Jump to content

NFL - Season 2020


Xpert

Recommended Posts

Hvataci su ogroman problem, ali to smo znali odavno.
 
Cam je imao 2 prilike da ukrade pobede protivniku i ima 0/2. To je sasvim solidan znak da li je clutch ili nije. Patsi ce ove sezone igrati neizvesne utakmice i ovakve sanse se moraju iskoristiti. Od QBa se trazi da pruzi sansu hvatacima da naprave plej. Cam to u poslednjem driveu nije uradio. Dozvolio je sack i na 4. downu je promasio hvataca za jedno 3-4 jarde.
I da, da ne zaboravim, egzekucija screenova mu je uzasna. Prespora mehanika, spora lob lopta, koja dopusta defanzivcima previse vremena da skapiraju o cemu se radi.
 
 
Slazem se. Ponajvise za screen.
Link to comment
Share on other sites

Dan je lepo poceo, cim sam video ubedljiviju pobedu Tampe nad GB istog trenutka sam se nasmejao. 

 

Bacio sam se u horizontalu cim je rezultat bio 28:10. 

 

Daleko od toga da prezirem GB, stavise zeleo bih odmah da osvoje SB cim se AR penzionise.😄 

 

Posto ovako ne gotivim Sijetl, GB zbog AR i Cikago zbog Folesa, najmanje bi mi smetalo da u toj trojci GB osvoji. Samo da Cikago ispadne sto pre. Predosecam da je ovo sezona kada osvaja tim koji meni nije nimalo drag.

 

Ako je PM mogao do dva SB, sigurno ce i AR da dobaci do te cifre.

Link to comment
Share on other sites

GB je pretender,nikako contender za titulu.Iste stvari kao prosle sezone koje GM niti organizacija u celini nisu pokusali da promene.Valjda je ovako voditi fransizu bez vlasnika,elem to su dublji problemi GB

 

Sinoc,kolektivni raspad.Rodgers forsira na Adamsa,2 int,lagano.OL nista nije mogla da sacuva,DL nikakav pritisak da napravi na onog foliranta.Plan tekme,i to postaje indikativno cim ne funcionise,sledi raspad,slicno sam  video i kod njegovog ucitelja Senahana,prilagodjavanje ne postoji.Sinoc umesto da ides stalno trcanjem,nemaju Veu,CB i SS povredjeni igraju,ti zoves stalno pas,logike bez.

 

Takodje,Petine mora da leti,ovo se vec redovno ponavlja protiv fizicki dominantne ekipe.Mnogo problema pocev od AR i Petina,AR koji pod pritiskom je najgori QB u ligi,to dosta govori.

 

Rekao bih,KC,Baltimor,NOS,TB i Sijetl za titulu.

Edited by Gaga
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...