Jump to content

KK Crvena zvezda LIVE 20/21


goldberg

Recommended Posts

Obradović zaslužuje kritiku za ovo forsiranje Lazića do iznemoglosti. Bayern je jako loš večeras, muče se, da vidim koji će izgovor biti ako se i ovo izgubi. Dobrić već sad zna da se neće naigrati košarke, Hol odlično počne, zaboravi se na njega.

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Jel sme da se kritikuje? Bar malo? Hvala... Užasno poluvreme obe ekipe, ali ovo pomračenje naših u poslednjem minutu je neobjašnjivo. Bez šuta na koš u poslednja 3 napada, plus glupa tehnička Lazića... Igra u napadu ne liči ni na šta. Obradović vrti igrače, ali sem ISO JOBa nismo videli ništa. Baš delujemo nepovezano. 

Edited by Issey
Link to comment
Share on other sites

Celavi Finac je kreirao bukvalno 20 poena u ovom poluvremenu pogresnim odlukama, batica ne moze da pogodi ni aut. EL je sramotna sa svojim delegiranjem sudija iz zemalja gde je dvokorak neizucena nauka, ljudi godinama direktno odlucuju utakmice svojim neznanjem.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, threepwood said:

Obradovic + O'Bryant better love story than Djordjevic + Raduljica

 

Pa to je zbog toga što u napadu ne postoji nikakva smislena igra niti ideja. Igra se na individualni kvalitet pa šta Bob da. Trenutno igramo ISO košarku samo što nismo NBA jbg 😞

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...