Jump to content

EUROLEAGUE 2020/21, devotion in the time of covid


Chaos Is Me

Recommended Posts

7 hours ago, Martin Mystere said:

A suđenje gledamo isključivo kroz prizmu odnosa slobodnih bacanja...

 

Nesto nije smetalo da se na KKCZ temi gleda odnos bacanja kad su u pitanju mecevi sa Buducnoscu i Partizanom:

 

Quote

Hoće li šutnuti 20 slobodnih pre nego što mi šutnemo prvo? Za sada su dobre šanse...

 

Quote

Moraće sledeći put 35 slobodnih više, malo je 25!

 

Ovo su inace tvoji komentari utakmice protiv Partizana.

 

8 hours ago, Sector said:

Znaci imamo ozbiljne klubove koji sigurno dobijaju kuci i gube u gostima i neozbiljne koji ponekad dobiju i u gostima a izgube kuci. 🙂

 

Ozbiljni klubovi bolje igraju kod kuce nego u gostima - jer se od njih ocekuje da dobijaju kod kuce, a u gostima ako uspeju da dobiju, odlicno. Isto kao i teniseri koji su mnogo uspesniji kada serviraju nego kad vracaju servis.

 

Recimo, 1-1 Maccabi i Partizan - Partizan nije dopustio da serija ode u majstoricu. Na kraju krajeva, ako ista ima smisla u ovom formatu EL to je da je ogromna prednost mec vise na domacem terenu - sto bas i ne vazi za Zenit, ali je itekako vazilo za Real, Fenerbahce, CSKA, Baskoniu, Maccabi i mnoge druge ekipe.

 

Ovako je Zenit mogao da odigra i u 3. mecu - ali su podbacili jer ne umeju da se nose sa pritiskom pobede i to je cinjenica, to su brojke. Dovoljno je pogledati te meceve ili pogledati statistiku i videti da su ofanzivno bas bili nemocni u tom 3. mecu.

 

Inace, ako sad ispadnu od Barcelone ide cuveni luzerski mentalitet - pa niko nije ni ocekivao da izbacimo mocnu Barcu, ovo je sasvim dovoljno, odlican uspeh ili slicno. Nikakav uspeh nije u pitanju ako su igraci ili trener podbacili u nekom mecu i tako propustili priliku da naprave iznenadjenje.

 

 

Edited by goldberg
Link to comment
Share on other sites

Probaj bar jednom da dobaciš do suštine komentara umesto što zagrebeš površinu i pomisliš kako si ubo srž - onako za promenu... To vađenje nekih komentara od 1000 godina BC koji nemaju apsolutno nijedne dodirne tačke sa onim što sam napisao jeste dokazalo samo koliko si ti u stvari besposlen i imaš slobodnog vremena da ga bespotrebno trošiš.

A suština je trebala da znači da nije odnos slobodnih bacanja jedina stvar koja može da definiše loše suđenje i (eventualnu) pomoć jednoj ekipi pošto si TI naveo samo i jedino odnos slobodnih bacanja na ta tri meča...

Link to comment
Share on other sites

Kako to nije bila sustina kad si pisao ove komentare ili je u navijackom zanosu dozvoljeno brojati bacanja, a kad se gleda objektivno onda nije?

 

Mislim, od svih ljudi ti si se nasao da mi spocitavas da uzimam slobodna bacanja i tako komentarisem sudjenje?

 

Naravno da bacanja nisu jedina stvar koja definise sudjenje -ali, kad ekipe igraju slicno, a razlika bude drasticna onda to znaci da je u Barceloni domacin poguran, dok je u Rusiji bilo mnogo ravnopravnije i daleko su manje gurali Barcelonu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odustajem, mada ne mogu reći da me ne intrigira da li je u pitanju:

a) ti stvarno nisi u stanju da shvatiš suštinu napisanog
b) samo voliš da teraš kontru ili
c) u pitanju je jedinstvena kombinacija napred navedenog

Btw - to što sam tada pomenuo slobodna bacanja ne znači da je to jedina stvar koja je u tom trenutku/meča bila odraz lošeg suđenja (bilo je nesviranih blokova, nesuđeni koraci, jedan upitan aut etc) na koje sam se žalio dok si ti kao kriterijum naveo ISKLJUČIVO odnos u bacanjima.

Kontaš li bar malo razliku između istrgnutog konteksta u mojim tadašnjim komentarima gde su slobodna bacanja samo jedan deo i tvoje isključivosti gde se pominju samo bacanja? Ne? Nije ni bitno, uživaj.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Guru said:

Majstorice.png

 

 

Nije ništa novo da debilčine nisu u stanju da razdvoje termine, al' ovaj put su zaista prevazišli sebe... Kakav jebeni amaterizam.

 

Ajde da su bar stavili Efes u 19h pa da mogu da se pogledaju cele  dve tekme nego se ni toga nisu setili.

 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 5/1/2021 at 12:54 AM, Guru said:

Majstorice.png

 

 

Nije ništa novo da debilčine nisu u stanju da razdvoje termine, al' ovaj put su zaista prevazišli sebe... Kakav jebeni amaterizam.

Resili su problem, pomeren Efes za 18:45:kece:

 

Ne, stvarno, dve majstorice im pocinju u maltene isto vreme, pa ja bih stvarno voleo da cujem kako tece taj genijalni razgovor i kako se dolazi do toga.

 

Da ne pricamo o tome kako im se dve utakmice poklapaju sa polufinalom LS, sto sigurno nije zanemarljivo, ali to je naucna fantastika za njih, koji nisu u stanju da razdvoje ni utakmice u svojoj ligi.

 

Verovatno bi im se poklapala i polufinala na F4-u da se ne igraju u istoj dvorani.

Edited by Del Piero
  • Like 5
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...