Jump to content

Roland Garros 2020


CheshireCat

Recommended Posts

pa ne zale se svi na hladnocu, samo ovi koji su s Floride :classic_biggrin:

 

1 minute ago, Slavisa iz Tavankuta said:

Ovi igraci ko da su od stakla.

woow hladno je, nemoguci uslovi.

za pare za koje igraju ne bih pravio probleme.

sve sto je u plusu (celziusa) je ok

 

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

koliko su samo razmazeni ovi teniseri kukavci jbt. 15 stepeni i njima je hladno...

 

ja igrao odbojku u snegu/vetru/kisi u rukavicama pri 0 stepeni ili ispod i nista mi nije falilo a i niko me nije ni placao milione.

 

nema publike koja ne sme da pisne ni da se pomeri tri sata jer ce se jedan od dvojice naci uvredjenim, sad su nasli nesto drugo

Link to comment
Share on other sites

Za Martona znam da je fitnes freak, a voli malo da se hvali izgledom  ... Možda je to nešto što nervira Medvedeva . Sudar dva tipa testosterona:classic_biggrin:

Šalu na stranu, prgav je Danil , a čini mi se da mu je  ego još uzleteo  od onog proboja u drugoj polovini prošle godine..

 

A meč je u ova dva seta bio odličan , iako netipičan za šljaku ali takav je i stil oba igrača.Marton ima igru idealnu za brže podloge ,iako je tu jedinu ATP titulu uzeo na šljaci , juniorski je osvajač W , finalista j. USO. Jedan od onih igrača , čija tranzicija od jun. do prof. ostane nedorečena u odnosu na talenat .

 

Svakako osveženje je gledati ovakav meč sa puno poena netipičnih za podlogu, slajs udaraca, dosta izlazaka na mrezu,loptice  bez mnogo spina udaraju se snažno.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ma zene su igrale u ovo doba po Kini i nosile helanke i duge rukave regularno, nije bas da nisu naviknuti da igraju po hladnom. A i nisu se svi zalili. Evo, Medvedev igra u kratkim rukavima i sorcu, isto i Khachanov, Rubev u Hamburgu takodje (bila ista temperatura), Tim rekao da je on navikao da igra po hladnoci jer je kao junior tako radio. Ruud se sasvim lepo snalazio (u Norveskoj ovo bre letnje temperature :classic_biggrin: )

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, vanjabarsa said:

koje su ove slovenke ?

zao mi devojke sto je ispala a muguruza otisla dalje , naporno

 je gledati njen tenis.

sad bi bilo lepo da ova druga izbaci kerber.

Juvan(prosla protiv Kerber) i Zidansek(ispala od Muguruze) obe dosta solidne, ali rekao bi da fali Zidansek samopouzdanja, nisu imale ni neke trenera bas najbolje

Sada je prosla i Hercog, a nju valjda znas jer je starija

Link to comment
Share on other sites

Hladnoca je u tenisu prilicno nezgodna zbog pauze izmedju gemova, tu se jako brzo hladis pri ovakvim temperaturama.

 

Mislim igrao sam i ja i po kisi i po svakakvim neuslovima iz ciste ljubavi prema sportu, ali je malo drugacije ovde kad moze da se desi ozbiljna povreda, narocito sto teniseri nisu neki bogatasi pa da mogu toliko lako da se kockaju sa tim.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tenis kao jedan od zahtevnijih individualnih sportova  za telo i psihu nije baš idealan za uporedjenje sa timskim. Zahteva i izuzetan nivo koncetracije i koordinacije pokreta , loptica je mala , kao i margine za greške. Sve to zahteva optimalne uslove , odnosno što manje spoljnih distrakcija. Kapiram ih da im nije lako igrati po ovakvoj hladnoći na otvorenom, a i PC ne funkcioniše kao klasična dvorana , več omogučava strujanje vazduha . 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

A nisu ni sudije ni skupljači loptica plaćeni neke milione da se smrzavaju satima. Plus što stvarno nema smisla u doba korone fasovati regularnu upalu pluća :classic_tongue:

No nadajmo se da je ovo izuzetak i da neće više nikad morati da se igraju slemovi u ovo doba godine :smiley5: a kasnije kad se vrati tenis u normalu biće stvarno opuštencija da se mečevi ne moraju prekidati zbog mraka u maju.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...