Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

To samo kod nas ima nije faul za penal. Faul je faul. Ovo bi u vecini liga posle pregledanja var-a dosudili kao penal. Obradovic se ovde iskusno ubacio ispred igraca.
Igramo dobro, lopta fino kruzi. Bas fali jedan korpulentni napadac koji zna da se zagradi i ostavi loptu. Mislim da bi nam Tawamba leg'o samo tako. Od domacih bi mogao i Lukic da posluzi.

Link to comment
Share on other sites

Partizan mora da trazi od UEFA da se u slucaju dokazivanja krivice i povezanosti Kokeze sa kriminalnim grupama sva prvenstva od kad je on na celu FSS suspenduju i da UEFA preko svojih organa uradi ospeznu istragu unutar FSS i sudijske komisije o namestanju utakmica.

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Za identicne stvari, razlicite odluke. 2x identicna opasna igra (visoko podignuta noga). Za Vosu faul, za nas ne. 2x identicna saplitanja. Za Vosu faul, za nas ne. Ovo se ne moze nazvati neznanjem, vec namerom.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

Gledao sam samo drugo i nešto sam kiseo iako su za svako poštovanje pobeda bez primljenog gola i respektabilan niz.

 

Delujemo čvrsto i odgovorno, iako ne i lepršavo, a onda pravimo u nizu faulove u zoni šuta i neozbiljno se postavljamo kod kornera u par navrata. U napadu dobro gradimo do 20-30 metara, a onda samo neka magija Natha pomaže.

 

Ajde da sačekamo BajbOka, ni na mene nije ostavio neki utisak, ali tek se sastavlja sa životom. Bar vremena za čekanje imamo.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...