Jump to content

FK Crvena zvezda 2020/21


Don Dusko

Recommended Posts

6 minutes ago, Crni Bombarder said:

Milunovic je navodno povredjen.

Naravno,ne bi bilo prvi put da se ovako pustaju "baloni" za protivnika. Uostalom, i njihov trener je izjavio da ne ocekuje Zvezdinu formaciju kao u Nemackoj. 

Ja se samo nadam da Stanković nije blesav da ide sa Rodićem kao centralnim bekom i sa Gobeljićem kao levim spoljnim. Napuniće nas u prvih pola sata.

 

Edited by Don Juan
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, John Dies at the End said:

Sreća pa radim u vreme utakmuce :59:

Ja zamalo nisam dobio otkaz kada sam radio za vreme utakmice za Odenzeom. Elem, radili smo stvarno do kasno i šta ću, pustim radio prenos i radim. Večina se seća te utakmice i znate kako je išao rezultat. Elem, nerviram se u sebi bliži se kraj, dolazi tadašnja šeficai nešto mi priča za posao. E sada ja jednim uvetom slušam nju, a drugim prenos, već iznerviran. U jednim trenutku komentator kaže "slobodan udarac za Zvezdu", poslednja prilika. Elem, sada i moje drugo uvo je počelo da sluša prenos i naravno Vidić i gol, ali kada je komentator viknuo gooool, ja sam skočio i naravnk isprepadao šeficu koja ništa nije očekivala. Narednih 10 minuta sam morao da objašnjavam zašto sam skočio kao ludak i zamalo joj izazvao infarkt 😂😂😂. E, mladost, ludost.

  • Like 9
  • Love 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Malo prisećanje na Liberec. 2006. smo odigrali vrhunsku utakmicu na Marakani i stvorili milion prilika. Primili smo dva gola, jedan u prvom napadu, drugi pri kraju meča. Tokom celog meča smo imali osećaj da ako im damo još jedan, da ćemo ih prelomiti i dati potrebnih 4. Prethodno u Češkoj poraz od 0:2, jedan evrogol, jedan glupo primljeni u 90. minutu. Mi stvorili 4-5 odličnih prilika.

 

Ovo je dobra prilika za fudbalsku osvetu. Samo da se igra fokusirano svih 90 minuta! U suprotnom, može biti prilično neprijatno.

Link to comment
Share on other sites

Možda i prva utakmica posle BATE-a u kojoj smo izratizi favoriti u jednoj utakmici grupne faze. Videćemo kako će se odgovoriti na njihovu agresivnu igru, nadam se magiji ili nekoj bombi iz daljine. Nisu oni uopšte bauk, ali daleko od toga da će pobediti sami sebi i da će igrati bunkericu. Videćemo kako će "Mister" psihički spremiti ekipu i za koju formaciju će se odlučiti. Fali onaj "huk Marakane" da ponese ekipu i prelomi protivnika u prvih 30 minuta, u ovakvoj mučnoj atmosferi zaista ne znam šta očekivati.

Link to comment
Share on other sites

Treba nam onaj "prepad" presing kao protiv Sparte onomad... Disciplinovane ekipe se ruše brzim protokom, stvaranjem viška 1 na 1, da ispadnu iz bloka... Nezgodni svakako ali nisu bauk... Nama je najveći problem što domaćeg terena nema bez publike... Valjda je Magiko ustao na pravu nogu... 😁

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...