Jump to content

NFL - Season 2020


Xpert

Recommended Posts

Cam 4/4 failuje u poslednjem driveu za pobedu/OT. Zapravo OL nam je jedan od najboljih delova tima. Problem je sto Newton ne prepoznaje ko blicuje, pa ne poziva odgovarajucu zastitu. Zbog toga smo imali nekoliko puta free rushere. Na stranu, sto smo neshvatljivo prestali da trcimo, sto je donosilo rezultate.

S obzirom da su plejof nade zatvorena knjiga.Nadam se da smo zavrsili sa Newton eksperimentom i da od sledece nedelje krece rebuild. Stidham bi mogao da postane starter.

 

EDIT: GG Henry.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

Šteta. Napad odličan. Trebali smo od odbrane barem jedan plej da se zaustavi koji drive Chiefsa, ali ništa od toga. Svejedno veseli to da smo se dva puta dobro pobili sa (za neke) najboljom ekipom u ligi. Nemamo toliko težak raspored do kraja. Proširen playoff... Ako se odbrana malo dotera do tad, ko zna...

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, We lose every week said:

Čovek bi očekivao da bi u onakvom momentu, pri onakvom rezultatu i u onoj situaciji Kelce bio pokriven bar sa dvojicom, a on sam u EZ ko COVID pozitivan u izolaciji. 

 

Mislim da je bila conska odbrana u kojoj je Abram držao tu sredinu, ali je posle 3-4 sekunde krenuo ka Mahomesu, pošto je taj izašao iz pocketa i imao samo zelenu travu ispred sebe. Ja bi teško okrivio secondary u ovom slučaju. Teško je pokrivati bilo koga u NFL-u 4+ sekunde, a kamoli Chiefse.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Darth Steva said:

Ja u zivotu nisam video ovoliku kolicinu zastavica kao u poslednja 3 minuta Colts-Packers meca... skandal

 

 

Baš, u jednom trenutku su atuomatski počeli da šetaju 10 jardi nazad čim je play bio gotov, čini mi se da je bilo dva puta zaredom 1st&30. Gore nego Cardinalsi u četvrtak

 

Gledam baš ugovor Cousinsa, sledeće godine cap hit 31mil, naredne 45mil🤡

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, larry said:

Gledam baš ugovor Cousinsa, sledeće godine cap hit 31mil, naredne 45mil🤡

 

Jeste, doduše samo 41 je zagarantovan. Tako da pred sezonu 2022. mogu da ga katuju sa udarcem od 10 miliona na salary cap. To znači da bi bilo idealno da se uzme QB u prvoj ili drugoj rundi sledećeg drafta i postepeno ubaci u igru do kraja sezone 2021.

 

Inače, Cousins je uradio baš ono što se očekuje. Baš kad je Minnesota došla u situaciju razmišlja da se bori za PO sa Arizonom, čovek je uspeo da mu igrač koji ga sekuje otme loptu u padu. To se do sada desilo mislim samo Luku Falku, tako da se Couins baš ubacio u odlično QB društvo.

 

Koliko frustrira čovek, to je neverovatno, a potencijal oko njega je neverovatan. Thielen je najbolji Red Zone hvatač u ligi, Jefferson u trci sa Herbertom za ofanzivnog rookie igrača godine, Irv Smith je napredovao, a Cook je rame rame sa Henryjem za najbolje RB lige. Čak i OL izgleda bolje, teklovi i centar su dobri, gardovi slabiji, ali ne možeš sve da imaš. I uz sve to, čovek ima 11 INT i dva izgubljena fambla, apsolutna katastrofa, pogotovo s obzirom da je u ovoj godini odbrana u rebuildingu jer je ostala bez nekih igrača skroz, a Huntera i Barra zbog povrede i ne može se očekivati da će igrati kao u prethodnim godinama.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...