Jump to content

Cincinnati u Velikoj jabuci


zoe Bg

Recommended Posts

Nakon pola godine neigranja takmičarskog tenisa i odlgedanih  mečeva prvog kola utsici su pozitivni. I

.Osećaj  kad gledaš mečeve na TV i usput menjaš streamove.Nedostajao je. :classic_biggrin:

Vidi se da su teniseri željni igre i takmičenja (sem Pairea :classic_unsure: ). Pravila funkcionišu, nije bilo gotovo nikakvih problema.  

Jedino par puta, nevezano za korona pravila nisam bila sigurna da li sat radi na meču Murray Tiafoe, dok je Andy standardno imao problema sa izbačajem na drugi servis, činilo mi se da sat šteka. Kamere nisu prikazivale dramatično odbrojavanje .   

Uslovi za igru su bili prilično teski, topao i sparan dan NY kasnog leta. 

Podloga deluje izuzetno brza a biće i brža kako turnir odmiče , odskok loptice nizak , što je turnir u Lexingonu vec nagovestio, a uklapa se i  u trend . 

Berankis i Paul su igrali ping pong tenis , karakteristično za brzu podlogu i stil igre oba igrača , Andy slajsom slamao gabaritnog Tiafoa, Raonic odigrao pristojan meč protiv kolege velikog servera Čilic Šapovalov nisam dočekala pošto su Venus i Jastemska odužile meč , još jedan klasik.  Vidim 63 63 Šapovoalov, proslavio i objavljivanje rap albuma(too much ako mene pitate:classic_biggrin:) 

Pred -turnirske KZŠ  prilčno dosadne . Izuzeb Novakove , koji i dalje potresa teniski svet namerom da zarazi planetu virusom , usput se oslobodi ono malo  konkurencije  dok uživa u privilegijama privatnog smeštaja koji basnosnovno košta dok ostali trudbenici borave u hotelima unitrašnjosti dekorisane u Shining stilu..Novinari  i pojedini" eksperti” spekulisu  o  * nad  titulama osvajača  na skraćenoj USA seriji. Tenis bez čuvenog dvojca  za većinu njih je distopija. :classic_rolleyes:

Ostaje  da vidimo najbolje igrače , kako će oni otvoriti prvi veliki turnir u post korona eri .  

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Obično  pratim ovde 

http://www.asapsports.com/show_interview.php?id=158962

 

Koliko sam čitala 11 agencija baziranih u NY prati USO seriju, ali većina novinara radi i kao free lanceri . Tako da pretpostavljam da je to standardna ekipa koju već znamo. Abuleilli, Rothemberg, Nyguen, Myles...

 

Djokovic je dao vrlo dobar i opširan u njegovom stilu:classic_biggrin: itw NYT-ovom  C Clareyu, pristojnom novinaru i poznavaocu tenisa .

Naravno i taj je izazvao polemike među navijačima suprotstavljenih tabora, dodaš  woke acc  koji mesecima  botuju za svoju stvar i dobiješ jedan konglomerat  kakofonije koja se graniči sa ludilom . Ovo govorim za smn jer sve završi tamo.

 

Link to comment
Share on other sites

evo je KZS (deo). Osim 1. pitanja ostala su isekli i samo se cuje Novakov odgovor. A i to su iseckali (ne poklapa se s transkriptom http://www.asapsports.com/show_interview.php?id=159009 )

 

(ne volim manipulacije i seckanje pitanja/odgovora/KZS)

 

ja sam mislila da su dozvolili da 10-tak novinara, koji su u NY, mogu da budu on site, a ostali se mogu ukljucti preko zoom-a.

Link to comment
Share on other sites

Izvini ali ne razumem cudjenje,vratni deo kicme ,moze biti ukljestenje  ,zapaljenje nekog nerva..istegnuce misica ..Bukvalno nije mogao da izbaci lopticu na normalnu visinu za servis ,pa koriguje izbacaj,napravi zillion DG jer pogodi mrezu ima bolove kada okrece glavu..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...