Jump to content

KK Partizan 20/21


uvrnuto

Recommended Posts

Wtf is Uroš Bajović za nas sa slabijim ulaznicama?

Bio aktivan na Tviteru poprilično. Imao neka interesantna zapažanja i predloge. Rekao bih da se ta njegova spika uklapa u Savićev koncept. Znam da je kritikovao klub što je propao dolazak Petruševa...hvalio se da je doveo Kobsa u Cedevitu...itd.

Po ovome što smo čuli od njega i Savića rekao bih da će se klub osloniti na mlađe igrače (kapiram da se neće bežati ni od stranih mlađih poput Veselog onomad) i da će se roster dopunjavati evro-iskusnim timski orijentisanim strancima (i pretpostavljam nekim domaćim/regionalnim ako budu cenovno dostupni). Ideja je da se stvori neki core tima koji će dostići svoj vrhunac za 2-3 godine (neko rekao Vučić). Naravno, poznajući nas, već za godinu dana može da se potpuno izmeni politika i krenemo sve ispočetka.
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Kooineeperk said:
Jel to znaci nista od NCAA/G-league igraca? 

 

Po ovoj izjavi rekao bih da neće više biti prioritet:

 

 

Quote

Na koje tržište će se Partizan fokusirati? 

 

"Većina skauta potencira G ligu, koledže, ali mislim da se dosta igrača može pronaći u Evropi. Zahtevi Partizana nisu mali i određeni stranci treba da imaju evro iskustva. Naravno, budžet Partizana nije veliki u svim takmičenjima u kojima nastupa. U redu, u ABA to jeste vrh, ali je tu u top pet, dok u Evrokupu se ne može porediti sa nekima. Partizan ne može maksimalno da se takmiči ni sa evroligašima, ni sa timovima iz bogatih liga. To sve diktira naše stanje na tržištu. I kada se igrač propusti kroz sve te filtere, a poseduje kvalitet za klub renomea Partizana, onda se ide ka takvom igraču", objasnio je funkcioner crno-belih.

Izvor: https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1453699/kk-partizan-nova-funkcija-direktor-skauting-sluzbe-uros-bajovic-aba-liga.html

Edited by pendulum
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Da linje istina ovo sto se suska da je Gagi Milosavljevic novi igrac KKPa??

 

I bile su neke price da ste bili u pregovorima sa Mijovicem pre dolaska Savica na mesto sportskog.

 

E da, Voja Stojanović ( koji je bio najavljen kao prvo pojačanje) potpisuje za Fortitudo.

Edited by John Dies at the End
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Ovo sinoć nam je bila najbolje odigrana utakmica u sezoni.

Da ih nije u pojedinim momentima kenjala trojka(Krku) bilo bi ovo sasvim fino odvaljivanje. Skroz sam zadovoljan pristupom ... konačno.

 

Svidja mi se i što centri sve više razigravaju saigrače, osim kad to radi Rashon. Probali smo nešto slično u samom startu dok je Vlado bio na klupi, poslije se odustalo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa to, odlična odbrana, bar pola od njihovih pogođenih trojki nijedan majčin sin ne bi odbranio, a napad je funkionisao sasvim ok, odličan protok lopte. I, što mi je posebno bitno, bez crnih rupa i deonica potpunog raspada. Ni u odbrani, čak i kada su u serijama pogađali one ludačke trojke, ni u napadu. Što se desilo otprilike nikad ove sezone.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...