Jump to content

FC Arsenal


sasha arsenal

Recommended Posts

Pa i tog leta nece biti nista 😄 Nama je jedino da zabodemo nekoga kao Martinelija, ali ta cuda se ne desavaju svaki dan. Saliba je statisticki ovo malo sto je igrao dobar u St. Etjenu - 8 meceva, 5 pobeda, 3 remija i 5 utakmica bez primljenog gola, bez njega od novembra do ovog meca u kupu primili gol na skoro svakom mecu.

Link to comment
Share on other sites

Pročitao sam tu statistiku za Salibu.Samo da ga obidju te povrede.

 

Soares gotovo sigurno dolazi.

 

Mogli su da se otvore za tog veznjaka,pa da ekipa izgleda ozbiljnije.Ovako ćemo videti kako će se Arteta izboriti sa ovakvim sastavom.Za sada se vidi bolji pristup,ako ništa drugo.

 

edit:Nadam se da će Sebaljos proigrati,pa ću njega računati kao pojačanje.

Edited by sasha arsenal
Link to comment
Share on other sites

Pablo Mari bi mogao biti ono što smo tražili. Dolazi bez velike pompe, levonog, visok, igrao u vreloj atmosferi, govori engleski. Još samo da iskristališemo prvu četvorku pozadi, da se svi oporave i konačno da zadnja linija ne bude toliko bušna.  Posebno za LE, moramo tamo napraviti nešto, nadam se i osvajanju. 

Link to comment
Share on other sites

Loše odigrano.Ozil i Genduzi su skroz izgubii sredinu terena u drugom poluvremenu.Mateo je lepo otvorio utakmicu,ali se kasnije pogubio.Kao da nema snage u nogama.Od oktobra dečko igra van forme.Taman sam pomislio da se vratio posle meča sa Bormutom,međutim...Zbog ovoga je valjao taj još jedan veznjak da se dovede.Laka bez samopouzdanja.

 

Makar nisu primii gol 😄.Borba za opstanak se nastavlja.

Link to comment
Share on other sites

Da je Laka pogodio glavom na početku, mislim da bi bilo +3 za nas, ali igramo u grču, nikako da to krene u seriji. Ozil neupotrebljiv, Laka se trudi i obično ostane na tome, iako mu je malo falilo da ima asistenciju, a Mateo ni napred ni nazad, ne znam zaista šta je njegov kvalitet osim što prodaje lopte, ne zatvara sredinu i usporava protok. 

Prekide mora da izvodi Džaka ili neko ko ima oštrinu prilikom nabacivanja, sve kifle balonke su bile neupotrebljive, spore i idealne da usled dugog leta lopte neko padne i bude kontra-faul. Ako je i Saka povređen, onda u 3 lepe, nema ko da igra levo. Sledi pauza pa posle 3 kući, niko iz Top 5 pa bi valjalo barem 7 bodova uzeti. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
9 hours ago, McLeod said:

Nketija koji nije mogao da se nametne u Lidsu pocinje utakmicu...

 

Jako sam nezadovoljan Artetom za sad.

 

Sve vise verujem da nismo smeli da damo Emeriju otkaz.

Treba dati čoveku priliku.Laka nije dao gol dugo,tako i valja malo da zasluži mesto u startnoj postavi.Mozda ga je i čuvao za LE,mada sumnjam da je to u pitanju.Pre je Martinelija odmorio zbog toga.

Evo i Genduzija je izostavio.Nije bio ni na klupi.Nije se dovoljno trudio na treninzima.Mada je i po igrama zaslužio takav tretman.Tako i treba.

Igrači veruju u njega i kažu da ima jasnu viziju šta svako od njih mora da radi na terenu.

Kada govori o fudbalu,vidi se ta strast,a i odaje utisak da se radi o inteligentnom liku.Mene je impresionirao na konferenciji za novinare kada je predstavljen kao novi trener.

Sačekajmo narednu sezonu pa ćemo suditi.Potrebno je vreme,mnogo rada i ulaganja da bi se klub vratio na stare staze.

Link to comment
Share on other sites

Veoma važna pobeda, posebno pred tekmu sa Olimpijakosom. Laku mislim da je namerno kasnije uveo, da smanji pritisak, lakše je ući sa klupe i onda igrati rasterećenije.

Evo i objašnjenje za Matea... ne samo što se nije trudio. već je navodno nešto odbrusio Arteti na treningu i posle još u hotelu pa ovaj popizdeo i sklonio ga. Bravo za Artetu, i ranije sam pisao, malo se Mateo prokurčio, a nije baš imao vanserijske partije pa da mu se može. Sve u svemu, važna pobeda, ušao je u ritam i Ozil i valjda Sebaljos, pa mirne dočekujemo LE.

 

P.S. Kako igra Mustafi poslednje vreme... wow!

Link to comment
Share on other sites

Dobro pa neko mora da sjebe nesto da bi igrao Sebaljos. Kada se pogleda cela sezona sa ova tri menadzera, prosto je neverovatno koliki broj igraca se raspao, a koliki kredit su imali.

 

Sebaljos i Pepe su imali losih utakmica, ali su protiv Njukasla pokazali da su nam u top 5 igraca i treba da budu zacementirani u 11.

 

A nijedan od ove trojice im nije dao neki veci kredit, sto mi je potpuno nejasno. Kakvo je to neuklapanje u koncepciju i koju uopste koncepciju kad mi ove sezone osim na mahove nemamo nikakvu igru, ne mozemo da iznesemo loptu, konverzija sansi nam je standardni ocaj kao i uvek, samo sto sada i ne stvaramo sanse.

 

Koja je to koncepcija koju dva igraca koji mogu da zadrze loptu i urade nesto s njom remete, da bi igrali Genduzi, Nelson i Vilok?

Link to comment
Share on other sites

Pišu novine da smo odustali od Upamekana, da je sada meta Ta. Ko prati Bundesligu, zna da su ova dvojica miljama jedan od drugog, Upamekano je zver, gledao sam sve tekme ove godine što je Lajpzih igrao i mali ubija, koliko igra zrelo za svoje godine, a nije lako, pošto ekipa stoji visoko i on na 40m treba da se bori sa igračima na velikom prostoru. Ove polusezone je (in)direktno spasio nekoliko golova ključnim blokovima unutar 10m. Kontam da je skup, ali pre bih doveo samo njega nego 2-3 polu-igrača.

Ta nije loš, ali dosta je siroviji od Upamekana, iskusniji, ali generalno mislim da je dosta slabijeg kvaliteta nego Upamekano.  

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...