Jump to content

KK Partizan 20/21


uvrnuto

Recommended Posts

Sada ce dobronamerne komsije da nam objasne kako je greska sto je pusten Gorda, pa onda sto Ostoja nije ponudio dovoljno para Trinkiju itd. Put do pakla poplocan je dobronamernim savetima. I koga ovde zabole sta zvezda radi?

  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, goldberg said:

Covic i Mijailovic se tako ponasaju jer iza njih stoji drzava koja ce uvek davati za plate strancima i koja ce uvek na kraju sanirati dugovanja.

 

Ovo na svaku stranu da ide. U prevodu, lako je tudjim kurcem po koprivi mlatiti. Da oni daju svoj novac videli bi da li ne bi bilo vise domacih mladih igraca, nego im se moze pa seruckaju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Alex_Serbia said:

Sad cekamo zabrinutu matematiku koja kaze da se prolazilo i sa 7 poraza.

 

Odmah stize! 

 

Ali zapravo ne... 

 

Prolazilo se sa 7 poraza, ali treba videti da li je iko prosao dalje a da je u ovoj fazi takmicenja imao 7-7 rezultat - bojim se da ne. To je to. Jbg. Odustajem i ja. 

 

Link to comment
Share on other sites

Trol sam ako napisem da Ostoja radi ok? Jer,ako napisem da ne radi ok, onda to moze,jer tako misli mnogo navijaca ovdje? 

O boze...

 

Ostoja peče zanat kod nas.Čim se Nebojša priključi Vesni i sinu, eto zvezdi novoga prešjednika da napada EL

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Fascinantna je nemoć koju smo prikazali. Bezidejnost. Nemogućnost da se odigra neki organizovan napad i čekanje do 5 sekundi pre kraja kada se nekom uvali lopta da igra 1 na 1. Ekipa, uz nekoliko izuzetaka (Uniks, Huventud, derbi, ekskurzija u Veneciji), izgleda pogubljeno i apatično kao kod Šćepe.

Ne razumem šta se radi na treninzima ako mi ne možemo ništa smisleno da odigramo i ako svaki put imam utisak kao da se protivnik lagano spremi za nas.

Razumem da Filipovski nije lik koji se dere, skače i sl. ali daj čoveče pokaži neku reakciju. Ne može trener Partizana da mirno posmatra ovakve brodolome iz utakmice u utakmicu. Podseća me na Đukića iz FKP-a koji je konstantno ponavljao posle poraza “nemam šta da zamerim igračima...”. Stvarno sam se ponadao kad je došao da će ući igračima u glavu, da će uspeti psihički da posloži ekipu i delovalo je da je na dobrom putu ali onda kao da smo se resetovali na početak i da igrače opet boli k da se cimaju. Pokažu u nekim trenucima dozu agresivnosti, želje ali to je premalo.

Mi smo trenutno bukvalno na nivou osrednjeg ABA ligaša i na poziciji koju zaslužujemo.

Link to comment
Share on other sites

Moj utisak je da je najveci vas problem CMM. Previse kritike za Dangu, pa cak i za Miku.

CMM igra grozno. Dok je isao sut, uspeo je da sakrije koliko zapravo lose igra. Al jasno je bilo da one silne trojke nemaju veze s vezom, niti je to njegov forte.

Ima verovatno i do trenera, i uloge. Al po meni, ozbiljno je podbacio do sada.

Drugi najveci problem je uloga Pejdza, pa i broj suteva koji dobija, i kad dobija te lopte.

 

Treci problem je sindikalac, Zagorac. Problematicno je sto on igra stalno neizvesne zavrsnice, i jos grdje sto dobija neke bitne suteve. On to nece pogoditi ni da mu zivot zavisi. Ovo je iskljucivo do trenera. On mora da gradi samopouzdanje na drugaciji nacin, ovako tone sve dublje jer nista ne moze da pogodi kad se lomi.

 

Ne vidim kako mozete u 4 u aba, floskula ali fokus stvarno treba da bude u fulu na EC.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Jakob Aman said:

Odbijena naša ponuda za izvesnog Džejmsa Veba grčkoj Larisi

 

9 hours ago, Son_of_a_gun said:

Brate, pleja smo doveli neki dan, ako si već htio da nas ložiš trebao si da napišeš skakačka mašina, odbrambena zvijer i sl.

 

8 hours ago, Jakob Aman said:

Covek je krilni centar. Ne znam na cemu si. 

 

neuspeli pokušaj da budem duhovit, praštajte, meni je prva asocijacija na Džejms Veb naslednik Habla:

https://en.wikipedia.org/wiki/James_Webb_Space_Telescope

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...