Jump to content

FK Crvena zvezda 2020/21


Don Dusko

Recommended Posts

DA se ne lazemo razbili bi Omoniju kuci. Prosli bi ih u Beogradu. Sto se tice Omonije i njihovog prolaza u Poljskoj da se ne zaboravi da je prvak Poljske igrao sa igracem manje jako dugo. Jednostavno ovakva struktrura kluba je apsolutno jalova. Normalnost moze da donese samo transformacija kluba u akcionarsko drustvo. Atmosfera u klubu na terenu je toksicna, kisela na zalost duzi vremenski period. Da je sredina zdrava ne bi igraci zeleli da idu tipa Degenek. Dakle kako god i da prodjemo u LE Degenek ce napustiti klub bice jos par prodaja verovatno ce se insistirati na Gavricu i Erakovicu u 11 za buducnost i pojeo vuk magarca. Mada i da udjemo u Le nisam siguran kako cemo izgledati na terenu. U ovom trenutku mi tecnu igru nemamo. Takodje nemamo cvrstinu, stabilnost plus se robuje kombinacijama i odredjeni tipusi imaju zagarantovano mesto u 11 zahvaljujuci vanfudbalskim uticajima.

Edited by suptil
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Cika Kure said:

 

Ispade Astana. Pretpostavka da ce jos neko veceras ispasti od ove druzine Seltik , Ludogorec , Legija , Kluz .

 

Prilično teško, s obzirom da svi oni igraju od trećeg kola. :kece:

 

Znači ispala je Astana ali nam ostaju ti isti parovi kao mogući rival, Budućnost i pobednik utakmice s kojom se ukrštaju?

Link to comment
Share on other sites

Vec 3 godine skautiramo bekove po Kipru, cak i dovedemo nekakvog cirkuzanta a promakne nam celavi Ceh od sinoc. Iskreno ne verujem da kosta vise od Van Prevare ili Zonglera. 

Zalosno je sto smo stvarno bili bolji sinoc, i za razliku od nekih ranijih godina, imamo fudbalere koji znaju sa loptom ali kad vidis fikus pored nase aut linije koji neartikulisano skakuce sve bude mnogo jasnije. Mi smo imali igru ali ne i smirenost u zavrsnici. U prvom mandatu mi se nije svidelo sta zajedno igraju Katai i Kanga i tako je opet. Kao da se utrkuju ko ce da nas ujebe vise sa prodorima 1 na 4 ili sutevima iz daljine. Mirka recimo niko ne voli, ali naspram ove dvojice privatnika je bio cak i solidan i dosta smo pali kad je on izasao(a ko ga je zamenio nije ni cudo). 

opet sve to polazi od struke. pravi vodja se ne zna, a sistem igre je na juris pa sta bude. otud i manijacko radovanje laznog misteta, jer ni on sam ne zna cemu moze da se nada kad krene pravih 90minuta a ne vaskrs toletovih 6 uzastopnih titula (ovoga puta u nasoj reziji jer polivamo i jer nam se moze jelte)... 

 

Nisam bas dobar sa prognozama ali ono sto mi se cini na prvu je da nam novi napadac bas i nije  niko ko ume da izlomi protivnicku odbranu 1 na 1, nije ni brz, nije ni sidras a ni mister nema plan akcija u napadu  tako da ga u najmanju ruku ocekuje isto sto i Tomanea. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Izuzev golova, najbolju šansu je imala Omonija kad je Borjan panterskim refleksom odbranio. Naša najveća šansa je ta Benova kad bukvalno nije ni ugrozio njihov gol tj. blokiran je, a imao je i onaj jedan očajan šut preko gola. Ostalih naših šansi se ni ne sećam, podseti me molim ta na tu dominaciju, možda sam nešto propustio.

 

Gavrić češe prečku, to je najbolja šansa. Malog je trebalo uvesti mnogo ranije. Možda nije bio za startera jer bi ga ugazili od batina, mada se tako dobijaju i crveni.

Link to comment
Share on other sites

Kapiram da bi svako iz Trio Fantastika Čedo Janevski, Aleksandar Kristić, Ratko Dostanić bolje postavio igru. U momentu kada sam video da ulazi Jovančić pomislio sam da bi i Neško Milovanović bio bolje rešenje na klupi CZ. Tako stoje stvari trenutno.

 

Džabe mi ovde bilo šta komentarišemo.

Edited by Dzistrou
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Bilo bi dobro da se uvede od sledece sezone da ko ispadne u plejofu za LE ide u onu Ligu Evropa 2.
 
Pa samim tim, ispadnemo u trecem kolu za LS, idemo u plejof LE, pa ispadnemo tu, imamo bar ovaj Intertoto cup 😄

Tako će i biti.

  • Like 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Born Ready said:

 

Prilično teško, s obzirom da svi oni igraju od trećeg kola. :kece:

 

Znači ispala je Astana ali nam ostaju ti isti parovi kao mogući rival, Budućnost i pobednik utakmice s kojom se ukrštaju?

 

Moguci protivnici su:

 

Ludogorets

KF Tirana

Pobednik Riga - Celtic (znaci Celtic)

Pobednik meca Sheriff - Dundalk (znaci Sheriff)

Pobednik meca Djurgardens - Cluj

Pobednik meca Sarajevo - Buducnost

Pobednik meca Klaksvik - Dinamo Tbilisi

Pobednik meca Floriana - Flora :classic_laugh: kakva imena

Pobednik meca Ararat - Celje

Pobednik meca KuPS - Suduva

 

Boldovani su los zreb, italikom su oznacene poslastice.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...