Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

9 hours ago, Magia said:


Sta je Denver dobio u tom trejdu?

Picka prve runde s kojim su uzeli RJ Hamptona.

9 hours ago, Magia said:

 

Znam, to je i poenta, kao dobro su prosli u trejdu u kome su za igraca koji u drugom timu trpa preko 20 poena dobili jedno veliko nista.

Koga nisu mogli da plate. Otisao bi za dzaba nekoliko meseci kasnije a ne bi video terena u PO svejedno. U svakom slucaju su samo dobili.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, đubrivo. said:

 

@Manu

kako je protekao taj players only sastanak, jel ste u kao opruga fazonu ili ćete da se pobrinete da taj pik vredi nešto velikom tržištu knicksa, pošto je FA za slabice a mi idemo težim putem kojim se ređe ide? 

 

Ne bih ni znao da je postojao da mi sad nisi rekao. Uglavnom, Mavse nisam gledao par meceva zato sto je to trenutno gubljenje vremena bez 3 najbolja defanzivca (DFS,JRich, Kleber) koji su fasovali jace simptome korone, pogotovo Maxi za kog se i dalje ne zna kad ce se vratiti. Steta sto ovakve Lukine partije ostaju nenagradjene.

Link to comment
Share on other sites

... i to ti kažem, ne pričamo o Makedoncima, jednostavno ne vidim razlog da se Oubre valja Pelikansima za dž. Ne verujem da bi Lonzo bio korisniji od njega ni u odbrani ni u napadu, a u GSW ne bi imao tako gotivne targete za svoje trčeće asistencije. Za JJ reddicka neću ni da komentarišem, ima on ok gajbu, gleao sam ga u nekoj arhitektonskoj emisiji, mislim da nije ozbiljno razmatrati ga uopšte u kontekstu savremenog basketa, ma koliko mi gotivan bio. A ne verujem da bi ubacili i Josha Harta... Valjda odlučujem da verujem u mogućnost da Ubre, Wiggins i Pašćal zaigraju zajedno jednu fliper small ball košarku.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pelicansi su zaista otužni, a Stan van Gundy sve više liči na debelu prevaru. Na papiru imaju zaista pristojan sastav. Meni je neverovatno da Bledsoe ima više loptu u rukama nego Lonzo uz sve mane ovog drugog, a o čigledno i bolji status čim hoće da trejduju Lonza. Zion je problem jer osim što nabija brojke, u odbrani ne može da igra uspešno ni na 4 ni na 5. On i Ingram nisu razvili nikakvu hemiju kao tandem za budućnost. Stvarno loša franšiza, još im samo Oubre fali.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Chaos Is Me said:

 Meni je neverovatno da Bledsoe ima više loptu u rukama nego Lonzo uz sve mane ovog drugog, a o čigledno i bolji status čim hoće da trejduju Lonza. 

 

nisam pratio pelicanse, tako da je ovo samo moje projekcija: može prosto da znači da lonzo ima trejd vrednost, dok bledsoe sa svojim ugovorom na još tri sezone sa ovom, diskutabilnim kolenima, neumitnim starenjem i cigla-šutom jednostavno nema zainteresovanih.

 

za lonza se navodno raspituju i knicksi, što mi zvuči tek nešto manje glupo nego rumor o derik rouzu, pošto knicksima pre svega treba spejsing pa onda sve ostalo.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Betolingar Misdongard said:

Za Pelikane je najbolje sad da oslobode prostor za NAW-a. Dečko ima materijal, treba ga isforsirati. Bolje to nego ovo mamuzanje mrtvog Bledsoa.

 

jebiga, dali su jruea koji je verovatno interesantan trecini lige, za adamsa koji se slabo uklapa u nosioce rostera, neke milvoki pikove koji nisu ludo atraktivni per se i bledsoea koji nema potencijal za dalji trejd jer svi znamo da sutira nekako ovako

 

MisguidedKindErin-size_restricted.gif

-----

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...