Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

Mislim da dugo nismo bili autsajderi kao danas.

 

Povreda provg napadaca, odlazak Asana, povreda Sume... em smo hendikepirani u prvih 11, em sad nemamo ni reakciju sa klupe.

 

Bice tesko motivisati igrace da odigraju u ovakvom okruzenju, pogotovo sto je poslednja utakmcia u sezoni i sto mnogi planiraju tutanj.

 

Ali ne bi bio prvi put da me pozitivno iznenade, mozda Lola odrzi jedan od njegovih spektakularnih govora u svlacionici...

Link to comment
Share on other sites

Misliš da nečim opravda novac koji dobija.

 

Mnogo veći autsajderi smo bili 2019. Mada, bez Asana i Sume smo dobrano slabiji nego pre samo nekoliko nedelja, kada se takođe nismo proslavili. 

 

Nemamo s čim da igramo fudbal pa ćemo izaći tvrdo, tvrdo i tvrdo. Istina je da i sa klupe nema ko da pomogne, a pitanje je na šta ćemo ličiti kada padnemo fizički. 

 

Šanse su u trenutku inspiracije, da ne pravimo gluposti u fazi odbrane i da neko od klinaca prevaziđe ulogu koja mu je namenjena. 

Link to comment
Share on other sites

Ocekivano poluvreme. Mi bez Natha nemamo nikakvu kreaciju.

 

Jovic se ocigledno uplasio. Previse ozbiljnih gresaka. Kreirao 100% sansu za Zvezdu i 2x ocajno reagovao u izglednim situacijama. Lazar u napadu moze biti koristan, al defanzivno je em slabasan, em nezainteresovan. Otvorio je kontru, koja se zavrsila slobodnjakom. Jojic je sramota za fudbalera.

 

U drugom primamo najmanje jedan gol, a da ga postignemo potrebno je da iskreiramo nesto.

 

P.S. Bas je neprijatno bilo gledajuci kako, ne preterano brzi, Katai obilazi nesrecnog Miljkovica. Slicno kao Bale-Bartra situacija.

Link to comment
Share on other sites

Nama će igrač Mančester Sitija ostati na klupi, a lešina Jojića će se razvlačiti kao crevo po terenu do kraja? 

 

Mali Štulić je bukvalno kamen za potapanje kupusa, fudbaler sigurno nije.

Link to comment
Share on other sites

Ovo što mi igramo nije ni jad i beda, ovo je samo jad.

 

Da su Stanojevića pitali koje izmene da izvrši Zvezda, bilo bi ga sramota da kaže ove koje je Stanković izvršio. A i pored toga ljuljaj Javore taktika. Čemer i jad.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...