Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

On 1/16/2021 at 3:11 PM, Alek The Great said:

Pa tesko da bi mogli bolje s njim od ovoga sto smo do sada uradili. Ekipa nema dubinu, klupa nam je srednje zalosna. Mozda se stice utisak da nam je falio klasican napadac posle njegovog odlaska, ali zato su drugi iskocili.
Fino smo mi tu prosli. Sad navijamo i za Almeriju da udje u primeru.

Kako sad stoje stvari, taj transfer će dostići predviđenih 9 miliona, što sa trgovačke strane deluje kao fenomenalan posao. Međutim, da nismo u rasulu i da nema ovog haosa sa kovidom, verujem da smo mogli više da izvučemo za njega i da je mogao još da ostane kod nas i mnogo donese na terenu, što bi bilo najvažnije. 

Link to comment
Share on other sites

Ostalo je 1-0.

 

Gledao sam kraj prvog i pratio usput drugo. Izgleda da smo bili znatno nadmoćniji u prvom, a u drugom su se i oni oslobodili ali smo imali više šansi i bile su konkretnije. Mogli smo do drugog gola.

 

Jović mi je za to malo što sam video delovao ok, dosta raspoložen za igru, posle je napustio igru zbog povrede. Suma relativno pasivan ali je jednim potezom napravio akciju za gol.

 

Bilo je bespotrebno grubih startova. Štulić je zamalo isključen zbog dva žuta, Asana su srušili nakon jednog sjajnog prodora, a eto i ta povreda Jovića.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Danas igramo dve pripremne utakmice. U prvoj, koja je počela jutros u devet, pobedili smo Ruh 1-0.

 

U 13h smo počeli drugi meč, protiv makedonskog Sileksa. 23-24 minuta pre kraja vodimo golom Asana, koji je pobegao odbrani nakon lepog pasa Markovića. Koliko vidim u drugom poluvremenu, napadamo i bolji smo, mada su i protivnici imali šansu u kojoj su se spetljali.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...