Jump to content

EUROLEAGUE 2020/21, devotion in the time of covid


Chaos Is Me

Recommended Posts

Olympiacos je dobio teske komplekse od Zalgirisa. Zeleni su dobili 7 od prethodnih 8 medjusobnih meceva. Grcima nije pomoglo ni to sto su imali +7 na 2 minuta pre kraja, jer do kraja nisu dali kos. Resio ih Walkup kradjom lopte Slukasu i kosem sekund do kraja. Opasno samoubistvo Olija. Desava im se ono sto smo videli od Makabija par puta ove sezone. Sloukas cak 6 izgubljenih lopti.

Link to comment
Share on other sites

Brat Gudura je u zadnjoj četvrtini bio u mismeču sa kompletnom spoljnom linijom armade...izbušio ih je prodorima. Opasan kredit ima kod zeme. Šteta što mu je ta završnica i dalje slaba tačka...ali dve labave na obruču je doradio uber-korektor Veseli. Predivan derbi.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Link to comment
Share on other sites

On 9/24/2020 at 3:13 PM, Chaos Is Me said:

 

 

KHIMKI MOSCOW REGION

 

Stefan JOVIĆ  /  Errick McCOLLUM

Alexey SHVED  /  Dairis BERTANS  /  Evgeny VORONOV

Janis TIMMA  /  Sergey KARASEV

Jonas JEREBKO  /  Sergey MONIA

Greg MONROE  /  Devin BOOKER / Jordan MICKEY

Coach: Rimas Kurtinaitis

 

Ovo je popriličan frankenštajn od tima koji, iako ima nesporni kvalitet, ne vidim u plej ofu. Hronično Shvedocentrična ekipa će neko vreme biti bez Jovića, a poslednja akvizicija je ni manje ni više nego Errick McCollum, igrač koji nema ulogu na parketu ako lopta nije kod njega i ako ne uzme 15+ šuteva po meču. Zašto su se odrekli i Evansa i Gilla, vrhunskih atleta radilica, da bi se pretrpali centrima od kojih nijedan nema noge da igra na 4 velika je misterija. Monroe / Booker / Mickey je vrlo moćan centarski trio ali tu neće biti dovoljno minuta da svi budu zadovoljni, verovatno ćemo viđati Bookera dosta na 4 ali je i on preteretan za tu poziciju. Ovde bez Jovića ima tačno nula igrača spremnih da rade za saigrače, možda eventualno Jerebko. Himki je pokazna vežba da ni velik budžet ne garantuje skladan i smislen roster. Koknuće oni nekog žestoko kad im se otvori ali ovo smrdi izdaleka na disfunkcionalnost.

 

 

 

Evo jedan samoquote od pre početka sezone. Još sam ispao blag prema Himkiju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Koliko je Zenit opasna ekipa, delovalo je da će ih rutinirati Barsa, a onda je opet trebala da se desi jedna judolika sekvenca Dejvisa, pa da se ta pobeda baš osigura.

 

 

 

1 hour ago, propolis said:

DeKolo, Veseli i Pjer su u top formi.

Fener se fino podigao sa ovih 7 vezanih pobeda. 

 

DeKolo je danas ozbiljno brljao sa izgubljenim loptama, ali ok. Veseli i Pjer su odigrali perfektne tekme na obe strane.

 

Fener ide Himkiju, pa čeka Zenit i Albu. Prilika da zaokruže na 10. 

Link to comment
Share on other sites

Hezonja promasaj u najavi, poput Bendera.

 

Ovi veliki hrvatski talenti su prilicno podbacili ali i dalje zabadaju ugovore u top EL timovima. Cak ni Zizic nije na nivou, sem prvih par meceva, ostalo prilicno slabo u napadu a odbrana na nivou Katica.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...