Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

On 3/27/2021 at 10:58 PM, Don Juan said:

Ja ne znam šta vidiš na ovim slikama, ja ne vidim ništa. 

meni deluje da je ostalo pola centa, da bi moglo da se kaze da je presla

lm, nisu ovo bolji igraci, nego sto su pre bili... razlika je sto nema vise zlih duhova, nema kokeze, nema mutljavina krstajica, tumbe.. :coffee:

Link to comment
Share on other sites

Zeznute su ekipe skoro pa sve sada. Ako se malo opustis i pustis im loptu mogu da te ugroze iz gluposti a mogu vala cak i solidnu akciju da spakuju ili cak i gol kao Luksemburg sto je dao Irskoj. Pre je bilo bar jedno 10-ak ekipa kao sto je sada Gibraltar sada je to mali broj takvih. Pored njih eventualno San Marino i Lihtenstajn koji bi glat izgubili od svakog, ovo sve ostalo moze biti lako naravno, ali nije sigurno. 

 

Luksemburg je jos tezi od ovih.

Link to comment
Share on other sites

Rezultat posle tri utakmice je više nego dobar. Osvojeno je 7 bodova i tu svi moramo biti zadovoljni. Vidljive su promene u reprezentaciji i oko nje i to isto mora da se kaze ohrabruje. Ima i dosta toga sto nije na zavidnom nivou i tu mora da se radi po meni doata i na psihološkom planu. Kompletnija analiza igrača sutra.

Edited by Perkos2
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Crni said:

Ruku na srce, bez Mitra ova reprezentacija bi tesko uzela vise od 2 boda, Jovic i Vlahovic tek treba da se izbore za svaki minut.

Nije to bas tako pausalno. Da nije Mitra nasao bi se neko drugi ili bi se drugacije igralo. Cinjenica je da imamo problema, ali takodje zasluzili smo svaki bod. Nije bilo onoga damo Irskoj gol ili Azerbejdzanu pa se povucemo, nismo se branili ni protiv Portugala bez preke potrebe. Da cuvamo rezultat i igramo kao na njega, nije bilo toga i to jeste promena. 

 

E sad sto se tice tog nekog sistemskog dela ima problema ali to je vec pitanje vremena provedenog sa selektorom i sa grupom istih igraca takodje. Evo gledam upravo Tursku, Turska prejako startovala, igraju sad protiv Letonije. Vode 2:1 ali Letonija isto ima prilika i ima perioda kada drzi loptu a Turci je jure. 

 

Nama bas fale kvalitetni veznjaci jer u ovakvom modernom fudbalu oni su ti najbitniji igraci ekipe, motori ekipe i ko ima vezu jaku taj ima jaku i odbranu i napad. Ako zelimo napred omladinske skole pre svega pod hitno ce morati da promene filozofiju o veznim igracima kod nas. Prebacivanje sredine dugoim loptama moze nekada da bude opcija, ali se cesto procita takva taktika i sta onda? Onda ne mozes da zadrzis loptu, ne mozes da se odbranis mirno, ne mozes da diktiras tempo igre i juris kao muva bez glave po terenu, trosis energiju bzv. Dzaba ti zadnji vezni u ekipi ako ti sa njima ne mozes da preneses loptu, mozes da imas 4 zadnja vezna u ekipi primices gol ili golove kad tad a kreacija u napadu nula.

Link to comment
Share on other sites

U najavi je ovo bila zajebana utakmica - treća u ciklusu, posle dve protiv direktnih konkurenata, fizički i emotivno zahtevne. Dalek put, pobeda pod moranje a protivnik neće da se preda.

 

Zato su bodovi još važniji. Odlično smo izgurali prvi ciklus, bilo bi dobro da uspeh bude vetar u leđa igračima koji slabije igraju u klubovima, a takođe će i doći u boljem raspoloženju na jesenji deo kvalifikacija.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vidim da svaki put ljudi traze link za gledanje reprezentacije, na ovom linku koji cu da ostavim imate sve tekme svih liga, reprezentacija i svega...ja mislim da imaju linkove za sve sportove i sto je bitno imate za jednu tekmu 10-15 razlicitih linkova, 

od full HD linkova pa do manje kvalitetnih, mozete da birate, razliciti komentatori i televizije, sacuvajte link i uzivajte.

 

https://soccerstreams-100.com/

  • Like 1
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

Фали нам неки Видић или барем неки Бане из млађих дана да доле будемо безбрижни, командант одбране с којим и млађи лакше играју. За горе се не бринем. Види се да Пикси тражи да се игра са мање додира и бржи је проток лопте, не сумњам да им усађује и побједнички менталитет уосталом на све 3 утакмице смо успјевали да вратимо позитиван резултат. Али још једном, требаће времена којег нема да се све утегне посебно транзиција и трчање без лопте гдје бокови морају да шпартају сваки напад и сваки пут бити испомоћ тројици штопера. Прије Ирске Пикси је баш нагласио да нема никавих недоумица око Митра и овај му (нам) је баш вратио на најбољи начин.

Добро ово изгледа за почетак.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa fali nam i neki takav komandant odbrane, mada Milenkovic ruku na srce nije ni blizu ovoliko los igrac kakav je bio u ove dve utakmice. Bice to ok kada podignu formu, verujem da ce neki preci na leto i u bolje i zahtevnije klubove. 

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Константин said:

требаће времена којег нема

Nije da će biti vremena na pretek, ali ako je nešto dobro iz našeg neigranja na EP to je da će moći da se bavi uigravanjem tima u prijateljskim utakmicama pre prvenstva. Takođe, sledeći prozor je 1/4/7. septembar, kada igramo sa Katarom (gosti, negde u blizini, verovatno)/Luksima (kući)/Irskom (gosti). Protiv Katara će igrati uglavnom rezerve, a Luksi nisu naivni ali opet sa tom utakmicom imaćemo nekih 4-5 mečeva plus treninzi da uigra tim koliko god može za gostovanje Irskoj.

Link to comment
Share on other sites

Jedno veliko hvala gospodinu Aleksandru Mitrovicu za ove 3 utakmice. Takodje, veliko hvala gospodinu Draganu Stojkovicu sto se opet stresiram za vreme utakmica reprezentacije, i jedva cekam sledecu.

 

Steta za treci gol Portugala, moglo je i bez njega.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...