Jump to content

KK Partizan 20/21


uvrnuto

Recommended Posts

4 minutes ago, Patriota iz kauca said:

Ovde su nas krali a tu ste nas bili. Košarkaška pismenost i talenat protiv utreniranih rabadžija, trebalo je da osnos bude i veći tada.

 

 

E ovako se otvara tata tema, a ne one dečije igrarije tamo. Svaka čast!

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Seckali su nas arbitri stabilno i kontinuirano, jos Ivanovic proradio i posle je bilo gotovo.

 

Nervira me ovdasnji obicaj da se sudjenje uvek skloni na stranu, kada su zahvaljuci njemu pobegli na +7. Igraci su ljudi, frustracije oko 3 igraca vise na terenu se ne mogu zanemariti, igrnorisati, puknes psihicki. 

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Losmi17 said:

CMM igra zaista grozno.

Ne znam sta je bila zamisao kad su ga dovodili, ali utisak je da tu krecu svi problemi kkp.

 

39 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

U pozicionom napadu nema neka rešenja, igra mu se svodi na neke step back šuteve koje rijetko pogađa.

 

37 minutes ago, Losmi17 said:

Nema nikakva resenja, cak i taj prodor koji mu je forte je sve upitniji.

To je bilo donekle ok dok ga je isao sut na pocetku sezone. Ali to nije imalo veze s realnoscu, jer se odjednom pretvorio u Kerola.

Cim se vratio na fabricka, sve mane su se ogolile.

 

37 minutes ago, 12Laki said:

Uglavnom doveli nesutera na ovako losu sutersku ekipu i to je problem.

 

31 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Tomas je isto fenomen. Zna da izgleda odlično u nekim utakmicama, ali pretežno je minus igrač na terenu. Sa njim nema sredine.

 

12 minutes ago, Del Piero said:

Nema Thomas problem samo sa glavom i motivacijom, nego i kvalitetom. Covek igra cetvorku i uglavnom lomi tablu, svi mu se odmicu. Na postu nema neke finese, uglavnom gura na snagu i dosta mu zavisi igra od matchupa. Zalomi mu se poneka partija kad ubacuje spolja pa mu se otvori utakmica, ali sve u svemu on je poprilicno podbacio u Partizanu.

 

Sa druge strane brda lepo objasnili. Ništa sudije. 

Ovo je druga utakmica da imamo pleja. CMM to definitivno nije, Gordu smo otpisali mislim zbog svlačionice, a i zbog loše forme. 

Četvorka isto problem. Bangavi, matori Novica ima više rezona, nego svi ostali.

 

Forsirati Trifu, makar nešto da izvučemo iz ove sezone.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, ranzo said:

Ljudi kakve sudije daj nemojte da budete ko neki....

Zasluzena pobeda buducnosti

Mi se nesto koprcali dok nas sluzio sut za tri kad je to stalo caoooooooo

Slobodna 50%, za dva jos losije

 

 

Hvala Ranzo, bas gledam, cudi me ovo od grobara da pominju sudjenje i sudije. Pa valjda uvek zavisi od nas, nismo mi kao neki koji kukaju na sudije i kada su u pravu i kada nisu.

Link to comment
Share on other sites

To nas je i dovelo tu gdje jesmo. Dok su drugi kukali za sve što jeste i što nije, uvlačili se gdje god su mogli i kom su mogli, čestitavali rođendane, dovlačili kurve i koverte sudijama u sobe, donosili torte na stadione i na razne načine se blamirali i prodavali, mi smo glumili neku gospodu, ne shvatajući da je taj koncept nepovratno devalviran i prevaziđen. Sad je kasno.

 

 

Edited by Son_of_a_gun
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Jbg sudije više vole kurve i koverte od gepeka i batina :59:

 

Nego da se osvrnem na utakmicu. Navijao sam za vas večeras. I da ste dobili teško bi do plej ofa a malo bi ste zagorčali Budućnosti. Da je Jaramaz bio spreman dobili bi lagano. U drugom poluvremenu se probudio Paige, dao 3 trojke a onda ga je preuzeo Popović nije se video više. Perkins i Trifunović stali skroz. Ne znam što Trifunovića nije bilo više u 2/2. Kodi i dalje nevidljiv. Bez produkcije spoljne linije niste ni mogli više. Na kraju poslednji trzaj Zagorca ali i velika frustracija nakon odgovora Ivanovića za kog niste imali apsolutno nikakvo rešenje, a on je preuzeo utakmicu u svoje ruke. I rešio je. Kobs nije ni ulazio u 4/4. 

 

Što se tiče suđenja, imali ste suđenje kakvo tamo nikad nismo imali. Jeste da su pustili pod njihovim košem grublju igru, jbg skoro uvek je tako, ali u odbrani par poteza baš da se čovek uhvati za glavu. Gomila faulova pri šutu. Perkins drži ruke na telu Ivanovića dok se ovaj podiže na trojku. To se svira skoro uvek po defaultu. Petek je svirao sve što je bilo do njega i mislim da nema šta da mu zamerite. Zato možda može da se zameri dvojcu Hadžić - Majkić. Igrače Budućnosti su puštali da dođu do šuta pa bi svirali faul za +1 a vama su svirali čim bi ostvarili prednost i pre nego što dođete u priliku za šut. Ima i do selekcije faulova. Paige je imao baš wtf momente.

Edited by Knipex
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Prilično smo mi Grobosi, šizofreni na temi. :classic_biggrin: Kukamo kako smo loši i kako ne vidimo nikakvu perspektivu, ali onda pizdimo što u gostima gubimo u skoro egalu od kandidata za titulu. Jasno je, ne možemo da prihvatimo da nam je sezona otišla u vetar i sve vreme se nadamo da će se, neočekivanom silom, stvari preokrenuti. Naročito jer smo uvek tu negde kod tih poraza, plus što nas povremeno iznenade pa odvale nekog kao nesrećni Trento.

 

Šta je tu je, odigrati ostatak EC do daske, pa šta bude. A u ABA bar održati čast kluba.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ma buducnost je odigrala losu utakmicu, prve dve cetvrtine koprcala se sa nama, nas kenjalo za tri oni bili dobri za dva i bacanja... medjutim drugo poluvreme nista, ne znam dal su dali 10 poena u 3/4 mi im pomagali nekim nasim glupim faulovima... u 4/4 se probudio ivanovic i aj cao no bez njega verujem da bi gledali rezultatsku klackalicu i mucenje i njih i nas mozda bi otislo i u produzetke ali sve u svemu malo bi tu bilo kosarke... vrv bi nas na kraju svakako dobili 

Mogu podgoricani bolje od ovoga sigurno no opet ako je to glavni konkurent nasim (pri)gradskim komsijama moze coki da otvara sampanjac

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sadasnji KK Partizan je klasicno SNS preduzece, ima 3 sportska direktora koja to mogu da budu samo tu i nigde drugde, bez ikakve odgovornosti, bez ikakvog umeca. To sto je Zabar prosle godine cedio suvu drenovinu to je posebna prica i svi su se krili iza njega, ali sad prvo kopacka treba Loncaru i Kecmanu (posto Ostoju moze da smeni samo vrhovni Faraon, a ne znam sto bih posto radi bas to sto treba). Zaista smo negledljivi i dogodine ce i Perin Partizan biti misaona imenica, zivi bili pa videli

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Alek The Great said:

Da je sns preduzece bilo bi uspesno. Nesto ti se tu ne slaze.

 U SNS preduzecu covek koji je radio sa cumurom postane direktor EPS-a i zaposli gomili podguznih muva, sprca besne pare i na kraju bude corak. Ako aludiras na Covica, pa taj ima sve partijske knjizice i opcije koje ikada postoje. Ako mu je to interes, verujem da bi hipoteticki i Partizan uzeo i seirio sa nista manje strasti. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...