Jump to content

ABA League Fantasy 2020/2021 - VOX92 Liga


MetalHead

Recommended Posts

Mislim da bih mozda bio i u TOP 3 2. kola sa 175 bodova.

 

Morao sam da izbacim Jaramaza, njegova povreda me je kostala mnogo bodova, debili iz Zeleznika ga povredise.

 

Nadam se da Pecarski i Jovanovic nece mnogo izdominirati, vidim da je mnogo igraca njih biralo.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, goldberg said:

@MetalHead, @Shunsuke Nakamura , @Romantik i ostali kako ste prosli?

 

Mnogo me je kostao Momirov i Mega koja je krila koji je igrac zarazen. Uz to sam se resio Prkacina i Murica u najgori moguci trenutak. Sad kad je dosao i Markota, mislim da je vreme da se pozdravim sa Bundom, dao je on dosta, ali u poslednja dva kola skandal.

 

Za forum očito dovoljno dobro 😄 ali za generalni nisam zadovoljan.

 

Plan je bio da mi u ovom kolu leti napolje Davidivac, ali zbog zaraze Momirova (neko je objavio ime zaraženog igrača par sati pre roka za zamene, mislim da je bila sportska centrala) morao sam ga ostaviti pa em mu je značajno pala cena em nikakav učinak.

 

Takođe u borbi za generalni Peri mi je zadao ogroman udarac, ja sam očekivao protiv  Partizana loš meč, ali to bi značilo 10-15 indeks, a on se raspao načisto pa me rezultatski ubio em me koštao čak 18 kredita za koliko je pojeftinio, to će kasnije verovatno biti jedan od presudnih momenata. Ne znam šta raditi s njim za sledeće kolo, sigurno će mu opet padati cena, ali koga kupiti kao zamenu?

 

Za Lojda se plašim da će da preskoči neki aba meč, pa ne bih da investiram toliko i kao nagradu dobijem nulu, plus što i ako ne preskoči moraće nekad da promaši prva dva šuta, a uz svoju minijaturnu minutažu to odmah znači jednocifren indeks. Dvojac Budućnosti Cobs i Ivanović se nametnuo na staru, ali ko zna koliko će njihov učinak trpiti zbog dolaska Dela Valea. Previše ima promena iz kola u kolo da bi se mogao formirati stabilan tim.

Link to comment
Share on other sites

U novonastaloj situaciji ko ima Brown-a iz Cedevite otvara sampanjac, laganih 20 poena bez stresa plus max rast cene, ne moze bolje.

Peri ce doneti 22 poena ali ce vlasnika to kostati 8 kredita pa onda i nije neka korist.

S druge strane Nikola Ivanovic je pun pogodak, a i sa Kobsom se zivi, ali je zato Rid unisten ovim pravilom, od skupog centra samo 12 poena je bas malo (a imam i njega i Kobsa).

 

Za mene generalno jako lose kolo, glavno pojacanje Pulen podbacio skroz (na poluvremenu imao indeks 10 i u mecu gde njegov tim vodi u poslednjoj cetvritini, sto je recept za visok skor plejevea, on uspe da zavrsi sa svega 8. Kako!? Nisam gledao mec, ali ovo mi je zaista neobjasnjiv fenomen). Kad na to dodam samo 12 Ridovih, te ocajang Jovanovica (to sam znao unapred da se nece naigrati protv Grobara, ali nisam imao vise izmena 😞 ) bice cudo ako tim dogura i do 150, a kako je krenulo mogu pasti i ispod 100 u najcrnjem scenariju.

Link to comment
Share on other sites

Na kraju bolje sto se nije igralo, sta da je Cobbs zarazen ili Reed? Automatski 0 poena.

 

Ne moze ovako fantasy da se igra, da klubovi kriju koji igraci su zarazeni recima "imamo dvojicu zarazenih igraca". Potpuni raspad sistema, sto je i ocekivano.

 

Whitehead, Carmichael i Clemmons koga sam prodao su se posebno istakli i zaista sam pogresio sto sam u oba tima birao Pullena.

 

Imacu jedan uspesan tim, ali nikako da potrefim dobitnu kombinaciju.

Link to comment
Share on other sites

I moje drugo sjajno pojacanje, Mavra, se bas istakao sinoc. S obzirom da je sutirao trojke 1/8 i da je prvu cetvrtinu zavrsio sa indeksom minus 5 i to tako sto je napravio 5 nezavisnih negativnih poteza, bez da je imao ijedan jedini pozitivan u toj cetvrtini, konacni indeks 7 je jos i prihvatljiv.

 

I on i Pulen su poceli mec izgubljenom ziviom loptu, tj ljudi su im ukrali loptu pri neuspelom pokusaju driblinga, amaterski skroz.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je moglo biti vrhunsko kolo za mene, ali zajebala su me nekolika igraca. Na pleju imam mozda i najbolju kombinaciju za ovo kolo: Bilinovac-Whitehead. Petrusev je standardno odradio svoje. Macura dobar. Ejim i Reed ce pokupiti standardne indexe, to je donekle ok. Zajebao me dakle Dreznjak. Samo 6 index protiv raspale Primorske. Uz njega i Tomas. Na kraju oko 135+ Dobric.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Romantik said:

Gledajuci Cibonu zapitao sam se da li je iko bio dovoljno lud, pardon, hrabar da stavi Bilonovca, s obzirom da mu je to bio drugi dobar mec, i racunao sam mozda neko od Hrvata, ali sigurno niko drugi, kad ono...

Meni je bio prvi pik u ovom kolu. Nazalost, upario sam i Pulena koji nije mogao da se sastavi celu utakmicu. Polako pocinjem da ti se priblizavam (vrhu) 🙂

Edited by Fantazi manijak
Link to comment
Share on other sites

Bilo je ovo užasno kolo za mene, ali su mi i dalje dva tima u prvih 20. U ovom boljem pored Pulena (njega su verovatno  svi imali, neigranjem Nidama bio je viđen za mvp kola) prodali me Tomas iz Partizana i sva tri pojačanja (Prkačin, dečko prečesto ima problem sa brzim faulovima zato je čista lutrija), Nenadić i kec iz rukava 🙂 Kastrati (išao sam logikom da je do sada promašio sve što se može promašiti, a pošto očito neće prestatii da šutira nekad mora i pogoditi, ali kad neko ne ume, onda to nekad lako postane nikad).

 

U vezi forumskom tima sam već otkukao ranije, ali nije naodmet još jednom zažaliti za Mavrinih 1/8 u šutu za tri, ipak on nije takav kamenjar.

Link to comment
Share on other sites

On 11/3/2020 at 7:38 AM, Romantik said:

Gledajuci Cibonu zapitao sam se da li je iko bio dovoljno lud, pardon, hrabar da stavi Bilonovca, s obzirom da mu je to bio drugi dobar mec, i racunao sam mozda neko od Hrvata, ali sigurno niko drugi, kad ono...

 

Pa nije to bas neka hrabrost, evo ja sam ga stavio u tim koji je imao 155 bodova.

 

Uvek treba stavljati igrace koji igraju protiv Primorske, prosto Primorska i nije poznata po nekoj odbrani. Moja greska je bila sto sam "sva jaja stavljao u istu korpu", ali to je vec posledica nemarnog odnosa prema fantaziju, sto je posledica svog ovog ludila sa otkazima igraca.

 

Uglavnom, imam tim u ligi koji sasvim dobro gura, imam jos jedan tim koji je dobar i imam tri tima da nesto eksperimentisem (za sada ne ide bas dobro). Ostecen sam spajanjem kola jer sam imao 175 u drugom kolu sa goldenbergom, to je rezultat i za 1. mesto.

Link to comment
Share on other sites

@goldberg hajde please ako ja ne postavim rezultate uradi to ti 🙂 nema ne ovih dana (nedelja), uleteo sam u previse posla ne znam gde udaram... Fantazi sam izmenio sada nesto na brzinu... nisam stigao ni da analiziram da li se isplati puniti tim sa ovima koji su odlozeni. Jbg.

 

image.thumb.png.7fe1f95e6b05d272491b7c091a198df0.png

 

Generalni

 

image.thumb.png.3566bf071e64c7043f8b1d6eb8209622.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Rezultati 6. kola:

 

image.thumb.png.b95a53c4c655fa6c7d96ed7d45388c4b.png

 

Tabela nakon 6. kola:

 

image.thumb.png.10db0b71c5110d50f69fabf2fd0837c4.png

Imao sam neverovatan peh - zakasnio da ubacim Carapica iz Borca za dve sekunde.

 

Odigram kolo sa 9 igraca i umesto 170 poena, pise mi se 159. Meh.

 

Drugi tim ima 179, sto bi u svakom drugom kolu bilo dovoljno za 1. mesto - u ovom je prvi imao 220 bodova.

Edited by goldberg
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...