Jump to content

KK Crvena zvezda LIVE 20/21


goldberg

Recommended Posts

3 minutes ago, K.Dot said:

Haha, ali lik nijedan šut nije blizu da pogodi. 

 

Neprestano se prave akcije da šutne troku lik koji šutira cca 10%. Jebeno neverovatno. Ako može zamena za vreću trulog luka, to bi bio posao milenijuma.

Edited by Laki21
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja ako se sećam mi smo JOBa dovodili kao rešenje na 4, sa te pozicije nema problema da uzima ovoliko šuteva spolja, ali kad već igra na 5 ne može da kampuje ovoliko na 6,75.

Da li je to Radonjićeva zamisao ili jednostavno JOB fura ono sto boli da radi ali jednostavno nije dobro.

Kad se doda na to da sa njim na centru obavezno dozvoljavamo ofanzivne skokove dolazimo do toga da mi idalje imamo problem i na 1 i na 5

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Vlada_79 said:

Rekose neki da kada se Lojd vrati da ce Dobrivoju pasti minutaza. A on decko nezamenjiv. Radonja se zaljubio u njegove kosarkaske vrednosti.

Pa nije da ne zaslužuje sve što mu Radonjić daje da igra

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Mislim gledamo se u oči ovde i lažemo, mi sa košarkaškim IQ-om u minusu i očekujemo da Džoni proradi. Sve sad će ta utakmica, pa evo sad će četvrtina, biće Džoni bolji, mora da se digne iz ovog ambisa gde konstantno lomi obruča ali to nikako da se desi. Možda da mi je košarkaški iq u plusu, lakše bih shvatio kako Džoni dobro igra. 

Link to comment
Share on other sites

Mogli bi vise da spustamo dole. Lukovic nikad nije bio dobar post up defanzivac, ali sad je jos gori jer se covek raspada ove sezone (nista neocekivano), onaj faul na Nnoku je bio smesan, kao da ga je zidao Shaq iz najboljih dana. Takodje O Bryantu bi spustao loptu svaki put je Milko tu (ono je bila flopcina Milka, to mu je bio jedini nacin da ne primi kos ili napravi faul). 

Odbranu picimo, stuca malo taj pnr, ali Mornar je ozbiljna napadacka ekipa i poprilicno smo ih zatvorili, ja zadovoljan.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...