Jump to content

FK Crvena zvezda 2020/21


Don Dusko

Recommended Posts

Stankovic ce, nadam se, da nauci iz ove utakmice da je Gavric manje opasan po nas od Nikolica i Petrovica.

 

Lepo je sto je Partizan zavrsio bez crvenog kartona, da ne bude baljezganja i arlaukanja po gtr centralama.

 

Placu agenti 😞

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja iskreno nijesam previše zadovoljan fudbalom. Prvo poluvrijeme smo izgledali užasno. Stanković je promašio formaciju i sastav. Dodatni vezni igrač nam samo guši igru. Ispravio se u drugom poluvremenu, izmjene su bile dobre. Vratio je igrače na prirodne pozicije i počeli smo da igramo nešto smisleno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odigrali smo ekstremno lose prvo poluvreme, Partizan zasluzio da ga dobije barem sa golom razlike ili mozda cak i dva. 

Drugo poluvreme smo bili daleko bolji kad smo igrali u nasoj standardnoj postavi, daleko konkretniji i opasniji. Bilo je samo pitanje kada cemo uci u priliku a na kraju smo dali gol iz prekiga. Da se nismo povukli verujem da bi dali barem jos jedan. 

 

Mrzim kad u derbiju padne gol tek u drugom poluvremenu, pa sve i da je 48. minut igre pocelo bi branjenje i odugovlacenje, bez obzira ko je poveo. 

 

Sve u svemu, ni nereseno ne bi bilo nezasluzeno, ali eto, da ne kukaju posle kako uzimamo titule bez pobede. 

I da @vepar nastavi sa svojim "pogadjanjem poraza". 😉 

Link to comment
Share on other sites

Bekovi su nam "rak rana" , cak i Gajic zna da se pogubi i ispadne iz formacije, Rodic je  odavno nazalost  bivsi igrac.

 

Pored zamene na mestu Rodica, jos jednom se videlo da nam je potreban brzi, pokretivljiji igrac u sredini odbrane, ili igra sa tri igraca u poslednjoj liniji.

 

Da jos jednom pojedem g#vna po pitanju Ivanica, kakva transformacija od dolaska Dekija. Neverovatno.  Uz Borjana i  Miluna, nas najbolji i naj konstantniji igrac.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Zalosno je da Nikolić i Petrović ne mogu ni ovu jednu ozbiljnu utakmicu srpskom fudbalu da odigraju kako treba. I sutra će neki plaćenik da piše po medijima i forumima da je Velja imao 90% tačnih pasova a Njegoš pretrčao 10 km protiv Bačke Palanke koja nike ni dosla da igra fudbal. Celu sezonu su forsirani zbog tog pravila ali dzaba nema tu kvaliteta.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Meni je glavni utisak derbija igra naša dva "bisera" u prvom poluvremenu. Prosto je neverovatno koliko su bili pogubljeni u vremenu i prostoru. Pa još igraju na pozicijama gde svaka greška može da bude kobna. Da sam ja na Dekijevom mestu, pre bih stavio malog Lazetića u špic i Gavrića na krilo (kad već mora da se ispoštuje pravilo dva mlada igrača u prvih 11 ). Inače, nemam ništa protiv tog pravila, sami smo krivi što ne umemo da pravimo igrače.

 

Na kraju, zaslužena pobeda, mada ne bi bilo nepravedno i da su oni uspeli da uzmu bod.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...