Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

Ovo je tuga bas tuga

Ovde su kao ulozeni nekakvi milioni evra dal na plate dal na kakve pic*e materine

Ovo sto mi igramo igrali bi bukvalno isto ovako sa 5 puta manje para a i rezultati bi bili isti

 

lazar markovic brateeee daj mi pistolj da se ubijem

 

 

Link to comment
Share on other sites

Dobro, bilo je malo bolje nego protiv bunkera u prethodnim utakmicama. Imali smo par polušansi, izbacivali su loptu u poslednjem trenutku, eto i penal... Nije dobro ali jeste bilo malo bolje. Dodatno, neki bitni igrači su bili odsutni zbog reprezentacije, baš je Stanoje pričao kako su se vratili prekjuče.

 

Baš me zanima da li bismo bili bolji da nam je teren širi.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Alek The Great said:

Maksimum sto moze je da se prosiri je za po 3m sa jedne i druge strane. Trebalo bi probati, ali svakako ne moze sada.

 

Davno beše neka priča da se ukloni atletska staza, teren ukopa nekoliko metara u dubinu, prošire dimenzije terena i tribine približe do aut linije. Naravno, ostalo samo na priči, valjda neki tunel i pruga ide ispod stadiona pa ne može.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da, to jeste bila stara priča, kao jedna od varijanti rekonstrukcije stadiona. Kad se pogleda na mapi, vidi se da pruga prolazi ispod pomoćnog terena,  nekadašnje blatuše. Ko zna da li neki deo tunela ili nešto drugo ne zahvata i stadion. 

 

Mislim da je to ipak bila samo ideja u nivou kafanskih priča koja je izletela u javnost a da se niko nije ozbiljnije bavio time jer ostatak stadiona mora da se rekonstruiše u svakom slučaju, a to košta.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je sada idealan trenutak da se u delo sprovede ona prica da se srusi trenutni i na istom mestu podigne novi stadion. Pitanje je kad ce uopste biti publike na stadionima.
Bilo je prica da neki poznati brend ucestvuje finansijski u izgradnji, a da zauzvrat stadion nosi ime tog brenda. Mada ko ce jos u Srbiji da se reklamira. A za izgradnju bi trebalo bar 100 milke.

Link to comment
Share on other sites

Ma kakav novi stadion, što kaže ranzo, mi smo na korak od gašenja, a nćemo se ugasiti jer ne smeju to da urade.

 

Uvek je vreme za novi stadion, lako bi smo se strpeli godinu-dve. Kom brendu je stalo da uplati 100 miliona da ga reklamira fakin' ovakav Partizan?

 

Ako je uopšte za verovati Zeki bilo šta, najbliži novom stadionu smo bili kad je falio jedan papir gradske vlasti, a projekat bi bio onaj koji je kasnije izveden negde u Švici. 

Link to comment
Share on other sites

Ma to i jeste zekina prica, islo je to tamo negde posle lige sampiona sa mateusom, bio i onaj 3d video sta vec makete stadiona, vrteo se po sos-u a ima ga i na onom cd-u "partizan u evropi"... Po zekinoj prici radila bi ona firma koja je napravila stadion YB u Bernu, nesto slicno smo i mi trebali da dobijemo, kao oni davaju novac bla bla bla sad ne znam na koje vreme oni upravljaju stadionom i svim poslovnim objektima i njima ide prihod od svega ili veci deo ali posle nekog vremena stadion ostaje partizanu, zamisljen je ne samo stadion nego ono ceo kompleks sa hotelom trznim centrom poslovnim prostorima teretanom sta sve vec... srusio bi se ceo stadion i sve ono dole i blatusa i ona kuca i oni teniski tereni ma sve... posle zeka kenjao kako neko iz vlasti i to gradske nije hteo da da neko odobrenje levo desno kao stopirao sve to...

Ma 

Sve su to go*na i zec i bik i mutavi snajder i ovi sad - "zao mi je sto ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja"

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...