Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

Irce koliko god da znas da ce ti dati gol glavom u vecini slucajeva ti ga daju, tako da je recept za veceras dati vise golova od onoliko koliko ti ga oni smeste glavom iz prekida ili ovako neke polukontre ne bitno :classic_biggrin:

 

Mlada reprezentacija presporo igra, presporo ide taj protok lopte, zato i ne uspevaju da naprave ciste sanse. Jbg. Upecatljivo je koliko su igraci iz nase lige limitirani od igre na prvu.

Link to comment
Share on other sites

SRBIJA (3-4-1-2): Rajković - Milenković, Veljković, Pavlović - Đuričić, Gudelj, Milinković Savić, Kostić - Tadić - Vlahović, A. Mitrović

 

Sviđa mi se što Sergej igra u vezi zajedno sa Gudeljom, pa da vidimo kako će to izgledati na terenu.

Edited by Steele_321
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Vala bas ofanzivno. Jos ako ispadne da pobedimo sa ovako ofanzivnim sastavom kako li ce to nasa struka objasniti taj fenomen :classic_biggrin:

 

Koliko, na papiru bar, ovo deluje kreativno. Djuricic, Tadic, Sergej, Kostic, pa i Vlahovic svi znaju da odigraju dobro pas i da "podmetnu" loptu za gol.

 

Steta za Nastasica, mislim da je njegov povratak onako jedno lagano pojacanje za reprezentaciju. 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sviđa mi se Piksijeva ofanzivna filozofija igre, ali bih, da sam na njegovom mestu, ipak malo smanjio doživljaj. U navedenoj postavi zjapi poprilična rupa po čitavoj desnoj strani. Gudelj će da ispusti dušu sa ovom taktikom. Verovatno će se kad se branimo, uvući među štopere, a neko od pomenute trojice će se pomeriti udesno. Ne znam, samo nagađam.

Link to comment
Share on other sites

Prodjose silne godine urusavanja srpskog reprezentativnog fudbala, zbog menadzera, Kokeza, raznoraznih selektora, smucila mi se reprezentacija. Ko zna koliko ce jos proteci vode Dunavom i Savom da se pod jedan zainteresujem da pogledam neku utakmicu i pod dva, sto je najvaznije, da osetim onaj naboj kao nekada...

Cujem da hvale Piksija, Mitra...neka tako nastave, mrzi me da gledam, zelim im svu srecu, i da ne bude kratkoh daha...

Link to comment
Share on other sites

Bogami izgleda je Piksi rešio da se jurimo sa Portugalcima u gol razlici, valjda računa da je drugo mesto sigurno. Ovakva ofanziva i presing u gostima protiv Iraca, koji su tvrda ekipa i koji imaju samo 1 poen do sada, oni ako ovde nešto ne naprave leteće glave. Ne znam kako će da se završi ali svaka čast za ovakav pristup. 

Link to comment
Share on other sites

Tadić mi je danas nešto lošiji nego što nas je navikao svojim igrama. Fali neki njegov lucidni pas prema napadačima. Odbrana nam se povremeno dosta povija, uz povremene, bespotrebne greške. Srećom te ni ovi nisu neki veliki znalci, uglavnom nas hvataju na jurnjavu u trenutku kad nam igrači ne stignu da se vrate.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...