Jump to content

NFL - Season 2020


Xpert

Recommended Posts

Verujem da je mnogo frustrirajuce navijati za Giantse. A tek ce biti pod Garrettom.

 

Dobili poklon posed unutar 5 yardi i jedva uzeli FG. Da ne spominjem da su mogli da challenguju Jonesov incomplete, koji je bio fumble i rezultirao bi TD-om.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

Istrgnuto iz konteksta izgleda šokantno kao vanzemaljski svemirski brod koji je upravo sleteo na Kalemegdan, ali ko je gledao utakmicu video je da bukvalno ništa nije na njemu, ili bar vrlo malo. Treba napraviti kompilaciju taklovanja nad njim. Po 4-5 jardi u bekfildu,taklovanja prilikom uručenja, trojica ili četvorica koja ga takluju na liniji skrimidža, festival taklovanja za gubitak. Na nulu je došao u pleju pre onog kad je DJones dobio napad pomračenja uma i krenuo da skrembluje na svoju BS. Front seven Steelersa jeste da ti se govno smrzne od straha koliko su moćni, ali i OL Giantsa je strašno loša. Pet nas random da nas pokupiš iz fantasy football lige ne bi puno gore odradilo od onog šta su oni uradili. 

Edited by Ser Jaime! Rickon! Dickon.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 9/18/2020 at 11:00 AM, Sharp said:
Ima zanimljivih imena na ovom popisu. Najjači je TO, 13 targeta, 3 catcha za 154 yardi. :classic_laugh:

 

Demaryus Thomas 2012. Tad je bacao valjda Tebow tako da dobro da je i te 3 uhvatio, a ni sam bog ne zna ko je bacao Fitzu te 2010.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...