Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

22 minutes ago, Liska Manjina said:

Doduše, treba biti iskren pa reći da slab rad vaše uprave i sportskog dela traje duži vremenski period i da se to ne može ispraviti za dva meseca, ali ni taj nesretni Stanojević nema ideju šta predstavlja moderan fudbal i dobar je samo u domaćem blatu od lige/čekalica fudbal.

 

16 minutes ago, Dolce gusto said:

Da te ne citiram ali ti ocekujes da trener koji je dosao pre  dve nedelje, u neselektiranu ekipu napravi vrhunsku igru? 

Hajde da njega izuzmemo, uzmi bilo kog trenera koji je vodio CZ ili nas, kako da napravi igru kada se vecina ekipe menja na 6 meseci max godinu dana? 

 

Šta on kao trener može da donese? Tečnu i smislenu igru? Niste to imali ni sa pet puta boljim igračima. Može malo da učvrsti odbranu, da podvikne i to je to u suštini Lalatović nivo trenera. Iz PAOK-a su ga nogobuljisali nakon metar dana zato što su ljudi shvatili da je dunsterčina i batađorista i da je unazadio igru. Evo već sad ti kažem da neće biti nikakvih promena u vašoj igri, igraćete isto kao sa Savom. I u prvom mandatu je furao priču bratstva sa navijačima, odanosti klubu, to će isto raditi i sad i to samo u cilju da nekim lažnim zalaganjem i lojalnošću prikrije nedostatak znanja.

 

Ista priča je bila i kod nas kad je došao "Mister", kao nema dovoljno vremena da smakne Vukanovića, Gobeljića i Jovančića, evo prošla godina dana, a promeni ni na vidiku. Samo mi nemoj pričati da nema dobrih igrača i da nema para, imaš milion primera kako se i sa manje para može narpaviti ozbiljan rezultat, a on to ruaditi neće. U prvom mandatu se vidio njegov trenerski šečat, nakon 3 godine na klupi se desio Šamrok. Izbacio je Anderleht, ali isto tako i Milojević je izbacio Salcburg (mašinerija), ali to ne znači da je bolji trener od Rozea, već da ih je usralo.

Edited by Liska Manjina
Link to comment
Share on other sites

Generalno ne volim stalno insistiranje da je neko kriv za gol jer se time umanjuje dobar potez onog ko ga je dao ili onih koji su napravili akciju koja je rezultirala golom. Stojković nema nikakve veze s prvim golom, a kod drugog nije kriv,  nego više nije dovoljno kvalitetan za zahteve ovakve utakmice i ovog takmičenja. Plus što je lik šutnuo jako lepo, ali me nije iznenadio njegov potez, kao ni Stanoja, koji je očekivao šut, čulo se u prenosu. Golman na ovom nivou bi trebalo da bude malo bolje postavljen i brže da reaguje. On je inače uvek imao problema sa postavljanjem kod prekida kao i sa šutevima iz daljine, ni prvi ni poslednji put.

 

Ne znam čija je zasluga ali defanzivni deo igre je delovao najbolje od početka godine, uz minimalno ispadanja i grešaka - u odnosu na naše standarde, a ne mereno prema nekom idealu. Možda nam je falilo malo više pristupa od prošle godine - da krenemo na pobedu a ne da čekamo nešto, jer se videlo da popuštamo sa snagom, a i Belgijanci su bili zbunjeni našom igrom u dugom periodu. Ako bih da generališem posle bitke, možda je trebalo početi sa Šćekićem u paru sa Zdjelarom, Nathom ispred i Lazarom/Stevanovićem na klupi, kako bismo im umirili prve napade i malo bolje odigrali kod prekida - ceo meč su nas mučili istima. Kasnije bi Suma ušao a Natho se povukao, plus Marković na krilu (čitam da je Filip igrao pod injekcijom, nije ni bilo realn oda igra više od 45 minuta). Naravno, to vuče svoje rizike, lako je pametovati sada.

 

Inače, onaj Sunčani (Dessoleil) što nam je dao prvi gol je pojeo Sadika. Takav igrač bi nam odlično legao.

 

10 hours ago, ranzo said:

ma sta ima da te boli

to je standardna prica svake sezone, tako se klub jednostavno ne vodi

svako leto mi samo da se nekako ubacimo u tu evropu pa kako god

igrali smo prosle sezone i pavlovica prodali pa nam je pojacanje miljkovic ?!

i da smo se plasirali opet ne bi bilo nista, doveli bi neko "nase dete" koje nema gde pa se setio partizana

Ne možeš ni reći samo ''dovedite pojačanje''. Znaš li ti krštenog beka nama dostupnog? 

 

Boli me zato što sam mator i pamtim mnogo praznih sezona. Naš fudbal generalno propada na svim nivoima, a ja sam svestan toga i znam da će se to nastaviti dokle god je vlast ovakve vrste i dokle god nema političke volje da se uvede red u fudbal (a nema je zato što se lepo kratkoročno tali i krade sa krimosima na svim nivoima domaćeg fudbala). Ovu upravu u ovakvom kontekstu mogu da zamene samo slični njima, tako da ni ne očekujem neko poboljšanje. Elem, u takvoj situaciji, kad se spletom okolnosti desi da se sastavi kakav-takav tim, znam da ću bar nešto videti te sezone i makar neki dobar meč, da mi služi kao doza da preživim do reseta kluba i domaćeg fudbala ili do potpunog gašenja, pošto se sam neću skinuti sa Partizana. 

 

Jeste, imali smo sreće prošle godine, ali smo je nekom borbom i zaslužili. Kao što smo zaslužili i da primimo onakve golove u Hagu. Kad sklonimo sreću na stranu, vidimo da ovakav FKP, sa svim svojim manama može ravnopravno da igra sa vodećim timovima iz srednjih evropskih liga i verovatno sa nekim osrednjim timovima iz liga petice. A sećam se situacija kada su nas neki Tun ili Apoel doslovce odučavali od fudbala. A ono što sledi je verovatno ponovni povratak na taj nivo. Nismo i nećemo iskoristiti ovaj tim do kraja. E, to je razlog za tugu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@Liska Manjina

Ozbiljan rezultat bez para u modernom fudbalu je na nivou statističke greške.

AS je igrao LS, da te podsetim. Razumem traume ali nije lepo da dodjes na nas topic i iseres se po nasem treneru.

Treneri tipa Stanojevic, Milojevic, Savo su nesto najbolje sto se desilo srpskom klupskom fudbalu poslednjih 15 godina.

Zveda igrala 2x za redom LS, posle 20 godina, jbt... i to sve sa tim Gobeljicem, Jovancicem, Jovicicem, Joveljicem!

 

Juce smo bili bar ravnopravni, ako ne i bolji od trenutno najboljeg tima u Belgiji koja ima verovatno najjacu repku u Evropi.

Problem koji imamo sa realizacijom je iskljucivo rezultat odredjenih nedostataka igraca, ali upravo zbog tih nedostataka i igraju kod nas.

Suma ima snage za 10 minuta, Asano n'ume, Markec predugo van ozbiljnog fudbala, Sadik naleteo na predobre stopere.
 

 

Link to comment
Share on other sites

Liska@

Nije lepo pricati o necemo o cemu ne znas ili nagadjas. Da te podsetim, kada je otisao iz Paoka nije imao nijedan poraz, a razlog nije neznanje nego nefleksibilnost oko sastavljanja tima. I to ti tvrdim posto ga znam jako dugo. 

Da je bezgresan nije, da je vrhunski strucnjak nije, ali da je dunster-daleko od toga... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da ne budem zlonameran, ali mozda malo precenjujete Belgijance. Proslo je tek sest kola i kakva su oni ekipa najbolje ce se videti u nastavku sezone. Mozda su samo uhvatili najbolji ritam posle ove duge pauze i jasu na tome.

 

Juce ste bili bolji i mislim da bi u dvomecu prosli bez vecih problema.

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Del Piero said:

Da ne budem zlonameran, ali mozda malo precenjujete Belgijance. Proslo je tek sest kola i kakva su oni ekipa najbolje ce se videti u nastavku sezone. Mozda su samo uhvatili najbolji ritam posle ove duge pauze i jasu na tome.

 

Juce ste bili bolji i mislim da bi u dvomecu prosli bez vecih problema.

Znaš kako, mi nećemo sa njima igrati svakih mesec dana pa da brinemo kako će izgledati do kraja sezone i koji im je krajnji domet, nego smo naleteli na njih u periodu njihovog uzleta. Tako da je za nas jedino bilo bitno kakva im je trenutna forma.

Link to comment
Share on other sites

Vi cete sada biti daleko konkurentniji za titulu od Zvezde, pod uslovom da i Zvezda ne ispadne i da ne rasprodate glavne igrace. Naravno, ne uzimam u obzir faktor FSS i da li su tu posla cista, jer za normalan razgovor jedino mozemo diskutovati o onome sto se vidi na terenu. 

 

Partizan nema tim za dva fronta, ali prvu postavu verovatno ima malo jacu od Zvezdine. Zvezda ima vise dobrih igraca, mada kako je krenula sad rasprodaja po kilogramu, videcemo.

Link to comment
Share on other sites

Ne sve ali će neko a možda i dobar deo njih otići sigurno. Para za plate neće biti, a i pitanje je njihove motivacije da igraju samo LLSL.

 

Da ne pominjem da se već par nedelja gradi takva atmosfera - prvo par izjava o potrebi da igra što više ''naše dece'' jer jelte osećaju značaj kluba, a zatim i sve više poluomalovažavajućih burek tekstova o strancima u timu. Hoću da popizdim svaki put kad vidim tako nešto.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Barkley#34 said:

Znaš kako, mi nećemo sa njima igrati svakih mesec dana pa da brinemo kako će izgledati do kraja sezone i koji im je krajnji domet, nego smo naleteli na njih u periodu njihovog uzleta. Tako da je za nas jedino bilo bitno kakva im je trenutna forma.

Ima i toga, ali isto tako jedna stvar je kvalitetna ekipa u dobroj formi i manje kvalitetna ekipa u dobroj formi. Za ove znamo da su u dobroj formi, a za kvalitet cemo tek videti.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, dekifisher said:

@Liska Manjina

 

Razumem traume ali nije lepo da dodjes na nas topic i iseres se po nasem treneru.

Kakve crne traume sine mili? Ja sam doživeo Tokio i Bari, moja Ciganska duša je spokojna i mirna. Traume ja imam od dunstera koji uništavaju nekada veliki klub i sramote ga na svakom koraku. Isto bi trebalo i ti da osećaš, a ne da insistiraš poput šipkaša na sitnim podjebavanjima. Ja serem po svim batađoristima, to možeš primetiti na svakom topiku, nema to veze sa Partizanom. Mene više boli naša igra, odnosno nedostatak iste nego nebitan poraz na derbiju koji je ličio na sve osim na fudbal. Šta si mu ti? Advokat ili si Stanoje lično? Kritika je argumentovana i ovo nije ni tvoj ni vaš topik već topik na kojem se raspravlja o FK Partizan i koliko znam svi su dobrodošli da ostave argumentovanu kritiku.

 

Ako nisi primetio tvoji upisi se razlikuju od upisa drugih navijača FK Partizan na ovom forumu (sem Kupera, ali on to radi iz drugih razloga). Drugi pljuju po upravi i igračima,  a ti poput ostrašćenog šipkaša od drveta ne vidiš šumu. Verovatno je i tebe kupio sitnim simpatičnim pesmicama i doskočicama, kao i ovaj naš što kupuje navijače sa litrama krvi. Uglavnom vidimo se na kraju godine, pa da vidimo koliko će se vaša igra promeniti/unaprediti.

Edited by Liska Manjina
  • Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Liska Manjina said:

kao i ovaj naš što kupuje navijače sa litrama krvi.

 

:bravo:

 

24 minutes ago, Liska Manjina said:

a ne da insistiraš poput šipkaša na sitnim podjebavanjima.

 

:23:

 

EDIT: Da dodam, ne mislim da je Stanojevic batadjorista, ali upis ti je odlican i pogadja u centar. Cim neko krene sa tom spikom o "traumama iz detinjstva" i kako mi je neko unistio mladost, sa takvima vise nema razgovora. To je sipkasenje. Tako rezgovaraju oni placeni dileri droge koji meni seru da nisam Zvezdas jer ne pusim kitu Terzicu.

Edited by John Terry
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa realno kako drugačije da se odgovori kada neko krene na osobu zbog lične netrpeljivosti od pre 10 godina.

Koliko puta treba napisati da AS ne može da bude odgovoran za ispadanje iz Evrope u situaciji kad je imao par treninga, 4 utakmice, 3 putovanja i kad je vodio tim koji je neko drugi selektirao.

Ono što je začuđujuće je kako je za kratko vreme uspeo da odbrana izgleda zategnuta bez da stavlja 3 zadnja vezna.

Sinoć smo od kvalitetne ekipe popili 2 gola iz prekida i to je to.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Liska Manjina said:

Lalatović nivo trenera. Iz PAOK-a su ga nogobuljisali nakon metar dana zato što su ljudi shvatili da je dunsterčina i batađorista i da je unazadio igru.

 

58 minutes ago, Liska Manjina said:

Kritika je argumentovana i ovo nije ni tvoj ni vaš topik već topik na kojem se raspravlja o FK Partizan i koliko znam svi su dobrodošli da ostave argumentovanu kritiku.

 

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

 Igrali smo i izgubili smo. Igraćemo i izgubićemo..nije uvek lako al nije ni lepo..tako beše? 🙂

Šta znam..

 

Da sumiram ispod neka razmišljanja koju su slična mojim...

 

16 hours ago, Xpert said:

Koliko bio ovaj tim bio bolji, samo kad bi imao 2 pristojna beka. Cak ne moraju biti ni dobri. Pristojni bi bilo dovojno. Da znaju da upute pas unapred i centriraju loptu. Bili bismo opasniji bar za 30%. Al avaj...

15 hours ago, Xpert said:

Generalno nismo bili losi kao u prethodnim utakmicama, ali limiti igraca su dosli na naplatu. Jebiga.

Da ne grešim dušu Miljko je bio stvarno dobar defanzivno i to je nešto gde će on poprilično napraviti upgrejd u odnosu na Miletića ali ofanzivno ne postoji. Urošević se takođe sinoć trudio, trčao da zatvori pozadi, ali sa centaršutom na vi. Dva pristojna beka sa dobrim centaršutom bi napravila ogromnu razliku. Stvorio bi se i ogroman prostor za ove u sredini.
Generalno ogroman je disbalans između ofanzivnog i defanzivnog dela tima. Banjak je dobar, tehnički obučen ali ume da bude prilično neodgovoran u igri mada sinoć nisam primetio da je nešto posebno grešio. Vitas je isto sinoć bio OK ali realno on je LLSL igrač, da ga imaš na klupi kao pomoćno osoblje, kao i Ostojić. Nama tu bukvalno treba bar tri igrača uz Banjaka, a da ove trenutne držiš na klupi kao izmene. Fali nam još jedan zadnji vezni i još neki napadač razbijač da odmeni Sadika i promeni način igre. Matić nema taj kvalitet.

 

15 hours ago, ranzo said:

prosle godine smo se provukli ove nismo i to je to

posle evrope i prodaje pavlovica umesto da se ekipa pojaca oni sviraju q

Upravo. Prošle godine smo imali sličnu situaciju recimo sa Moldeom pa smo se izvukli. Od para od Pavlovića trebalo je uložiti pored Banjaka u još jednog štopera.

15 hours ago, Barkley#34 said:

Uz red pljuvanja po Kokezi a red po Zvezdanu.

 

Meni je u ovakvim utakmicama fascinantno kako prvih 15 minuta plaćamo ceh igranju potpuno drugog sporta u domaćem prvenstvu. Bukvalno se u toku meča šaltamo na brže, snažnije i pismenije protivnike pa postepeno dolazimo do egala. Imamo nekoliko igrača koji mogu da odigraju na malom prostoru, iz prve ili da povuku loptu i daju pas. Samo molimo boga da se nađu zajedno u nekoj situaciji na terenu.

Tačno. I ova ekipe generalno je tako sklopljena da može dobro da igra evropske tekme protiv timova koji hoće da se nadigravaju. Mislim da smo ušli sa previše respekta (kao što je konstatovao i komentator sa Arene) protiv Belgijanaca. Nisu bauk i videlo se da možemo da igramo sa njima i da ih ozbiljno ugrozimo.

14 hours ago, Arsenije Pesic said:

Iako jeste bivši golman, Stojke nije kriv ni za jedan gol. Za prvi su direktni krivci Sadik i Asano, otkad već trubim da mi nije jasno kako niko ne uklizava i ne baca se na lopte na šuteve u naših 16. Brdo golova smo primili tako. A toliko pljuvani Miljkon je upravo jedan gol večeras spasio na taj način. Drugi gol je majstorski šut, ne bi mogao da se brani gde god da je stajao golman.

 

Poslednjih 20 minuta regularnog dela je bila naša šansa, videlo se da im pravimo ozbiljne probleme svaki put kad napadnemo, ali je naš izbor bio da se igramo čekalice i zato smo kažnjeni.

 

Sad ide na doboš sve što vredi a možda slede i ozbiljniji lomovi u klubu.

b1: Ovo. Situacija je bila kao nacrtana da svi uklizaju jer je bilo toliko očigledno da će šutirati, a bilo je vremena da naša tri igrača odreaguju. Umesto toga ispratili su šut pogledima. Mislim da je i Stojković na to ukazivao.

b2: Ovo je podsetilo na tekmu protiv Vojvodine u finalu kupa. Sličan je tok utakmice. Nakon što smo preuzeli inicijativu i izjednačili mi smo povukli ručnu i bili u strahu da ne primimo gol. Kraj regularnog dela je bio idealni period da završimo utakmicu. Ne kažem da ni sam nisam pomislio u sebi kao aj da sačekamo produžetak, tu ima još 30 min pa postoji i prostor da se ispravi greška, ali to je očigledno pogrešan pristup.

2 hours ago, Barkley#34 said:

Generalno ne volim stalno insistiranje da je neko kriv za gol jer se time umanjuje dobar potez onog ko ga je dao ili onih koji su napravili akciju koja je rezultirala golom. Stojković nema nikakve veze s prvim golom, a kod drugog nije kriv,  nego više nije dovoljno kvalitetan za zahteve ovakve utakmice i ovog takmičenja. Plus što je lik šutnuo jako lepo, ali me nije iznenadio njegov potez, kao ni Stanoja, koji je očekivao šut, čulo se u prenosu. Golman na ovom nivou bi trebalo da bude malo bolje postavljen i brže da reaguje. On je inače uvek imao problema sa postavljanjem kod prekida kao i sa šutevima iz daljine, ni prvi ni poslednji put.

 

Ne znam čija je zasluga ali defanzivni deo igre je delovao najbolje od početka godine, uz minimalno ispadanja i grešaka - u odnosu na naše standarde, a ne mereno prema nekom idealu. Možda nam je falilo malo više pristupa od prošle godine - da krenemo na pobedu a ne da čekamo nešto, jer se videlo da popuštamo sa snagom, a i Belgijanci su bili zbunjeni našom igrom u dugom periodu. Ako bih da generališem posle bitke, možda je trebalo početi sa Šćekićem u paru sa Zdjelarom, Nathom ispred i Lazarom/Stevanovićem na klupi, kako bismo im umirili prve napade i malo bolje odigrali kod prekida - ceo meč su nas mučili istima. Kasnije bi Suma ušao a Natho se povukao, plus Marković na krilu (čitam da je Filip igrao pod injekcijom, nije ni bilo realn oda igra više od 45 minuta). Naravno, to vuče svoje rizike, lako je pametovati sada.

 

Inače, onaj Sunčani (Dessoleil) što nam je dao prvi gol je pojeo Sadika. Takav igrač bi nam odlično legao.

 

Ne možeš ni reći samo ''dovedite pojačanje''. Znaš li ti krštenog beka nama dostupnog? 

 

Boli me zato što sam mator i pamtim mnogo praznih sezona. Naš fudbal generalno propada na svim nivoima, a ja sam svestan toga i znam da će se to nastaviti dokle god je vlast ovakve vrste i dokle god nema političke volje da se uvede red u fudbal (a nema je zato što se lepo kratkoročno tali i krade sa krimosima na svim nivoima domaćeg fudbala). Ovu upravu u ovakvom kontekstu mogu da zamene samo slični njima, tako da ni ne očekujem neko poboljšanje. Elem, u takvoj situaciji, kad se spletom okolnosti desi da se sastavi kakav-takav tim, znam da ću bar nešto videti te sezone i makar neki dobar meč, da mi služi kao doza da preživim do reseta kluba i domaćeg fudbala ili do potpunog gašenja, pošto se sam neću skinuti sa Partizana. 

 

Jeste, imali smo sreće prošle godine, ali smo je nekom borbom i zaslužili. Kao što smo zaslužili i da primimo onakve golove u Hagu. Kad sklonimo sreću na stranu, vidimo da ovakav FKP, sa svim svojim manama može ravnopravno da igra sa vodećim timovima iz srednjih evropskih liga i verovatno sa nekim osrednjim timovima iz liga petice. A sećam se situacija kada su nas neki Tun ili Apoel doslovce odučavali od fudbala. A ono što sledi je verovatno ponovni povratak na taj nivo. Nismo i nećemo iskoristiti ovaj tim do kraja. E, to je razlog za tugu.

Slažem se sa celim postom ali da izdvojim samo ove boldove..

b1: Ja sam nekako još u prenosu iz ugla one kamere video ogroman prostor za šut i idealnu situaciju za gol. Opet pitanje je da ovaj lik sledećih 20 puta šutne da li bi tako pogodio.

b2: Tačno. Tu smo negde ipak. Fali taj mali korak da zauzmemo poziciju tima koji će redovno da se bori za prolaz dalje u grupama LE. Samo što dokle god je naš fudbal organizovan i finansiran na srpski način taj korak se verovatno neće napraviti nikad i uvek ćemo biti "tu negde". Možda nekad preskočimo slučajno, pa se onda opet vratimo na staro...

Mi smo sinoć igrali OK. Kontrolisali smo igru veći deo tekme. Imali inicijativu ali realno nismo imali neke velike šanse. Suma dva puta. Oni su sa druge strane bili opasni iz prekida i neke igre duplih pasova gde su imali otvorene šuteve koje su naši uspevali da blokiraju. U suštini prilično izjednačen meč gde smo mi izgledali kao kvalitetniji tim ali to nismo uspeli da konkretizujemo. Svakako ide pohvala timu i treneru što su uspeli da tim koji je prvi u belgijskoj ligi limitiraju poprilično ali to nije bilo dovoljno. Ipak, da su bile dve utakmice verujem da bismo išli dalje. Ovako, COVID19, specifične okolnosti, na jednu tekmu je kao neko kup takmičenje gde i trećeligaš može da iznenadi prvoligaša...

Što se tiče Stanoja - ja mislim da će on doneti veću disciplinu i ozbiljnost u domaćoj ligi. Žao mi je Sava ali mi je izgledao u poslednjim tekmama da je malo pao u neku depresiju i izgubio volju za daljim radom i da je to i tim osetio. Stanoje će tu biti drugačiji i verovatno bolji u motivaciji. E sad, da li će to biti dovoljno da se duže zadržimo u borbi za titulu..nemam pojma..

Oko tima - i ja očekujem da neko ode radi olakšanja budžeta i pokrivanja rupa zbog nedostatka priliva od LE. Konkretno Sadik i Stevanović za ozbiljnije pare. Takođe nije nemoguće da pustimo jednog iz dvojca Natho-Suma jer u domaćoj ligi verovatno neće moći obojica da igraju. Očekujem u tom slučaju nekog Škuletića u špicu, veću šansu za Denisa, Čolića, Štulića...na stranu što ta ideja ide na ruku i upravi ali možda je i došlo do nekog zasićenja kod postojeće grupe igrača pa bi trebalo raditi na građenju novog tima. Ovde je očigledno propuštena šansa da ono što su Savo i Đuričić gradili dve godine, nekom blažom nadogradnjom postane baš ozbiljan tim za naše uslove. Glavna krivica je svakako na upravi ali je i Savo često izjavljivao da je zadovoljan kadrom i ne bi ništa menjao umesto da insistira na ispravljanju ozbiljnih rupa (Miletić na beku recimo). To je to. Prošao voz. Videti ko od trenutnih ima motiva da igra dalje u ovom našem blatu i sačeka neku sledeću evropsku epizodu.
 

NAPRED PARTIZAN!

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, dekifisher said:

 

 

Čisto da ne bude da lažem.

 

"Stanojević je dobar trener, ali u ovoj fazi nam treba čovek drugačijih karakteristika"

 

челници ПАОК-а нису били задовољни начином на који Станојевић води екипу, па су му уручили отказ.

 

Inače vodio je PAOK (sa Prijovićem, Vierinjom, Pelkasom, Makom) protiv ukrajinske imperije koja je na 22 meča u prvenstvu osvojila 28 bodova i ukupno dala 24 gola.

 

Od mene dosta na zadatu temu, neću više palamuditi, kidnapovali smo topik zbog privatne rasprave.

 

edit: Rečeno za Stanojevića se odnosi na sve LLSL trenere, pa i Vladana Milojevića. I njega sam ja kritikovao, a imao je 5 puta bolje rezultate od Stanojevića. Mora da i u odnosu na njega imam neke traume, možda me je zavrnuo za neke pare ili sa Čukom otkinuo bodove u borbi za titulu.

 

Edited by Liska Manjina
Link to comment
Share on other sites

Izjava iz PAOK-a:

"Stanojević je dobar trener, ali u ovoj fazi nam treba čovek drugačijih karakteristika"

Tvoja inerpretacija ove izjave:

"Iz PAOK-a su ga nogobuljisali nakon metar dana zato što su ljudi shvatili da je dunsterčina i batađorista i da je unazadio igru."

I ti i dalje ne vidiš u čemu je problem jer pljuješ i svoje!? 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni kao zvezdasu ne smeta kad neko od grobara kaze za Mistera da je neznalica, niti za Miloja da se ugradjovao, niti za upravu da su govna, sve je to ocigledno, sta ima da mi smeta...da je Stanoje los trener, ne treba dvogled. Biti realan i bez sujete je najbolji nacin da se koliko toliko realno gkeda na sve u zivotu. Niko od zbezdasa nema prava da se smeje Partizanu, mi vam nismo sutnuli nangol 3 derbija, tu prestaje sva prica. Ne bi trebalo da se podsmevamo ni da smo Real u odnosu na Parizan, a nismo, nego smo ista SNS govnarija.

Link to comment
Share on other sites

Po ko zna koji put...

Nije nikakav problem izneti svoje mišljenje, 4um tome i služi ali tvrdnje i uvrede su nešto drugo. I nikakve veze nema sa koje strane brda dolaze. Čak je nebitno i ako nemaš pojma o temi, imaš pravo na mišljenje. Ja ću probati da ga opovrgnem, ukoliko se ne slažem, bez ikakvih bockanja i provokacija.

Glede Stanojevića:

Ja mislim da je on odličan trener i još bolji čovek. Možda sam subjektivan jer mi se čini da imamo slično shvatanje fudbala. Kod njega uvek znam ko će da igra i koga će da menja u toku utakmice. Takodje je i jedini trener PFC koji se usudio da se suprotstavi bandi upravi. Plus je moj beogradjanin, gradsko dete, inteligentan i obrazovan.

Verovatno je i najpotkovaniji trener sa ovih prostora jer ja ne znam nikoga ko je bio višemesečni gost kod dva od tri najveća trenera današnjice, Klopa i Kontea.

Tvrditi za njega da je neznalica je u najmanju ruku smešno, za mene uvredljivo.

Ne znam zbog čega se vratio u ovaj brlog ali hvala mu na tome.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Meni su ove izjave koje dolaze danas iz Partizana u rangu sa neverovatnim. 

Prvo Stanojevic sa (parafraziram) "do juce su bili fantasticna ekipa, a danas to nije bilo to, ne zato sto nisu kvalitetni nego smo mi iskontrolisali utakmicu" a onda i Suma koji kaze da "se prica da Belgijanci nisu nista, a u stvari smo mi odigrali kvalitetno", i uz to podvlaci "da smo mi njima parirali i pokazali da mozemo". Pa se onda setim i apologetskih izjava posle Zvezdinog ispadanja od Omonije, i mislim se na sta je nas fudbal spao pa smo jos i srecni i zadovoljni kad ispadnemo iz Evrope kolo posle ekipa sa Farskih Ostrva, Andore ili Islanda.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...