Jump to content

KK Partizan 20/21


uvrnuto

Recommended Posts

1 hour ago, Cooper said:

Ja sam juce i jutros bio optimista, ali sam malo detaljnije pogledao koga mi imamo, a koga oni, te je moja prognoza da gubimo 5, 6 razlike.

 

Neka bude da prognoziram rez 76:70 za nji.

 

  Reveal hidden contents

Et9g-oaXIAERd2M?format=jpg&name=900x900

 

 

 Ma nema od toga nista, da smo kompletni pa da kazes bice tesna utakmica. Ovako mi bez pola tima a vama veceras igra i Rade Zagorac. 90% osvajate kup a 10% da vas Mega pobedjuje u finalu.

Link to comment
Share on other sites

Na mirnoj površini ustojale, smrdljive vodene mase, po kojoj se uhvatilo zelenilo, pojavilo se, iskočilo nekoliko talasića, žudeći da se otmu, da polete nekud više, ali se brzo vratiše masi, zelenilo opet sve pokri, i mirnu površinu ništa više ne uzdrma, nikakav se talas više ne podiže.

Uh, kako se oseća zadah ustajale vode, koja se ne miče! Davi, guši. Vetra daj, da krene nepomičnu trulu masu!

Nigde vetrića…

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Alex_Serbia said:

Oni desetkovani, ali ni to nam ne daje pravo za optimizam. Toliko smo jadni.

 

Nije to toliko do desetkovanosti koliko do neuigranosti.

 

Od 12 igraca koje ima Crvena zvezda za kup, samo osam su imali neke minute u 2021. godini, a jedan od njih ne trenira sa ekipom duze od dve nedelje i tek se sad vratio u sastav.

 

Partizan je takodje los na pozicijama 1 i 2 na kojima nedostaje jedan igrac, ali na ostalim pozicijama ima kakve - takve zamene. Crvena zvezda ima samo Loyda, Davidovca i Radanova na 1 i 2, uz Lazica i Dobrica na 3 (znaci, slabije od Partizana na 1 i 2 i isto na 3), a na 4 i 5 su tu samo dvojica igraca + Simonovic i JOB, ali njih su odledili da bi mogli da igraju. Uskokovica i Simanica ne racunam, cak i Trifunovic je imao vecu ulogu u svom klubu od njih.

Link to comment
Share on other sites

Zao mi je, al mi nije zao. Previse smo neinteligentni i to je to. Greske na nivou rekreativaca i to u nizu. Jedino sto nisam ocekivao ovaj brainfart Jaramaza na kraju. Al tu je i Filipovski morao da mu skrene paznju. Ima 4 licne, a zamena Joshua...

 

Perkins moze slobodno da se vrati, odakle je dosao. Promasaj na nivou Akognona i Browna.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Barkley#34 said:

Jednu stvar ne mogu da razumem - kako uspevamo da od igrača koji na prvoj ili prvih par utakmica zaliče na košarkaše napravimo nemače pojma? Prvo Kodi a sad Perkins.

 

Sto CMM? Pa on je konstantno igrao kod vas od pocetka, na svom nivou. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...