Jump to content

FC Arsenal


sasha arsenal

Recommended Posts

Ako je istina da smo Vajtu dali platu preko 7m,onda su prsli svi u klubu. Onda se čudimo zašto niko neće razne Beljerine,Elnenije,Mustafije... Pa zato što se njima ne ide kada primaju takve plate,a niko normalan im neće ponuditi ništa slično.

Hoće Arteta dočekati decembar na klupi?

Link to comment
Share on other sites

Vrlo prosto, koliko znam engleski timovi placaju manji porez na plate domacih igraca, mozda ga uooste ne opacaju i to je razlog tih sumanutih plata engleskih igraca. Pojacanje na mwstu koje nam nije toliko deficitarno, sta znam, toliko smo se napatili sa skrtarenjem , pa sam u fazonu daj sta das, mozda bude dobar...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Fino pojačanje. Već nam govore da će se i ova sezona žrtvovati i da se nećemo pomeriti na korak napred. Potrošiće se neke pare, trener će učiti zanat, vežbati, LŠ nećemo videti još dugo i tako korak napred, nazad dva... Pratiću tekme redovno, ali po prvi put ne očekujem baš ništa, uopšte nisam uzbuđen.

p.s. Ne znam da li je istina da PL ide posle ove sezone na Arenu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, BratMinli said:

Nisam happy. Po meni prosek, nije upgrade. 🤨

 

Slažem se, ali nisu upgrade ni ovi prethodno dovedeni. Medison bi bio pravo pojačanje, recimo.

Ejbraham je za dve klase iznad Nketie.

Lakazeta svakako planiraju da prodaju.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, harmonajzer said:

 

Slažem se, ali nisu upgrade ni ovi prethodno dovedeni. Medison bi bio pravo pojačanje, recimo.

Ejbraham je za dve klase iznad Nketie.

Lakazeta svakako planiraju da prodaju.

Ahahah.... Samo da ne poredimo pojačanja sa Nketiom pošto će svako pojačanje biti Mesi lično 😁

Link to comment
Share on other sites

Ali treba neko da ode da bi dosao... Abraham. Smejurija 😄

 

Doduse, ne znam ni sta ce nam. Ako ostane Lakazet, napad nam je najmanji problem, na papiru. Ako ode Lakazet, Abraham je stvarno odlicna zamena iste klase, tako se to radi.

 

Menjamo Mesija Deulofeuom fazon.

 

Drugo, kakav stretch finansija kad smo izgleda dali 54 miliona za fakin Vajta. Medison ne moze da kosta vise od 70, i to je previse. Znaci samo nemoj da dovedes Vajta i imas pare za Medisona.

 

Ali verovatno je to visa matematika za nasu upravu.

Edited by McLeod
Link to comment
Share on other sites

Navodno je Vajt prioritet Arteti.

Da,para za Medisona ima ali će se potrošiti ne nešto drugo,verovatno.Desni bek,golman i još jedan igrač na sredini+10-ka.E sad,videćemo šta će se događati.Ako bi doveli Medisona,onda bih video neki plan da sa mladim igračima izgradiš ozbiljan tim narednih godina.Piše se da on ima želju da dođe.

 

Pa ako dođe Abraham,onda Laka sigurno ide.To bi se navodno rešilo pozajmicom sa obaveznim otkupom na kraju sezone.

 

Što se tiče odlazaka,tu stvarno treba ozbiljna čistka.Romano misli da je prelazak Džake u Romu gotova stvar.Belarin i Vilijan su izrazili želju da idu,što je dobro,samo treba neko da ih kupi,pogotovu ovog drugog sa pivskim stomakom.Toreira isto želi da napusti klub-Lacio se pominjao najviše.

Ostaje da se vidi šta će biti sa Kolašincem,Najlsom,Lakazetom,Runarsonom(je l ikada Arsenal doveo veću prevaru od njega?)....Da,videćemo hoće li i Vilok dobiti priliku ili će ponovo na pozajmicu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Runarson nije prevara. Decko je rezervni golman za Ligu 2 po kvalitetu, mislim, ne znam sta su (smo) ocekivali od njega. Mejsi koji je proveo bukvalno 15 godina u klubu i nikada nije dobio sansu je sigurno bolji. Verovatno je neki nivo Ilieva (ako je i dalje u klubu).

 

Sto se tice odlazaka, cistka treba, Vilijanovo dovodjenje je bilo kockanje, poceo dobro sezonu, imao par solidnih utakmica i kasnije, ali slabo sve u svemu. Mislim, imao je on i Celsiju delove sezona kada bukvalno izgleda kao africki svercer sa falsifikovanom krstenicom, pa se vracao, ali sada ga vise nema smisla cekati, premator je i verovatno je gotov za ozbiljan fudbal.

 

Toreire mi je i dalje zao, ali i on vise nije mlad i nekako je ostao nedorecen, a kad je dolazio delovalo je da ce biti najbolje pojacanje u 10 godina bukvalno.

 

Vajt mi je i dalje nebuloza, u situaciji u kakvoj smo, nama igraju samo instant pojacanja koja dolaze na najosetljivija mesta u timu, dakle partner Partiju na sredini (Medison tehnicki nije bas sve sto nam treba, ali bi bio veliki upgrade), ako ide Lakazet ozbiljna zamena bar u rangu tog kvaliteta, a ne nekakvi skartovi Celsija (bukvalno bolje Zirua da smo vratili), ako ne mozemo bas najbolje, da pojurimo nekog mladjeg recimo Isaka ili tako nekog, Damsgarda, svi su oni jako mladi i dalje, a vec pokazuju ozbiljan kvalitet na najvecoj sceni, umesto toga mi se lozimo na engleske skartove.

 

Ako treba rezervni golman to bar nije problem, kupi Rajana, dobro se pokazao, ima ih koliko hoces po PL, sad i oko toga da se cimamo. Dovodis Tavaresa (ok, super) da bude bekap Tirniju, a desnog beka po svemu sudeci nemamo uopste, cast Sedriku, ali on treba da bude rezerva u klubu kakav mi tezimo da budemo.

 

Milion stvari ovde ne stima, moze da se nabraja do ujutru.

Link to comment
Share on other sites

Rajan je potpisao za Sosijedad,mislim.Da,pokazao se kao odlično rešenje.

Ako je nebuloza Vajt,šta reći za golmana Šefilda koji vredi 30m.Mada sam mišljenja da ta priča nije tačna.To bi značilo prodaja Lena.Da su to hteli,valjda bi ostavili Martineza.

 

I meni se dopada Isak ono malo što sam ga gledao.Na kraju krajeva,možda Laka i ostane,što je verovatno, pa tu neće biti pojačanja.

 

Partner Partiju mora biti prioritet ovog prelaznog roka.Doveden je Lokonga ali mlad je i ne može se očekivati da iznese celu sezonu.Tu ne treba štedeti.

 

 

Što se tiče desnog beka,verovatno se čeka prodaja Belarina,pa popunjavanje te pozicije.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...