Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

Stojkovic je jednom glup lik. Ali stvarno. Ne mogu se ni nabrojati njegove budalastine i ispadi. Jednu dobru stvar uradio, odbranio penal Podolskom. Toeto... Tupson, navuko ga klinac i to klinac koji je odreagovao na njegovu provokaciju. Brateeeee

 

Inace, utakmica obecavala u prvom poluvremenu, umrla u drugom, nije postojala u produzecima i onda balkanski hrkljus u penalima. Klasika. Za bolje i nismo. Pomalo je i groteskno za sta se mi ovde cimamo i nerviramo.

Link to comment
Share on other sites

Mene vise zanima ko ce uz Jovica da bude drugi bonus igrac. Videli smo Stulica, Pavlovic se nije nesto pokazao, pitanje je i kakva je sudbina Colica i Denisa, a da ne pominjem ove klince - Bazdar i Vlahovic, koji su odigrali ukupno 10min. Tu su jos i Blagojevic, Stanojlovic, Subotic. Mozda je i opcija da Gocmanac ili Slavkovic stanu na gol, mada sumnjam. Ja bi obojici dao sansu, jedan na golu, drugi na klupu.
Slazem se da je mozda vreme da Stojke zavrsi karijeru, ali sumnjam da ce se odreci tek tako 100k (pod uslovom da mu nista ne dugujemo). Ispratiti Miljkona, zahvaliti se Ostoji i Scepanu, udomiti Zdjelara, uvaliti nekom Markovica i dovesti adekvatne zamene.
Malo je domacih igraca, mladih pogotovo. Treba pojuriti Luku Cveticanina iz Vozdovca. Eventualno Docica iz Cuke.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Cveticanin je bio u Partizanu ali ga koliko se secam nisu placali pa je raskinuo ugovor i ubedjen sam da se nece vracati. Docic je jako dobar ali ce i da kosta, a ubedjen sam da nasi nece dati novac za njega. Osecam da ce sledece godine da bude jos veca bruka osim ako se ne aktivira Bazdar, Colic ili Vlahovic. Lazara Markovica trenutno ni Surdulica nece, tako da uzivacemo jos dugo u njegovim igrama kao u majstorijama Jojica. Bacili smo pola milke za Holendera a igraca kao on imamo na izvoz. Umesto da su se otvorili za nekog pravog spica. Ima solidnih mladih igraca kod nas, ali nesto se ne secam kad smo mi zadnjeg igraca mladjeg od 22 godine kupili. Sve u svemu i u odbrani nam ostaje rupetina kad Sveta ode, sredina nam je bez ikakve kreativnosti a napad nema zavrsnicu. Neka nam je bog u pomoci sledece godine...

Link to comment
Share on other sites

Ne slazem se za Holendera. A definitivno nema takvih domacih igraca nama dostupnih. Decko je reprezentativac, igrace na EP, cena mu moze samo ici gore. Puno utakmica je igrao na poziciji koja mu ne prija, bar ne u nasem sistemu. A za koga su sve placana obestecenja ovo je nista.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ima li bar male, majušne, malecke šanse da ovaj prevarant Stanoje bude namazan katranom i perjem i našutiran iz kluba ili ipak moramo da sačekamo ispadanje od Runavika, Kupsa ili Hafnarfjordura?

Link to comment
Share on other sites

Ne mere ništa u našem fudbalu bez cirkusa i bizarnosti. Dugo sam mislio da nas što se tiče fudbala bije neki maler, da nosimo neko prokletstvo, bemliga, da je stvarno neverovatno šta se sve u našem fudbalu dešava i da je tu neka viša sila umešala prste. Onda sam u jednom trenutku konačno ukapirao da nema nikakve više sile, nego je sve što se desi vrlo logično i očekivano kada znaš kolika količina primitivaca, budala, secikesa, kriminalaca i mafijaša obitava u domaćem fudbalu, bilo da su u pitanju igrači, treneri, sudije, menadžeri, biznismeni ili političari. Na takvu koncentraciju nenormalnosti jedino je logično da neka nenormalnost redovno i izbija na površinu.

 

Stojković je kapisla, oduvek je bio i godine nabijene u guzicu to nisu promenile. Ono što je uradio sinoć može da iznenadi samo nekoga ko je očekivao da je s godinama koliko-toliko sazreo. Sa druge strane, to nikako ne može da pokrije i da zaseni ono što je ovaj mali pajser iz Zvezde uradio, kakav izliv seljoberizma u samo nekoliko sekundi, prvo urlanje i unošenje u facu golmanu nakon penala a zatim pada kao pokošen nakon što mu je lopta bila naslonjena na glavu nekoliko sekundi, Lebron bio u fazonu daj brate preterao si. Ako postoji neka skala ogavnosti, meni je to iznad i Stojkovićevog poteza i onoga što se dešavalo posle, vađenje budale i tako to.

 

Što se 'igre' tiče, da bi se nešto komentarisalo u našoj igri treba prvo stvari staviti u realan kontekst. Iz naših startnih 11 mislim da bi samo Sveta Marković imao mesta u Zvezdinih startnih 11, a i on se brzo povredio. U odnosu na to može dalje da se komentariše. Ja mislim da je sinoć izvučen maksimum iz ove ekipe, a to se može reći i za čitavu sezonu od kada je Stanoje tu. Njemu bih mogao da prebacim što je uopšte vraćao Jojiće i Miljkoviće u Partizan i što mu je Jojić u bilo kojoj utakmici bio na terenu (što se tiče Miljkovića, svakako nismo imali boljeg). Sve ostalo je odrađeno u skladu sa mogućnostima igrača.

 

Mi smo sinoć pokušavali i da napadnemo i da držimo posed, to što ne znamo je druga stvar. Ali ne vidim šta je bolje ili drugačije moglo da se odigra sa ovim igračima. Nama je od igrača koji nešto znaju da urade s loptom ostao jedino Natho, a i on je vrlo poseban igrač i mnogo uslova treba da se ispuni da bi on poslao svoj ubitačni pas i otvorio nam šansu. A i to moramo da platimo njegovom lošom odbranom. Uglavnom, mi smo u ovoj utakmici bili za nijansu slabija ekipa, što je sasvim ok učinak i sve preko toga ne bi bilo realno.

 

Pojedinačno, pomenuo bih dva igrača. Prvi je Miljkon, koliko je na početku dokazivao kakva je rupetina i neznalica i koliko su ga bušili iz napada u napad, sinoć je pokazao i jedan kvalitet, kada su svi počeli da padaju i usporavaju on je bio pun snage i u produžetku je može se reći dominirao svojom stranom terena, čak je uputio i jedan centaršut nakon koga je lopta došla do našeg igrača. Drugi je Štulić. Ok, na prvi dodir s loptom vidi se da je drvo. Ipak, ima savršeno telo za napadača i ja bih tu ipak ostavio šansu i odškrinuta vrata da od njega može da bude nešto. NIje kao da imamo izbor i da će neki rasni napadač da izvisi zbog njega.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

A ko da nam igra fudbal? 

 

Čak sam bio pozitivno iznenađen izlaskom van šablona i čuvanjem Natha za drugi deo meča, plus što smo tako dobili jednog sigurnog penaldžiju.

 

OK, ja sam neobjektivan jer ne mirišem Stanoja i njegove bunkere, iako priznajem da ima kvaliteta da utegne ekipu, ali mislim da n'ume da napravi korak preko toga. Rekao je da mu je potrebno par prelaznih rokova da sredi ekipu po svojoj volji. Hajde da vidimo i to, ali trenutno ovaj Partizan izgleda za klasu lošije od onog koji je igrao LE pre godinu i po, iako je i u tom timu bilo svega i svačega.

 

Jasno, nedostatak Asana i Sume kompletno menja fizionomiju tima, nije to lako nadoknaditi za par nedelja. Da li je Suma baš toliko povređen da ne može ni 20 minuta da odigra? Tužno.

 

Da se Stevanović nije povredio, po meni ova dvojica ne bi ni primirisala golu Partizana, osim u nebitnim utakmicama. Stojković je užasno nesiguran i igrački i psihički i to ne od juče. Odavno već više odnosi nego što znači, a realno nam strašno spušta klub svojim ponašanjem (mada, savršeno se uklapa u profil trenutnih rukovodilaca u klubu). Cenim da mu puno duguju pa će ga trpeti dok njemu ne dosadi. 

 

Od viđenog je gore to što očekujem da ćemo biti još lošiji.

 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, zorex said:

Ima li bar male, majušne, malecke šanse da ovaj prevarant Stanoje bude namazan katranom i perjem i našutiran iz kluba ili ipak moramo da sačekamo ispadanje od Runavika, Kupsa ili Hafnarfjordura?

Nema on sta da bude nasutiran dok ona govna i dalje sede u foteljama

Ebe mi se za trenera 

Dosta je bilo

Mars bagro

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Barkley#34 said:

Da se Stevanović nije povredio, po meni ova dvojica ne bi ni primirisala golu Partizana

Videli smo i njegove bravure, dečko malo malo pa izleti, dobaci loptu i ostalo. Nama treba ganc nov golman.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Haklberi said:

Videli smo i njegove bravure, dečko malo malo pa izleti, dobaci loptu i ostalo. Nama treba ganc nov golman.

Nećeš tek tako naći kompletnog golmana. Meni je Stevanović bio ok rešenje, a da Popović stasava uz njega. Videćemo kako će izgledati nakon oporavka.

 

Inače, Mocart piše da ćemo biti povlašćeni i u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencije (ako se uopšte dovučemo do plej-ofa). Biće koskica i u prethodnim kolima, ali bi uz dobar žreb i ovaj naš polovični tim mogao nekako da se ušunja u grupe.

 

edit: Vidim da je bio neki skandal i sa Banjakom - navodno, odbio je da uđe u igru. Kvalitetno se razvlačimo po medijima - prvo Asano, pa Stevanović, sad Banjak.

Edited by Barkley#34
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Haklberi said:

Kvalitetno se Stanojević razvlači, sve mi je bilo jasno još pre neki dan kada je Stevanović rekao da je Stanojević strog kako prema kome... Stanojević je previše sujetan lik da bi se bavio ovim poslom.

 

Sta se ono drao onom Stulicu na finalu kupa? Mislim, zbog cega.

Link to comment
Share on other sites

Verovatno što nije ping pong loptica da odskoči i nastavi da trči. Lud frajer, njega je trebalo našutirati još kad se drao na Bogunovića. Ljudi su pre pričali za njega da vuče komplekse još iz mladosti i da zato kinji strance, na Kežmana je kažu bio baš ljubomoran dok su igrali zajedno pa kada je ovaj trebao da se vrati on je pretio otkazom. 

 

Gledam sinoć trenera Dinama, čovek o kolegi Bjelici u superlativima, priča kako je on stvorio temelj ovog Dinama, ovaj pacer dođe i svim silama se trudi da pokaže da je Savo duduk a Savo na korak bio od proleća u evropi, bio egal u derbijima, dobijao... Ovaj čovek ništa nije uradio sa istim timom, ali ništa.

Link to comment
Share on other sites

Sta je to tacno Savo uradio? Uzeo je taj jedan kup, ali sa ekipom koju je nasledio. I to je odigrao samo 2 utakmice u tom takmicenju.

Sledeca sezona je bila samo sa njim na klupi i nista nije osvojio. Zaostali smo 14 bodova u prvenstvu i izgubili "vec osvojen" kup. Jeste usao u grupu LE te sezone, ali klub ga je maksimalno ispostovao sa transfer zeljama. To da li smo igrali lepo ili ruzno meni ne znaci nista.

Kad se poredi sa Stanojevicem ni tu ne vidim kako je bolji. Ima manji % uspesnosti od njega vodeci Partizan i vise primljenih i manje datih golova. Ekipa mu je bila nekonstantna i diskutabilne fizicke spremnosti.

To da li Stanojevic ne voli strance ili samo tamnopute igrace je nebitno. Ja bi voleo kad bi mogli samo domacim igracima da odrzavamo kvalitet. Pa u njegovom prvom mandatu je doveo 2-3 stranca tako da ne vidim da je to problem. I ne treba se dovoditi stranac tek da se dovede.

I kad je on to omalozavao Sava i dovodio i pitanje njegov rad?!

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, Haklberi said:

Verovatno što nije ping pong loptica da odskoči i nastavi da trči. Lud frajer, njega je trebalo našutirati još kad se drao na Bogunovića. Ljudi su pre pričali za njega da vuče komplekse još iz mladosti i da zato kinji strance, na Kežmana je kažu bio baš ljubomoran dok su igrali zajedno pa kada je ovaj trebao da se vrati on je pretio otkazom. 

 

Gledam sinoć trenera Dinama, čovek o kolegi Bjelici u superlativima, priča kako je on stvorio temelj ovog Dinama, ovaj pacer dođe i svim silama se trudi da pokaže da je Savo duduk a Savo na korak bio od proleća u evropi, bio egal u derbijima, dobijao... Ovaj čovek ništa nije uradio sa istim timom, ali ništa.

Ko je pricao? Obzirom da smo odrasli zajedno,cak ponegde i igrali zajedno mislim da sam siguran da nema komlekse,narocito ne prema strancima. Da ima gresaka,ima itekako,ali da muci strance i nasu decu je smesno i zalosno.

 

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Dolce gusto said:

Ko je pricao? Obzirom da smo odrasli zajedno,cak ponegde i igrali zajedno mislim da sam siguran da nema komlekse,narocito ne prema strancima. Da ima gresaka,ima itekako,ali da muci strance i nasu decu je smesno i zalosno.

 

Ljudi sa kojim je radio. Malo je simptomatično da su mu uvek na tapetu Tejgo, Moreira, Banjak... Čudno je. Mali Stevanović je rekao kod Popa da je trener strog prema nekim igračima, što se isto govorilo u prvom mandatu da je imao svoju grupu ljudi na čelu sa Krstajićem sa kojim su oni pajtosi a ostale ko šiša. Jak je na rečima, to smo videli i preksinoć kada je povukao ekipu sa terena jer je bilo više od 40 navijača Zvezde...

 

 

29 minutes ago, Alek The Great said:

Sta je to tacno Savo uradio? Uzeo je taj jedan kup, ali sa ekipom koju je nasledio. I to je odigrao samo 2 utakmice u tom takmicenju.

 

 

Savo je igrao grupu i uz samo malo sreće bi je prošao, derbiji kod Save i kod Stanojevića su nebo i zemlja. Vidiš ideju kod Stanojevića da bude bolje? Treba da stignu i ostali Damjančevi puleni da se neko probudi. Da li ja imam neko visoko mišljenje o Savi kao treneru ne, on je čovek bio početnik ali sa nekim idejama. Stanojević je igrao, igra i igraće fudbal iz 20. veka.

 

30 minutes ago, Alek The Great said:

I kad je on to omalozavao Sava i dovodio i pitanje njegov rad?!

 

Kada? Pa pogledaj malo njegove konferencije u startu. Ovaj tim Partizana nije ništa ni jači ni slabiji od Partizana u prethodnih 10 godina, kod nas su uvek nijanse u pitanju ali se setimo da nešto nije kako treba samo i isključivo ako nema titule.


On nije došao zato što je Savo smenjen zbog loših rezultata pa da govori onakve stvari, već mu je Savo prepustio tu poziciju jer verovatno nije više mogao da se bori protiv nekih stvari, da li su te stvari paranoja ili ne o tome ne želim da raspravljam uopšte jer ako slušaš Savu možeš reći upravu je, ako slušaš Terzića isti će ti biti utisak. A istina je samo jedna i mi do nje nikada nećemo doći.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Alek The Great said:

Jos jednom pitam kada je Stanojevic govorio lose o Savi? Samo su rezultati to mogli da pokazu jer sa Stanojevicem ne gubimo "male" utakmice. On je sa tom tvojom igrom 20.veka uveo klub u LS.

Odgledaj konferencije kada je došao. Sad ja kažem nije ga uveo on nego Kleo i? Uveo je i Mateus pa šta je on neki trenerski mag? Di Mateo je osvajao tu Ligu Šampiona pa da li je sada među top 50 trenera na svetu. Da je tako dobar trener kao što pojedini navijači Partizana od njega prave velikog trenera on bi danas bio u nekoj ozbiljnoj ligi a ne čupao karijeru u Partizanu. Meni ni jednog momenta ne smeta niti je smetala njegova bliskost sa Terzićem niti me to zanima, on ima pravo da se ne razdvaja od njega baš me to briga, ja iste stvari koje sam mu zamerao u prvom mandatu zameram mu i sada, samo što je tada imao neki rezultat a sada rezultata nema...

Link to comment
Share on other sites

To isto kao kad bi rekao npr da Vujosevic nije nikada bio veliki trener jer da jeste trenirao bi neki veliki klub! Apsolutna glupost.
A sto se tice uspeha u Evropi on je srazmeran ulozenom. Za Savine zelje su placana dobra obestecenja i plate. Dovodili su se skupi stranci i u skladu s tim je bilo odredjenog uspeha. Stanojevic je doveo Bajbeka, Holendera, Jojica, Obradovica, Miljkovica, Zivkovica i Svetu na pozajmicu. Sem Holendera, svi bez placanja obestecenja i za razumne plate (cenim da svi ovi nemaju ni milion zajedno). A i cenim da je Bajbek dogovoren puno ranije, kao Markovic, no dobro. Da dovodi strance rekli bi kako gusi srpski fudbal, a ovako kazete da je rasista.
Videcemo kako ce ovaj prelazni rok da se odradi.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...