Jump to content

NFL - Season 2020


Xpert

Recommended Posts

On 12/17/2020 at 7:05 PM, Gaga said:

Bezi,gledam kako je muceni Burow prosao u Sinsiju,sad Trevor kod ovih da zavrsi,jos ce i Fields u jebeni Dzeksonvil.

 

Jbg, tako to ide u NFL. Najslabiji timovi dobiju priliku da na draftu uzmu najbolje prospekte. To je jedna od stvari koja pravi ovu ligu zanimljivom. Uz ozibljna salary cap pravila, nikoja franšiza nije totalno out i treba jim 2-3 sezone ozbiljnog rada da se ubace nazad u playoff trku. Jedan od najboljih primera ti je Miami recimo. Realno su lani imali bottom 3 roster što se tiče talenta. Svi su govorili, tank sezona, 0-16, ide se lagano po Burrowa... Ali Flores  i ekipa nisu hteli ni da čuju. Počeli da pobeđuju u decembru, kad je mukotrpan rad kroz celu sezonu došao na naplatu. Ljudi u neverici, šta rade ove budale?! A ove godine več lagano u playoff. Zbog toga su mi uz moje Raiderse trenutno najgotivnija ekipa, i sigurno ču navijati za njih u PO.

Bila bi fora da izbace Steelerse zbog Fitzpatricka, koji je lani isforsirao trejd baš iz jendog u drugi tim. Ajde ja razumem ove veterane, koji kao free agenti potpišu za nekog contendera, kao zadnji pokušaj da se uzme neki prsten. Ali nemam nikakvog respekta za igrače pod rookie ugovorima što to rade. Jer je to easy way out, umesto da kao najbolji igrač odbrane postane leader i stavi taj unit na svoja ramena. Ali eto, pošto ti nečeš, ima ko hoče (Xavien Howard).

 

Meni recimo uopšte nebi bilo zanimljivo da sad Lawrence i Fieldsu mogu da nešto pa kao biraju, ej ja neču ni tamo ni ovamo, nego mi se sviđa ovaj tim. To bi porušilo koncept ove lige i za 5-10 godina bi gledali neku sprdačinu NBA nivoa. Znam da je takvih slučajeva bilo več u istoriji (Eli Manning), ali ja bi kao liga dao sve od sebe da odbranim ovakav koncept i zaštitijo klubove koji biraju u vrhu Draft-a. Ko god želi da isforsira da ne ode u ovaj ili onaj tim, 3-godina zabrana igranja u NFL-u, pa ti dođi ponovo 2024, da vidimo gde češ biti tada izabran.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Da ga je pustio i u prethodnom driveu, imao bi 7 TD-ova, sto bi bio NFL rekord. Ovako ga je "samo" izjednacio.

 

Drugi igrac ikad sa 6 rushing TD-ova. Prvi je bio HOF-er, Ernie Nevers. Rekord postavljen 1929.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

Svaka čast Alvinu, ali ja ne pamtim da sam gledao lošiji performans neke odbrane od onog što su sinoć prikazali Vikinzi. Nas 11 da se skupi randomly sa foruma ne bi bili puno lošiji. 

 

Još jedan utisak je Brees koji je zreo za penziju. Ono sinoć što je igrao Brees je Daniel Jones nivo. Bolje im je da igraju sa Winstonom i Hillom kad dođe PO i neka odbrana koja ima neke odlike NFL odbrane. 

Link to comment
Share on other sites

Radersi su zasluzili izgubiti utakmicu samo zbog pickaste taktike da kneeluju pred EZ. Umesto 28:23, ili 30:23, ako bi 2PT conv bio uspesan, oni biraju trosenje vremena i FG. Ok, iole pristojna odbrana ne bi dopustila, za 19 sekundi, ono sto su Raidersi dopustili, ali svakako mi je drago da je ziherski pristup izgubio.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

Mislim call je odvratan ali i taj kontakt je bio potpuno nepotreban i isforsiran, imam osjećaj da je flag više zbog provokacije nego zbog kontakta.

 

Inače, Jetsi nagrnuli da padnu na pick 3 haha Ovaj week je skroz naopako, odbrana Falconsa drži Chiefse na glupim potezima cijelo veče, Jetsi udaraju po Brownsima i još samo fali da Jagsi dobiju Bearse i opasno invertovanje snaga ovaj week.

Link to comment
Share on other sites

Veliki Koo je promasio

 

Sta se pije,placam

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Edited by Gaga
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...