Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

12 minutes ago, gggggggg said:

nisu valjda ludi da placaju i walkera i westbrooka max jos 3 godina xd

 

 

Biće mnogo boljih ponuda za njega ako zatraži trejd, no doubt. Al ako ne budu tražili mladu nadu ili ako im prosto ne nude, jedan allstar da igra s Vesbrukom s kojim su se zaglavili nije ništa loše. 

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, realno *w said:

 

Da, najavih ovo juče. Interesantan duel ne samo njih dvojice, nego i generlno te dve ekipe koje su jedna drugoj direktna konkurencija.

O da, ima izgleda da pršti tu sa svih strana. Teško je bilo šta prognozirat. Denver se još uvijek traži ali i dalje je to nezgodna ekipa. Meni miriše na svako po jednu.

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mene malo smara taj narativ oko Aingea kao ne jebe igrače. Njegovo je da im istovari desetine miliona dolara, ne treba još da im miluje mošnje, jadni mali milioneri koji pikaju lopte.

 

pa nije ni bitno koga smara, činjenica je da celticsi ne mogu da zabodu ozbiljnog igrača u FA već 10+ godina a jedna su od dve najveće franšize i top 5 tržišta u ligi

 

sve sam već pominjao, bill homer simmons je pričao kako mu je ainge rekao da nikada neće dozvoliti da mu core ekipe omatori. dodaj na to white supremacy okolinu i eto ti rezultata, nezavisno od uspeha ili tržišta

21 minutes ago, LordOfTerror said:

@djubrivo

 

Kako mozes da kazes da je ono sto radio Gasol zadnjih par godina teorija?

 

Sta to Turner ima iza sebe da bi ulazilo u bilo koju kategoriju prakse?

 

ne tebratore. teorija je da on ili green mogu da dođu u celticse. ja sam te pitao "ko u praksi može da dođe u bostan pošto ti se turner ne dopada"

17 minutes ago, stefan81888 said:

 

 

Brown za Drumonda kome ističe ugovor je..nemoguće.

 

ko je pominjao browna za drummonda??

Link to comment
Share on other sites

Zato Bostan nikad nece biti kao Lejkersi 💪💪💪. Pitam li se sta ce raditi sa Kembom, jer ce on prilicno da omatori, a nece moci da ga trejduje, ako prethodno i pikove ne preda. Voker posle ovih povreda sa kolenom, tesko da ce biti neki fatalan igrac.

 

Bioloski sat za kosarku mu polako otkucava.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Chaos Is Me said:

@đubrivo.Često pominješ taj white supremacy narativ u vezi Celticsa. Može neka dokumentacija u vezi toga? Ozbiljno pitam. To je baš teška kvalifikacija. Koliko sam čuo i čitao, Boston jeste "najevropskiji" grad u USA (što je meni recimo baš kul i blisko kulturološki) ali sad ispade da je to nešto loše. 

 

pominjem u vezi bostona grada & okoline. ne u vezi franšize ili publike, mada i o publici ima šta da se pročita na dva klika u google searchu (za boston kao grad pretpostavljam da umeš da nađeš).

Link to comment
Share on other sites

Just now, mr clutch said:

Zavisi sta kome dodje ozb igrac s FA. Po mom standardu su Walker i Hayward ozbiljni igraci s FA. 

 

kemba walker je celu svoju karijeru bio potcenjen, igrao u jebenom šarlotu. za njega je odlazak u boston kao da mene pustiš u maxi exclusive a celog života mi bio dostupan aman i jedan lidl. hayward je wannabe (new) great white hope, solidan FA zabod (kao i kemba) i logičan da ode baš u bostan hehe ali daleko je od krema zvezda koje su u opticaju.

 

znamo šta je davisov tata rekao. 

mislite da taj krem igrača nije dobio notifikaciju kada su trejdovali obogaljenog thomasa bez uzete love, koji je igrao povređen i kada mu je sestra poginula?

mislite da samo bill simmons zna za tu bird/mchale priču kako ne valja da ti superzvezde omatore pa trejduješ piercea i co?

 

sve se to zabeleži negde i ne bi me na kraju začudilo da i treća liga zvezde kakav je miles turner, nije bacio notice da mu ne pada napamet da dođe u boston.

Link to comment
Share on other sites

Obojica su se kotirala izmedju 20-30 mesta u ligi kada su potpisali za Bostan.Gordon vrv oko 20. mesta. Kemba se ovde na forumu stavljao u rang Irvinga ;). To je za mene dovoljno ozbiljno. Cak mi je Al Horford ozbiljan igrac jer je tada donosio dosta u sluzbi tima. Vrv su mi prvih 50 u ligi ozbiljni igraci, barem vecina.

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Drakaris said:

Normalno je da se gleda, oprangijacemo Janisa veceras. Taman da Bron pokaze ko je istinski MVP.

Dejvis? Nema trika, previse opusteno usao u sezonu. Kulira a vec mjesec dana proslo.

On ce biti DPOY, sto je trebao biti i prosle sezone

A sto se tice MVP, za sada borba izmedju Jokica i KD-a. Brutalni su

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Boston nije top5 trziste, bar ne poslednjih 20+ dina

 

 

 

šta karakteriše veliko tržište, ako je boston prestao to da bude u aktuelne dve decenije? jel publika izgubila interesovanje da daje novac a ljudi koji mogu da priušte sebi kartu, hot dog, pivo, dres i prateći sadržaj otišli u kalilforniju i naravno nyc? jel tv prava nisu više primamljiva za uložiti novac tamo? 

deca i young adults više ne kupuju patike? 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...