Jump to content

FK Partizan 2020/21


Barkley#34

Recommended Posts

Jbt, video sam jedan lep centaršut našeg beka (Urošević), mogu mirno da odem na spavanje. :classic_biggrin:

 

Do gola Asano najaktivniji, trebalo je da šutira par puta a ne da po svaku cenu pokušava da doda. Sadik opet u smotanom modu.

 

Moramo da damo još koji da se osiguramo. Rad je baš loš ali nikad se ne zna.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kako da igraš protiv tima koji drži svih 11 igrača u svojih 30 metara. Natho je suviše pozadi za neki završni pas, ali vuče loptu napred i bar odbrana ne mora da organizuje napad i lopta da se stalno vraća golmanu kao u reprezentaciji Srbije. Laza nije loš za sada na poziciji ofanzivnog veznog ali nema kuda lopta da prođe, a i kad stigne do Sadika ni dragi Bog ne zna šta će da se desi sa loptom.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav drugari među poljima lavande.

 

Uopšte mi se ne sviđa kako se zovu ovi Moldavci. Pazi, Sfintul, kum ih baš upropasti. Nego druga je muka, za nas su uvek bili zajebani ti egzotični nazivi. Ovo mu nekako dođe idealno da se napravi trilogija Fljamurtari - Šamrok - Sfintul. Eto živ nisam.

 

Znam da Rad ne može da bude reper ni za šta, stvarno su truba ekipa, ali ipak su mogle da se vide neke naznake promena. Igrao se visok presing, što je meni potpuno logično da se radi u domaćem prvenstvu, a Sadik i Asano su idealni za to. Iskreno ne razumem zašto je Savo izbegavao da igra tako, baš je Miki Đuričić pričao da je to bila jedna od tačaka neslaganja između njih dvojice. Treba vremena da se ekipa navikne na takav stil, biće tu grešaka i ispadanja ali je to jedan od vrlo efikasnih načina da se lakše dođe do šansi, naročito protiv ekipa koje dobro "stoje" u odbrani, što nam redovno pravi velike probleme. Iz oduzetih lopti blizu protivničkog gola mogu brzo da se stvore šanse. Samo još ovi naši da nauče da igraju bez faula kad im je čovek okrenut leđima i nema šta da uradi s loptom.

 

I druga stvar, stvarno se ne sećam kada se dogodilo da nam jedna ekipa bukvalno ne priđe golu za celu utakmicu, makar to bio i Rad. Plus, deluje da se radilo i na kornerima i prekidima, posle dužeg vremena imali smo dosta šansi iz tih situacija.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nisam ispratio, mocart piše da je Banjak povređen i da neće igrati bar mesec dana. Baš super...

 

Po njima, Marković je takođe nešto bolešljiv, pa će zajedno igrati Suma i Natho.

 

Stojković – Miljković, Ostojić, Vitas, Urošević – Zdjelar, Natho – Stevanović, Suma, Asano – Sadik.

Edited by Barkley#34
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...