Jump to content

NFL - Season 2020


Xpert

Recommended Posts

Roughing the passer faulovi koji se sviraju deluju presmešno svima nama koji pratimo ovo od 3K početaka.

 

Ovo kad ih ovlaš i slučajno zakače rukom po kacigi je verovatno i najgore. Pa čemu služi kaciga ako ne da zaštiti glavu prilikom takvih situacija? Mislim na RTP nad Mahomesom i prvi nad Bradyjem, drugi nad Bradyjem je čist, hands to the face i zavržavanje.

 

Sledeće najgore što se zove je kad su linijaši u klinču, ofanzivni svuče defanzivnog, ovaj padne pod noge QBu i ovi bace RTP. Smejurija.

 

I treće je tzv. driving into the ground, kad očekuju da defanzivac padne 3 jarde od QB prilikom sacka. To su bacili kad se Brees povredio, a bio čist sack, čak je dečko i učinio napor da padne sa strane. Brees se tada povredio od čistog udarca jer je već bio rovit.

 

Sve u svemu, biće potrebno još godina da se defanzivci koji su igrali od mladosti početkom 2000ih pa nadalje, pa se dodatno disciplinuju. Primetio sam doduše da igrači koji dolaze sa koledža poslednje 2,3 godine više paze oko toga.

 

Ali kakva 2 kola. Kladionica me uništila.

Link to comment
Share on other sites

Broncosi nisu dobili dan lufta da bar potpišu QB-a sa practice squada pa sutra igraju, već sve u istom danu radili. Zašto se ovo odgađa? Zar su debili da 5 dana ne mogu da odrade contact tracing? Svi koji su kod Ravensa pod visokim rizikom covida ne smiju igrati i to je to, kao što je cijela QB grupa Broncosa zatvorena. 

 

Ali nije to, nego NFL ne želi da se odrekne ovakve utakmice u prime timeu, a ne žele ni da pošalju osakaćen tim Ravensa na teren jer su vidjeli da im je rating na Broncos-Saints bio dobar prvih 5 minuta i onda smo svi ugasili. Sramotna situacija, prije svega igrači treba da se pobune i ne prihvate da igraju sredom.

Link to comment
Share on other sites

Jesu iskusno, al je bio cist penalty.

 

  • Quote

     

    ARTICLE 5. OTHER DELAY OF GAME FOULS

    Other examples of action or inaction that are to be construed as delay of the game include, but are not limited to:

    • a player unnecessarily remains on a dead ball or on a runner who has been downed;

     

     

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...