Jump to content

Auto-Moto Video igre


Alen13ASC

Recommended Posts

Dok sam radio oko F1 moda 2020 dotakao se slučajno Robokara a sve mislima nakon onog testa staze u Beogradu. Sve iz korena sam izmenuo, od fizike do zvuka. Sad konačno dobijam impresiju da vozim električno čudovište u odnosu na ono što je bilo pre. Namerno blokiram top speed na 270 km/h, može i više jerbo rekord je 300 km/h ali u drag race uslovima. GP staza je sasvim nešto drugo.

 

S jedne strane uživao sam na mnogim GP stazama ali najteže je na recimo Muđelu koji ima puno brzih krivina, ostale staze su OK. Postaviću 3 video klipa s onboardom s bolida:

 

Silverston

 

 

Soči

 

 

 

Spa Frankoršamp

 

 

Link to comment
Share on other sites

E sad nešto potpuno drugo, kako bi ja to rekao- ludilo bre.

 

Prošle godine sam napravio Red Bull x2019, imao je ludo prijanjanje i top speed oko 450 km/h. To je bukvalno klasična specifikacija x2014 s Gran Turisma 6, a to je meni bio cilj. Ove godine rešim nešto još luđe, odvažnije. Inspiracija mi je svakako bila Dodge SRT Tomahawk X VGT s Gran Turisma 6, taj automobil je vizija automobila za najekstremnije ciljeve dok RB x2014 je vizija trkačkog bolida za isto.

 

Da ne dužim, predstavljam vam...

 

Red Bull x2020 VF1c 13a

 

Razbio sam neslužbeni rekord Staze de la Sart s Gran Turisma 6 (1:44) s 1:38!!! Fizika bolida mi je nešto najjekstremnije što sam ikad napravio i kruna je moje 13-godišnjice igranja i moddanja F1c igrice. S Red Bulom x2020 Vf1c 13a dodirneš travu i postaješ pilot aviona!

 

Ima pogon na sva 4 točka, skoro 4000 konjskih snaga te otprilike 700 km/h top speed!

 

U prvom snimanom krugu snimio sam zvuk u kojem je DOdge SRT Tomahawk X VGT te to upotrebio kao zvuk motora mog čudovišta, uz naravno Audacity program sam obradio. Isto tako sam stvorio zvuk Robokara (uzeo video s Gudvuda).

 

I evo ga, neslužbeni rekord Staze de la Sart▼

 

 

Zvuk motora sam uzeo iz ovog video klipa, ovo je moja inspiracija Tomahawk X VGT

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...