Jump to content

FC Arsenal


sasha arsenal

Recommended Posts

Koliko god da ne volite Genduzija, bez njega igra u veznom redu ne postoji. Ok, ne može da iznese sezonu ko što je Emeri mislio, pa dečko nije mogao da igra konstantno, ali je izmislio fudbal za Džaku i Toreiru. 

Ima on taj nedostatak u brzini i snazi, ali ono što donosi njegovim kretanjem i lakoćom iznošenja lopte, čini ekipu mnogo boljom. Da ne govorim o želji za pobedom. 

Što se tiče odbrane,gledao sam Skilaćija, Silvestrea... mislio sam da je to najgore, ali ovi momci su pokazali da postoji gore. Da Leno ne brani ovako ove sezone, ladno bi bili ispod crte. 

 

Edited by sasha arsenal
Link to comment
Share on other sites

Brate, molim te 😄

 

Zbog toga sto se Genduzi raspada ove sezone mi smo u ovoj situaciji. Glupo je reci, al kad Dzake nije bilo, mi smo period najgore igre proziveli. Ne mislim da je njegovo neigranje to prouzrokovalo, ali Genduzi je odigrao maltene svaku utakmicu iz ne znam kog razloga ove sezone i igra mnogo gore nego prosle. Dve krstene utakmice nije odigrao.

 

Niti je danas odigrao ista, dali smo golove iz sansi koje smo imali za promenu, igra na sredini je ponovo bila nepostojeca.

 

A i to je Vest Hem. Uvek se mozes pouzdati u to da ces da ih pobedis. Ljudi su nas dobili dva puta od prethodnih 25 utakmica.

Link to comment
Share on other sites

Genduzi je uz Aubu bio najbolji igrac Arsenala u prva dva meseca sezone.Cak je i proglasen za najboljeg u Septembru ako se dobro secam.Tako da pada u vodu da nije odigrao dve krstene utakmice.

Da se njegova igra raspala u poslednje vreme,tacno je,ali nije on jedini krivac zbog toga,vec i Emeri koji ga nije odmorio ni na jednoj utakmici.Cak ga je uvodio u kupovima.

Samo kazem da ima najveci potencijal od svih veznih igraca uz Sebaljosa i da su Dzaka i Toreira za klasu ispod,pogotovo ovaj prvi.

Video si juce kako je igrao vezni red.Sve alibi pasovi.Nema ko da probije nekim dodavanjem ka ofanzivnim igracima.

 

Link to comment
Share on other sites

Bio je i Martineli igrac meseca, a nije odigrao nista u Premijer ligi. To nije nikakav argument.

 

Decko umesto da bude sve bolji, on je sve gori i gori. Red je da sedi malo na klupi.

 

Za Toreiru se ne slazem, gresio je i on juce, ocigledno se nesto sa njim desava, ali je ucestvovao u svakoj opasnoj akciji koju smo imali na mecu.

Link to comment
Share on other sites

Mi moramo igrati preko bokova,bekovi i krila,nasa sredina ne moze nista da kreira tj ne moze brzo,samo sporo i jalovo. Da bi to mogli,moramo imati 3-5-2 i Toreiru ispred. Ozil moze ispred,ali onda Mateo ne moze. Sebaljos moze,ali onda Ozil ne moze. Moramo imati 2 konja u sredini,neminovno je. Da bi Ozila/Sebaljosa oslobodili defanzive. Po meni,Dzaka i Toreira,nema ko.

Link to comment
Share on other sites

David Ornstein na Twitteru:

 

Fluid/changeable but current sense:

- Arsenal want situation settled asap but right man over quick decision

- If No1 pick available, gets done

- If available in summer, FL holds fort

- If No1 pick unclear, FL holds fort + has chance to impress

- #AFC not seeking Ancelotti profile

 

Još da je rekao ko je prvi izbor...🙂

 

Link to comment
Share on other sites

Poketino

 

lol

 

Znam da nije. Ako uzimas Ancelotija, to je dve sezone maks. Zato sam bio protiv i prvi put. Ako trazis dugorocno resenje, onda je trebalo istrpeti Emerija.Da li Fredi ima potencijala? Ne znam ni to.

 

U nebranom smo grozdju kako god okrenes.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam gledao malo,tako da ne mogu da ti kazem.

Inace bih voleo da Mavropanos veze nekoliko utakmica kako bi videli od cega je napravljen.Mislim da on ima najveci potencijal od svih stopera u klubu,sto i nije naka pohvala,ali decka ubise povrede.

Istrpeti njega i Holdinga do kraja sezone pa sta bude.Bolje nego da gledamo Luiza i Sokratisa koji se raspao ove sezone.

edit:Pepe preskace Siti zbog povrede.

Edited by sasha arsenal
Link to comment
Share on other sites

Arteta izgleda sutra potpisuje. Hmmm.... o njemu kao treneru znam samo ono što sam čitao/slušao od Gvardiole. Mnogo ga je hvalio, da ima oko za sitnice i detalje čak i više od samog Gvardiole i da je taktički izuzetno obučen. Glavni igrači su mu bočni, bekovi i krila i zadnji vezni ima ključnu ulogu u sistemu, nešto kao i kod Pepa Fernandinjo. Što znači da mora shoping i prodaja postojećih srednjaka. Videćemo kakva će biti postavka pozadi. Gore zaista već mislim da ne može, ali već sam mnogo puta demantovan pa bolje da ćutim. Zajebavao sam se i napisao borba za opstanak, kad ono..... 😁😁

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...