Jump to content

Rim 2020.


Boxy

Recommended Posts

1 hour ago, stray_cat said:

Jeste šljaka, Nadal je favorit, ali to kako će NĐ igrati protiv Nadala, AKO se plasira u finale, vezu s vezom nema s tim kako igra u prethodnim kolima (primer AO 2019).

Ma naravno, ja sam sigurna da će Novak protiv Rafe izvući najbolje što u ovom trenutku može, kao uostalom i uvek kad igraju njih dvojica. Samo što ne verujem da mu je plafon na šljaci trenutno i približno dovoljno visok za Rafu, pogotovo što će doći u to finale mnogo umorniji. No videćemo, neće ni sutra imati lak meč sigurno.

Lepo je videti da se i Muguruza malo budi za promenu, bilo je pred kraj meča odličnih poena iako su obe napravile gomilu grešaka.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sta igra Svarcman... Rafa bi sa ovakvom igrom trenutnog Djokovica dobio 6-2, a Svarcman ga ubija, sve sto je hteo (a i sta nije) je pogodio.

 

Velika greska je onaj pocetak meca, odlicno je poceo, dominirao, sa par njegovih glupih gresaka je Svarcman dosao do uvodnih gemova i onda je podivljao

Link to comment
Share on other sites

Prvo što sam videla kad sam uključila TV je Rafin novakovski drop šot na brejk loptu :ajme: koji im je danas obojici?

Svejedno, ne vidim Rafu da gubi ovo, ništa više nego što sam videla Novaka danas. Ali ozbiljno je uzeo pelcer od njega da zakomplikuje maksimalno :classic_blink:

 

Edit: OK, sad je već  vreme da se uozbilji.

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...