Jump to content

KK Partizan 20/21


uvrnuto

Recommended Posts

https://www.novosti.rs/sport/kosarka/930792/pejdzu-nista-nije-jasno-nismo-kliknuli-nista-nije-kliknuli-samog-pocetka-sezone

 

Quote

– Od samog početka kao da nismo kliknuli. Ništa nije kliknulo… Nismo promenili napadačke akcije. Nismo promenili filozofiju. I zato ne postoji razlog zašto bismo gubili na način kako mi to radimo, završio je Pejdž.

 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, realno *w said:

Sve se slažem.

 

 

Ali, opet se vraćamo na to da se na Radonju gleda kao na trenera koji ima 20 godine EL iskustva, te ne zna šta će sa ponudama, pa tu teško može da prođe neka ovakva. Radonja je sa te strane donekle u sličnoj situaciji kao Dule svojevremeno, nije u toj meri dokazan kao trener van SCG, tako da ne mislim da će njegov sledećei klub da bude neki stabilan evroligaš, sa sistemom i višegodišnjim planom. Mislim da i njega čeka neki novi početak i ponovno građenje imidža.

 

 

 

 

 

Ovo se slažem i ovo mi je bolji argument, nego Ostoja i ostalo.

 

ta dva argumenta, tj jedno mišljenje i jedan argument su u mojoj glavi povezana : mislim da neće da se izlaže takvoj neprijatnosti ako nema garancija da će raditi duže i po dogovoru

 

ja mislim da je radonjic okej, dobar trener, ništa više od toga, samo je ova situacija, njegovom omiljenom rečju, specifična (:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ma treba O'stoji predočiti da može da predoči grobarskom puku da Bajern plaća bivšeg nam trenera a i budućeg (ako je istina da Radonja prima još platu od švabe). Pa da O'stoja ko u onom vicu što ga priča Bata Stojković bude onaj binsr što ih sve zajebe. Pozitivna  nula što bi mu brat po zajebu s one strane brda sa dva univerzuma objasnio. 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Bez ikakvog inside info, mislim da je Trinkijeri odluku doneo potpuno nevezano od Ostoje.

 

Covek je imao plan, vodio je tim ka cilju i bio na korak od ispunjenja. Da je uspeo skoro pa da nema para koje bi ga odvele van Bg da igra EL sa Partizanom. Romantika, jbg.

 

Ovako je potpuno logicno. On, kakav god da je, voli atmosferu i ostale nase zanimljivosti, obzirom na koronu i sekundarno takmicenje, motivi su presusili. A tim je prakticno zadrzan.

 

Radonjic ovde sigurno moze da se pronadje, osnova tima je ok i uz neke korekcije koje ne sumnjam da moze da dogovori, ima ok pricu. A dok je Ostoja tu, verujem da nece biti problema da se odrzi ovaj nivo tima i eventualno malo poboljsa.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Ne verujem da je Radonjić realan, ne zato što nije platežno dostupan ili šta već, jednostavno mi ne deluje kao čovek koji će sebi napraviti problem potpisivanjem za večitog rivala kluba u kome je praktično nedavno stekao kultni status. Prerano je za tako nešto.

 

Licno mislim da je dolazak Radonjica u Partizan verovatan kao i Vujosevica u Zvezdu SAD. Dule je i bio trener Zvezde ali pre ovog "rata" koji su zapoceli veciti rivali.

 

Radonjic da nema status legende u Zvezdi verovatno bi dosao, ovako ne verujem. Ne zato sto je on neki navijac, mislim iskreno da nije. Ali covek je stekao neko ime i status, i sad da to sve pogazi... ne znam, ne verujem.

 

Dangubic je drugo. On je zaista navijac Partizana. Uzevsi cinjenicu da se i nama nudio letos a da nismo mi hteli, pa i to da sigurno nije bio mnogo trazen, covek je prihvatio dobar novac od kluba koji mu je drag.

 

@nlavrnja Lepo je videti da neko iz "suprotnog tabora" moze da stavi po strani navijacki bullshit i da prizna da je Dejo sjajan trener, bez obzira sto je trenirao Zvezdu.

Edited by John Terry
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, quentin said:

Gori od njih su samo profesionalni treneri i igrači koji se zaista rukovode navijačkim emocijama u karijeri.

nema nista lose u tome bas naprotiv, covek kad postane profi igrac ne mora da prestane da bude navijac ako je bio

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam kakve veze u tom kontekstu imaju Dangubić kao tek jedan sporedan igrač aka prašinar i Radonjić kao, u očima cigana, personifikacija pretvaranja Zvezde iz predmeta sprdnje u kompetentan EL tim i regionalnog dominatora. Ne mislim da se Radonjić vodi navijačkim porivima, već mu jednostavno ne treba to u životu da tek nakon nekoliko godina od uspeha sa KKCZ pređe u KKP, sve i da KKP ima bajniju perspektivu nego što ima.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Pa da. To i ja mislim, ali opet, nikad ne znas kako covek razmislja. I Murinjo se kunuo da mu je Celsi druga kuca, pa otisao u Man Utd. Kada se radi o zaradi i profesionalizmu, sve je moguce.

 

Dangubic je, na zalost, na kraju ispao prasinar. Ali mislim da je imao potencijal za znatno vise. Sad, ko ce ga znati, meni je i Rade Zagorac u Megi delovao kao novi Bodiroga...pa ispade 5 klase ispod.

Link to comment
Share on other sites

Koliko vidim, neće postojeći trener niđe, barem ne sam... Nešto kontam, šta bi moralo da se desi pa da mu se oprosti Burg? Razbijanje Juventuda? Rutiniranje Igokejaca+razbijanje Juventuda? 

 

Meh, ne verujem ni u jedno, ni u drugo. Verujem u nastavak mučenja u ovom limbu u koji nas je ubačio el presidente.  

Link to comment
Share on other sites

Sta znaci to 'lepo je videti da neko priznaje Deji da je dobar trener'... Pa ovde je 9/10 forumasa takvog misljenja i pisalo se o tome vec dosta ovde, a i bilo bi idiotski osporavati nesto sto je ocigledno i opstepoznato. Nisam neki fan tih krvavih kolena koja su jos od Dujinog vremena nekakav epitom kosarke za grobarsku populaciju, a ciji je uslovno receno izdanak Radonjic, medjutim ako neko zna uvek ce imati prednost kod mene. Duletu sam tu kosarku 'prastao' zato sto je zaista svake godine izbacivao bar po jednog igraca i videlo se da igraci kod njega napreduju i da su sledece sezone uvek bolja verzija sebe i to me je uvek kupovalo. Voleo bih da Partizan igra kosarku kao Villanova ili Oregon, ali na kraju razultati su ipak vazniji od estetike. O tome koliko je realno da dodje vec se dosta ispisalo, no svakako da prvi dizem obe ruke za, mada su i preostala dva kandidata (ako su uopste zaista kandidati) dobre opcije.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, ranzo said:

nema nista lose u tome bas naprotiv, covek kad postane profi igrac ne mora da prestane da bude navijac ako je bio

Ma naravno da može da bude navijač i dalje, ali da odbije neki klub koji mu nudi ok uslove samo zbog nekog rivaliteta sa klubom za koji navija mi je već malo izvan mozga. To jest, igrače još i mogu da shvatim, mladi su momci, ali da trener od četiri ili pet banki odbije klub iz navijačkih razloga...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...