Jump to content

KK Partizan 20/21


uvrnuto

Recommended Posts

Uopšte nije pitanje da mi dovedemo trenera koji će ovu ekipu učiniti konkurentnom, to se svakako neće desiti. 

 

Poenta je da se dovede trener koji će učiniti da ne makar ne izgledamo kao razbijena banda, te da iskoristi bar ovo malo kapaciteta koji imamo. A ne da se u ionako tankom sastavu, sa nekim igračima svađa, a sa druge jednostavno škartira.

Link to comment
Share on other sites

Sad gledam statse sa utakmice... Novica nije ni igrao. Ne znam sto ga je onda i cimao na put 😕 

 

Video sam dosta prozivanja Dangubica, a Zagorac duplo gori bio. Danguba je specijalac, ne moze se od njega ocekivati ne znam ni ja sta... ali kad Zagorac ovako lose igra onda se gura Danguba tamo gde mu nije uobicajena uloga (barem ono sto je u KKCZ igrao). I ne moze biti bolji od ovoga. Ipak 6 skokova Dangubica za 20min.

 

Mozli opet klupiran. 

Link to comment
Share on other sites

Iskrenuo je skočni zglob, pratio je nekog u kontri, skočio kad je ovaj polagao i doskočio mu na nogu. Lepo se videlo kako je iskrenuo stopalo pod 90 stepeni. Odmah nakon toga je bio tajmaut tako da nije upalo u oči, a on je ostao na klupi i više nije ulazio u igru.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

https://instagram.com/unestadomental?igshid=f33ou25e16zl

Pre svega za @Ne sam Safete, alo i za ostale. Simpatična stranica.

 

Što se tiče utakmice, da ne kažem sezone, već ste sve rekli. Ko i ekipa, osciliram između Džepa&Realnog&co. i Shonewizard&co.

Prvo sam razmišljanja da je poraz protiv Huventuda slučajan, kao dešava se, jer sam na +15 mislio da osvajamo EK, a onda protiv Borca kiksić, jebiga, nakon čega sledi dobra utakmica protiv Venecije. A onda kad bolje skontam, ne može svaku utakmicu nešto kao slučajno da se izgubi i kiksne, onda može da se razmišlja da smo i slučajno odigrali dobro protiv Venecije. 

 

"Žao" mi je Kodija, omašio je nekoliko zicera i bacanja, a mogao je da se nagradi sa više poena, jedini mi se nekako činio da ne odustaje do kraja. 

 

Mika ko mlohava ćuna. Svidi mi se nekad kako se otvori iz pika, kako se generalno kreće, a onda ga malo pipnu i ispadne mu lopta. Idi u peršun... 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ukoliko je to tačno (a mislim da će se držati Šćepe, ukoliko pobedi FMP i da od ovog nema ništa), prvi instinkt mi je bio - daj Pjaniđanija (a mislim da svi znaju koliko volim Miloja, apsolutno moj omiljeni igrač u KKP, zajedno sa njim sam patio što Kosta ne može da uhvati loptu ko čovek godinama...).

 

Mada stvarno nemam pojma, kapiram da nam je potrebna promena, ali promena koja će da donese bolju taktiku i motivaciju igrača, za šta mi se ne čini da je naš trenutni trener sposoban, nit je nešto oduševio taktikom, na protiv, niti mislim da može da motiviše igrače. Nisu oni veverice, kako da ih prevariš ako su prethodno radili sa sjajnim trenerom i sad im uvališ večitog pomoćnika i kao ok je, terajte dalje. Ne može, ne ide.

 

A da se vratim na naš sadašnji trenutak - nekako mi je uvek drago kad javašluk, ma u kojoj sferi da je, izađe na površinu. Nemam nikakve inside informacije, ali sve sam sigurniji da Trinkieriev motiv odlaska nikako nije mogao da bude novac, ili je makar bio na poslednjem mestu. Mislim da je u proncipu shvatio s kim ima posla, da niti možemo niti imamo prostora da organizaciono i budžetski napredujemo, da je sve šminka i da je pitanje kada će se raspasti. Umesto da se pare iskopaju ispod kamena ako treba i ulože u ozbiljnog trenera, ti dobiješ jako dobru ekipu i trenera početnika. Otprilike kao kad bi meni dali neki do jaja auto, ne najbolji, ali jako brz i jako dobar, a ja tipa imam položeno ali nisam vozio 15 godina.... Dok ja naučim da ga vozim, dok šta, ode sezona. 

 

I da - special mention za Kodija, alal vera, jbg, neće šut i mogao bi malo više da uzima loptu i rešava, ali je borba tu, na lopti je, ubrzava, trudi se. Možda je mnogo toga promašeno na početku ove sezone, ali on nije. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Mudro zboris ...pogotovo ovo za Trinkija je istina. Ko je pogledao sinoć sa kojom lakoćom bez tenzije on vodi nemacki auto napravljen od pouzdanih yu komponenti. Jel bješe Giugiaro dizajnirao golf san Dragana Torbice!? Glavom i bradom a bogami i stomakom je to...dizajner al dobar. A nasuprot tome je imao  dragana u liku O'stoje prekucaca limara ...ne ide.

Tako da ono možda bi najbolji bio neko  zna sa ovakvim likovima ko marli nas  ali takvog nema.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Green23 said:

Čuh da se razmatra između Filipovskog, Miloja i Pjaniđanija.

 

Ja kad sam se hotio ženiti troumio sam se između jedne obične cure iz kvarta, školske sex bombe i Pamele Anderson, šta mislite koju sam oženio?

 

Spoiler

Deset godina u sretnom braku. Za to vrijeme Pamela se ofucala a sex bomba je danas samo bomba. Šta sam ono htio reći? Ah, da, uzmi sve šta ti život pruža na vrijeme, sve ima svoj rok trajanja.

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...