Jump to content

FK Crvena zvezda 2020/21


Don Dusko

Recommended Posts

Teska muka nas ceka ove sezone, nema rezona i bilo kakve reakcije tima u napadu. Ne treba komentarisati sta ozbiljan protivnik moze da nam napravi.

Stankovic nema sta da trazi u ovom poslu, jer ovo je mec koji mora da se odradi bez po muke.

Link to comment
Share on other sites

Zaboraviti ovo i terati dalje.

 

Kad vidis Tomanea kako trci na otvorenom onda ti je jasno sto ga nema nigde. Covek se tako sporo krece da to izgleda uzasno. Za spica je vrlo bitna startna brzina, da krene iz mesta i ostvari prenost, a on iz mesta teze pali nego jugo na minusu. Zato ga i nema nigde.

  • Like 2
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Ugasiti nasu omladinsku skolu koja vec 10 godina ne moze da proizvede jedno levog ili desnog beka(terzic exc).Zaista je sramota kako izgleda Gobeljic on nije pogodio igrca za ovih 90 minuta.Jedna velika beda i kurcinela od igre.Odlazite bagro iz kluba

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, LayupFromTheMidget said:

Nas Tm je da igramo usrano svako gostovanje u Evropi sem jedne godine Suduva i Trnave.

Glavni igraci (kanga/katai) su bili losi pa je ovo islo teze nego sto je trebao.

Tomane ubise ovi danas jedno 20 faula je izvukao zbog toga je zasluzio gol.

Treba ovde spic i stoper.

levi i desni bek

Link to comment
Share on other sites

Bayern Minhen u finalu LS na na 1:0 uvodi ofanzivne igrace i  napada, a mi se branimo od jedne Tirane, trcimo u korner zastavicu da zadrzavamo vreme... Ne smem da pomislim sta bi bilo da je ovo utislo u produzetke. Morali bi da doteraju jedno 2, 3 respiratora za Tandileta i kompaniju da se osveze u pauzi. 😀

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Del Piero said:

Sta je idealno zavisi, i od trenera i od igraca. Vidic da igra danas ne verujem da bi puno menjao, takav je tip igraca bio, onaj cvrsti stoper koji nista ne prepusta slucaju. Otprilike kao Chellini sad.

 

Alaba je igrao u vezi Bayerna bez problema, on je mnogo potkovaniji od prosecnog stopera. U onoj situaciji nema sta da se razmislja, Pankov je bio poslednji igrac odbrane, to se ispucava ili vraca golmanu, sta je on tacno hteo ne znam, ali je imao vise srece nego pameti.

Danas jaci klubovi odmah u startu gledaju kod stopera kakvu posjeduje pas igru, koliko je dobar sa loptom u nogama, itd. Zato i kazem da se promijenilo dosta to shvatanje fudbala. Mada ne bih rekao da je to samo stvar novih tendencija. Zvezda je imala ogroman broj takvih igraca kroz istoriju.

 

Pomenuo sam Alabu, ali imas bas masu tehnicki jakih stopera.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...