rocketsi su franšiza koja ide u makar kratkoročni rebuild, to znači da ga posmatraju isključivo kao trade asset i da treba da se pita gde će sve da završi u naredne dve sezone i pod kojim uslovima

 

i ne vidim zašto bi se kockao i pravio konstrukcije sa ugovorom na dve da bi u 32. potpisao negde na 4, kada sa 28 može na leto da potpiše negde odma na 4

..a ako bude dobar i tada sa 32, lako će da pojuri titulu negde za manje para i na godinu dana

Link to comment
Share on other sites

Tesko da  ce Oladipo biti neki igrac nakon tridesete, njega je ova povreda potpuno upropastila. Njegova igra ranije je bila sacinjena velikim fizikalijama, to je razlog zasto nikad vise nece biti onaj stari.

 

Takodje, Oladipo ove godine puni 29. godina i sad mu je pravi momenat za cetvorogodisnji ugovor. Sa 31. godinu da potpisuje novi cetvorogodisnji ugovor ce ici dosta teze.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Alex_Serbia said:

https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2021&mm=03&dd=01&nav_id=1819400

 

Ne zna se ko je ludji, oni sto nude ili on sto odbija.

 

kontam da nije bas u nekoj formi ali taj ponudjeni ugovor uopste nije toliko los. ako se ne varam poklapa se sa ugovorom walla i wooda. tako da bi za te dve-tri godine imali sasvim novu ekipu sa mladim igracima.

ili ono sto je verovatnije, bilo bi vece sanse da se trejduje za neki pik. ovako ce najverovatnije otici za nista, jer niko nece trejdovati za njega sada i ovaj uzasan ugovor kada ce za nekoliko meseci napustiti tu ekipu a i upitnog je zdravlja.

 

Link to comment
Share on other sites

Ovi Trejovi sačekali da prodje black history month i onda odmah našutirali sirotog Pirsa. Nisu ni jednu tekmu odigrali sa kompletnim timom, tako da nije baš puno bilo do trenera, ali ako je izgubio poverenje prve zvezde, to je to u Nba. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...