Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

6 minutes ago, Bobby Shurda said:

Samo glavu a ovaj uspeo da pravi sranja po Klivlendu to ni JR Smitu nije pošlo za rukom 

 

razumem da je ozbiljan headcase, samo kažem da su veće šanse opraviti vugla nego kad ne znaš dobro basketsports da igraš 

Edit 

čak nemaju šta ni da opravljaju - dali su sitnis a lik ako mu se igra u nba, popravice se sam od sebe 

 

low risk high reward 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Miki28 said:

Opravice se sa Kazinsom i Wallom👍

 

ja zaista mislim da oni kao likovi sa notorious reputacijom a koji su trenutno u humble fazi, mogu da utiču na budalu da makar ne protraći svoj talenat i potencijalni novac pre nego što ga je zaradio. a verujem i da porter kapira da mu je brzo stigla poslednja šansa

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, delgado said:

@Miki28 nije los ovaj king ? Ove sezone sut radi kao nikad do sad

Nastavlja se perfect road score, sto mi zao sto prosusmo pobedu nad gs...

Nije los😀 djeluje mi da po 1 put u karijeri nema pritisak i da opustenije igra.

Vala bi mogao i ovaj moj pocet malo ozbiljnije, dosta je mjesec dana ku..obolje

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, freethrow said:

Pa jasno je da samo uz pomoć Pedersena i ekipe mogu da nas zaustave...

 

i dalje mi je najjače kada je milojko pantić osuđujuće uskliknuo "GOSPODINE VAN DIK"

to mu je valjda ostalo iz nadrealnog socijalizma, kad kažeš gospodine, uvreda se podrazumeva

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Sabio Lebron sinoć pre svega šuterski, čak su mu i svirali neke bezvezne faulove u odbrani kao da je neki ruki. Za Buckse solidan reality check, da bi oni nešto pretili ovim ozbiljnijim kontenderima Janis mora da bude najbolji igrač na parketu što sinoć nije bio ni blizu. Uz to su imali vrhunsku partiju Jruea i prilično beskrvno izdanje AD. Middleton standardno na nivou neke treće banane, nema on šta da traži naspram elitnih swingmana. Sve sam uvereniji da niko ne može do titule sa njim kao drugim najboljim igračem u timu.

Link to comment
Share on other sites

Odradiše nas Niksi profesionalno. Od početka se viđelo da će biti nezgodan meč, kad je Green isključen šanse su drastično opale. Barret očekivano dobar na obruču, dugačak je, snažan, ako opravi šut biće nezgodan za branjenje. Meni se Robinson baš dopada, pravi centar za današnji basket, uz neke korekcije naravno. Može vala da dostigne nivo nekog Capele. 

Edited by Betolingar Misdongard
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Chaos Is Me said:

Middleton standardno na nivou neke treće banane, nema on šta da traži naspram elitnih swingmana. Sve sam uvereniji da niko ne može do titule sa njim kao drugim najboljim igračem u timu.

 

s'tim što su on i jrue je true zajedno ta neka proper druga violina. al' moraju obojica da odigraju opasno, razume se. ne može samo jedan.

 

edit ja sam još uvereniji da se ne može do titule sa giannisom  ( :

Edited by đubrivo.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Stalno neko prebacanje lopte na Midltona. Neka Janis odradi svoje kao prva violina, pa onda neka se kritikuju ostali. To mi je nekako poštenije.

 

Ma naravno, potvrđujem kao Midltonov kritičar. Šta više, Midlton generalno igra odlično ove sezone, ima vrhunske procente, a Janis je ostao na istom, ako nije i regresirao dodatno sa šutom. Al kad dođe stani pani protiv ovih najzajebanijih nekako imam utisak da će Janis ipak odraditi svoje sve dok mu ne tražiš da pogađa iz driblinga, a za Midltona bumo vidli. Takođe, mislim da je ovo jedna od poslednjih sezona u kojima je Brook Lopez podnošljiv kao startni centar wannabe contendera. 

 

Jrue je legit i priličan upgrade u odnosu na Bledsoa, mislim da to nije sporno.

 

Kao što sam pominjao već, mislim da bi Bucksi morali da pojure nekog strelca sa klupe.

Link to comment
Share on other sites

top4 ekipe na zapadu, lakers, jazz, clippers i phoenix su jedine u toj konferencije bez znacajnijih povreda i virusa. lakersi nisu imali taj problem ni pre i tokom bubblea. zamisljam kako james celu ekipu drzi u kavezu izmedju utakmica.

 

na istoku druga prica, tu nije bilo postedjenih.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, Horium said:

 

2) Uini vise voli tank nego leba da jede.

 

samo mislim da je ova ekipa, koliko god bila dobra rezultatski (pre tekme sa dubsima su bili 5i u ligi po defanzivnom rejtingu!), vrlo skromna. to se može videti i ako se odgleda par tekmi knicksa, bilo onih dobrih ili loših.

 

e, kad bi ti na tu neku posadu omladinaca došao neki ozbiljan yebač, kakvih može biti u prvih 5 ovog drafta, onda se stvar menja iz osnova. onda mogu da se pazare FAs za sve pare, ide preko capa, idenmo gas i ostalo.

 

ne zanima me propuštanje potencijalnog generational rukija samo zato što thibs zna da pobeđuje a aktuelni kontekst lige je zbog pandemije weirdo, u najmanju ruku.

onda si osuđen opet da preplaćuješ neke solidne igrače kao da su jako dobri, pa se razočaraš, pa trejduješ sve i tako u krug.

 

nadam se da će lav ruža aka leon rose uskoro da pripreti thibsu, jer nam je ovaj draft prilika sad pa ko zna kad. imamo puno mladih, što potencijalnih nosioca, što role playera ili makar asseta za trejd -> iskoristi to i daj im minute. jebe mi se za elfrid pejtona, buloka, riversa, pa i randlea, osim ako ga ne utope za metar dana najkasnije. 

6 minutes ago, gggggggg said:

 zamisljam kako james celu ekipu drzi u kavezu izmedju utakmica.

 

 

lebron napravio svoju vakcinu još 2016e

ČIPOV'O KUZMU I DADLIJA

Edited by đubrivo.
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...