Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Pred poluvreme izasla neka statistika kako Durantu fali jos jedna 30+ poena partija u nizu ( to bi valjda bila 5 u nizu) kako bi se izjednacio sa nekim XY licem na prvom mestu u istoriji fransize.

 

U tom trenutku je bio jednocifren, tacno sam znao da nema trika da ne postigne 20+ u drugom polvremenu...

 

Poserem se im se na svaki rekord koji tako obore...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

kaminsky je uzasan, jokic izdominirao od kad aytona nema.

 

ali igraci se bore I bore, bez bookera, a onda i aytona, a ovaj dripac na klupi celo drugo poluvreme igra s igracem manje (nader) u napadu i dozvoljava reviju promasenih trojki u 3. cetvrtini umesto da igra na aytona. 

 

dva jako frustrirajuca poraza.

5 minutes ago, Green23 said:

Uhvatio sam neki stream sa Finiksovim komentatorima, ono je jezivo, kao Tegi da prenosi Partizan protiv Zvezde, ali bez ikakve energije. 

 

jezivo je ako si navikao na nuggets' love fest od komentara.

 

eddie johnson je jedan od boljih komentatora u nba.

 

Link to comment
Share on other sites

Ne znam zasto su forsirali Nadera, kad vec imaju Kartera. Mogli su Dzejlena da bace malo u vatru, kad vec nije tu Ejton/Saric.

 

 

Teska, ali vrlo vredna pobeda za Denver.

 

Jokic ima monstruoznu statistiku veceras 29-22-6. Neverovatan igrac. Vrlo ozbiljan u tome da otme Bronu MVP nagradu.

Edited by Drakaris
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Smesni su Netsi kada se muce protiv ovakvog Majamija, koji je juce bio nabijen od strane jos tuznijih Raptorsa.

 

ja gledao prvo poluvreme. pojma nemam, stekao sam utisak da su se ponadali da mogu na autopilotu da izvozaju tekmu kada su već u drugoj četvrtini došli do 15+ razlike. odbrana je jasno problem ali i u napadu kao da još čekaju d'antonijev update: harden ima u glavi spisak u kojem asistira najviše durantu, pa vrućoj ruci na tekmi, pa ortaću grinu (koji doduše i ima smisla u kombinama sa hardenom, čim ovog udvoje, green pravi jako dobre odluke, bilo poentiranjem ili podelom lopte).

baš vidno okleva da šutira, makar sinoć, nekako im je prvi prioritet čim povedu da se lopta što bolje i kroz više ruku kreće, što nije obavezno i najletalnije rešenje po protivnika.

 

imao sam u dobrom delu utisak treninga od strane netsa, što naravno ne mogu sebi da priušte i da usput završe tekmu na vreme.

Edited by đubrivo.
Link to comment
Share on other sites

Harden je trenutno u tom modu da je dosao u novu ekipu i da misli da treba najvise da se zrtvuje tj da smanji uveliko svoj broj suteva, da asistira ali vidjecemo koliko ce to dugo trajati.

Ja za KD nemam sumnje pa i za Hardena jer je tu zbog prstena ali mi je Irving taj nepredvidivi faktor.

 

Odbrana im je uzasna ali napad je toliko dobar da mogu vecinu ekipa na taj ofanzivni potencijal da dobiju ali protiv najjacih? Vidjecemo.

 

Inace Juta u seriji od 8 pobjeda👍

 

Steph pretekao Millera na 2 mjestu trojkasa, jos Ray Allen ispred👌

Edited by Miki28
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, stefan81888 said:

Kako vam se čini Fila? Prvi su na istoku i ove rokade Horf-Hauard i JRich-Curry uz naravno promenu trenera za sad rade posao. Jesu li ekipa koja može da pobeđuje u PO i učini nešto više ove godine? 

Odlicno za sada, mnogo bolji spacing a i Embiid mi djeluje dosta ozbiljnije i agresivnije. Mnogo brze zavrsava neke stvari, napada uvijek kad ima priliku.

Njihov domet zavisi od Simmonsa, posebno u plejofu. On im je najbolji defanzivac, stvarno igra odlicnu odbranu ali je u napadu igrac manje. 

I dalje ostajem pri stavu da su morali dati sta je potrebno za Hardena

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ayton je stvarno real deal, Jokić se povadio u momentima kad je ovaj dobio 6.ličnu. Ja mislim da niko ne pogađa u takvom procentu teške šuteve kao Jamal Murray, maltene bolje gađa iz okreta, preko ruke, nakon salta, kroz noge nego kad je neometan. 

 

Juta gazi za sada, drago mi je zbog njih i što Mike Conley ipak nije preminuo kako smo mislili prošle sezone. 

Link to comment
Share on other sites

nova utakmica, nove sudijske kontroverze, ovaj put murray radi barrona i pravi cetvorokorak pre buzzera za izjednacenje.

 

sudije standardno proveravaju vreme i mere svaki sekund na kraju tekmi i da li je inbound pass lepo izveden ali zato ih elementarne stvari kao sto su koraci etc. ne tangiraju previse i ne zavredjuju proveru.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...