Jump to content


SteveFrancis#3

Recommended Posts

  • 6 months later...

Kakav debi Anthonya. Nisu uopste sjajno izgledali Tar Heelsi, ali na kraju cak ni ne tako tesna pobeda zahvaljujuci njemu.

 

Klasicni okrsaj Vriginie i Cusea, jedva prebaceno 80 poena ukupno. FSU neprepoznatljiv, totalno je isisan talenat iz njih. Koprivica 5 faulova za 6 minuta. Tuzno je na sta je spao za samo 2 godine.

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 11/6/2019 at 12:14 PM, SteveFrancis#3 said:

Maxey

 

Gledao sada malo highlightse bitnijih tekmi koje sam propustio. Batica je sprzio MSU. Sa kojom lakocom ih je maltretirao celu tekmu, bas uzivanje.

 

Zeljkova pobegulja Yurtseven koji je, u slicnom maniru, prebegao i sa NC State-a u Georgetown bas izdominirao u prvoj tekmi pod Ewingovim mentorstvom

Edited by threepwood
Link to comment
Share on other sites

Ok, ovo je sad vec brukanje MSU-a. Na papiru su najjaca i najzaokruzenija ekipa u koledz kosarci i prakticno jednoglasno stavljeni za prvog favorita pred start sezone. Hokiesi jesu dobra ekipa, ima interesantnih imena poput pomenutog Nolleya, ali zaista ce Izzo imati sta da objasnjava ako se ovako nastavi.

 

Edwards se raspao na molekule i Georgia nabivena od Daytona. OSU rutinirao neugodni KentState i nastavlja sa sigurnim kruzingom. Richmond tresnuo Wisconsin i dosao do verovatno najboljeg otvaranja sezone u poslednjih 1000 godina. Vidim da je bio triler na Arkansas-GT, nisam mogao da gledam, ali na kraju Razorbacksi ostali neporazeni.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...