Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

 

Embid je bolji Simonsa, ali nije to neka drasticna razlika. Embid prosle godine nije mogao da uzme pobedu Bostonu bez Bena. Tvrdim da je Fila imala najbolju sansu za titulu onda kada je Batler bio tu, usrao ih je onaj srecni kos Kavaja. Sad ove godine protiv Majamija i velike trojke, slabu sansu im dajem. 

 

Nije iskljuceno i da se Bruklin i Majami sastanu pre finala konferencije, jer Majami za sad ima dosta slab skor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Miki28 said:

Pa ne bih rekao da je dobio Lebron sam jer je bio odlican doprinos Srodera i klupe, posebno u 2 pol a i odbrana je odradila svoj dio posla nakon primljenih sramnih 58 poena na pol. U drugom su sveli Denver na 35 poena.

AD mozda u poenterskom smislu nije bio prisutan ali sigurno da nije bio posmatrac jer on je taj vodja u defanzivi a u napadu je dosta igrao ulogu mamca, da odigra pravovremen pas koji otvara stvari na terenu.

Ubitacna je kombinacija kad je on u cosku a Sroder mu postavlja blok a Lebron je sa loptom, koliko to samo dobrih stvari donosi Lejkersima.

Malo me nervira sto se vise ne koristi p&r Lebron/AD jer je i to ubitacna kombinacija ali mozda u 2 dijelu sezone porade na tome kao i prosle sezone.

 

Ovi Lejkersi po meni imaju tijela da igraju jos bolju odbranu nego prosle godine u plejofu a mnogo potentniji napad i ovo nije ni blizu njihovih max mogucnosti. Cak bi rekao da igraju sa 50%.

 

Jokic protiv njih mora da je non stop u attack modu a to je jako tesko jer bacaju mnogo tijela na njega, od Gasola koji hoce kontakt pa do Dejvisa, Harrella, Lebrona a po potrebi Morrisa kad zatreba.

 

Dobar mi je Sroder bio u 4/4 kad je udvajao sa Mareja, auu kako je tad AD prso. U fazonu, druze sta udvajas dok ga ja cuvam. Otezacu mu sut koliko mogu ali nemoj udvajati i to dok cuvas Mareja😂😂

Pa ne mislim da je dao sve poene, naveo sam da su se ostali priključili kod preokreta, posebno u odbrani. Međutim, sve vreme su igrali toplo-hladno, a LBJ ih je sam držao u igri veći deo meča. Niko nije držao odbranu, pa ni AD do tih par minuta pred kraj 3/4, kad pet minuta nije DEN dao koš. 29-16 u skokovima, 10-3 u of. skokovima do poluvremena, sramota za takvu postavu LAL.

 

Međutim, dosta je to i do nepreciznosti, o kojoj sam pričao pre meča - 8/28 za tri, protiv ekipe koja dosta skuplja i igra sa visokima. Nedopustivo mnogo promašenih čistih šuteva.

 

Mnogo je bio pasivan AD, čak je dobro i počeo, ali niti je dobijao loptu niti se nešto cimao. Zanimljivo je ono pravljenje viška LAL u korneru, samo što su dosta promašivali, dok nisu vezali par komada u ključnim trenucima. To može da bude ubitačno.

 

Jokić bi aktivnijom igrom dao mnogo više ali bi crkao do poluvremena, a tim bi ostao u rupi kad on izađe (pa i preokret je nastao čim je izašao s terena). Bolje je da igra koliko treba a da više njih učestvuje. E, sad, što nema kvaliteta, jbg.

 

edit:

Bogdanov oporavak napreduje. :classic_smile:

 

Edited by Barkley#34
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Kenrich Williams and Isaiah Roby will start Friday's game alongside Hamidou Diallo, Darius Bazley and Al Horford.

Zvanicno jedna od najgorih startnih ikad + jedna od najnekompatibilnijih :krstipd4:

Jedna dvojka, jedna trojka/cetvorka, jedna cetvorka, jedna cetvorka/petica i jedna petica:roflmao:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...